Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rebrov

csendes tag

Sziasztok!

Én is benn vagyok a klubban. 1 hete van nálam a telefon. Minden tekintetben szuper, gyors, szép kijelző, nem karcolódik. Jó vétel volt. De, egy ponton nagyon ki vagyok akadva: ez pedig az akku. Megvételkor rögtön alapállapotban feltettem a frissítést (6.0.B.3.184). Kijelzőn automatikus fényerőszabályzás energiatakarékos módban. (Próbáltam simán minimumra állítva is). Reggel 7.30-kor leveszem a töltőről (100%), beszéltem 20 percet, Wifi-n netezés 20 perc, óránként levelezés szinkron GSM (EDGE/GPRS) hálózaton. (HSDPA kikapcsolva). 20.00-ára akku 35%-on. Nem akarom bántani a seria.hu-n megjelent tesztet: http://seria.hu/tesztek/2012.07.22.%20Xperia_P/01_resz/Xperia_P_1.html , de az ebben leírt 2-2,5 nap átlagos vagy 3-4 nap ritkább használat elég nehezen tarthatónak tűnik. Hangsúlyozom, a telefon ezt leszámítva nagyon jó. Mivel kb. ez a 30. telefonom Androidban meg az elejétől benne vagyok HTC tattoo-tól, stb, nexus-on és ray-en át a mostani P-ig ezt a készenléti időt nem tudom felfogni! Hol van még akkor a "whitemagic" használata, telefont nem azért veszek 110e-ért, hogy repülőgép módban legyen..... Nem tudom valakinek van-e ötlete, de szerintem ez nem egyedi probléma. Csak átlagosan akarom használni, ennyi. A Ray-em elment 2 napot stabilan, már azzal is elégedett lennék. De ez nagyon messze van.

Üdv. Reb

Új hozzászólás Aktív témák