- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz kk831228 #27771 üzenetére
Így van, a böngésző is hasonlóan működik, mint a youtube kliens. Ettől függetlenül van valódi multitasking android alatt, lásd linkelt youtube lejátszó, vagy mondjuk winamp/poweramp/walkman, ami szépen elmegy a háttérben. A böngésző elkezdett letöltései sem szakadnak meg, ha kilépsz a böngészőből, torrent klienst is tudsz futtatni folyamatos le- és feltöltés mellett, stb.
-
s4tch
veterán
válasz bluemirage #27761 üzenetére
"a z1c nekem a minőségi alternatíva"
Nekem is. Amúgy a HTC One is baromi jól össze van rakva.
-
s4tch
veterán
válasz Merseyside #27759 üzenetére
A P-t a fém ház drágította meg. Kb. ugyanaz a hardver jóval olcsóbb volt a Solában és az U-ban. Szerintem így is megérte, baromi jól összerakott telefon.
-
s4tch
veterán
válasz duronx #27754 üzenetére
Ez a "power off" csak első indításnál van így, a gyári ROM is produkálja. Indítsd újra, legközelebb nem fog jelentkezni.
A hívásbug az összes, gyári ROM-ra épülő ROM-on elő fog jönni. A Honaminak több baja is van. Egyedül azzal fagyott a telefon, illetve egyedül azzal produkált random újraindulásokat. Volt, hogy üzenetírás közben újraindult, és a piszkozat persze nem maradt meg. Merül is, mint az állat. Szerintem hanyag munka. A DARK ROM vált be talán a legjobban, ezzel elfogadható az akksiidő (ismét 2-3 nap, mint ICS-vel volt), stabil is, csak a hívásbug rontja az összképet.
-
s4tch
veterán
válasz duronx #27751 üzenetére
- mindent fel kell mountolni (tehát ha az "unmount" feliratot látod, akkor jó vagy)
- zárt bootloadernél úgysem tudnád felülírni a gyári kernelt, ezért ezt a 2 lépést valóban kihagyhatodEgyébként ez nem egy jó ROM, Enigma vagy Dark használhatóbb. (Razorka megelőzött. )
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #27637 üzenetére
Na, lelőtték a topikot. Remélem, azért a benne található infót fel fogja tudni használni valaki, aki hajlandó nekiállni egy hívásbug-mentes ROM-ot zárt telefonra.
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #27697 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ahhoz képest, hogy nem túl nagy a kijelző, nem kevés. Ahhoz képest, hogy egy iPhone 5s egy kétes használati értékű ujjlenyomat-olvasóval tud többet, kifejezetten olcsó. Ahhoz képest, hogy a legerősebb létező hardver van benne, kapott rendes kamerát, kijelzőt és akksit, valamint tisztességes minőségű, vízálló házat, már árnyaltabb a kép. Ez tulajdonképp egy csúcskészülék, a csúcstelefonokhoz képest kisebb kijelzővel.
Bluemirage említett egy 120 ezres küszöböt, annyiért best buy lenne.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact-review-1037.php
Sokat nem változtatnék rajta... Vadállat. Az ára is meredek, de ezzel legalább nem lesz gond 2 évig. Remélem, hamar kiderül, hogy a szolgáltatók zárt bootloaderrel adják-e. Még egyszer ugyanabba a csapdába nem kéne belemászni.
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #27637 üzenetére
Mekkora királyság. Ha készítenek egy hívásbug-mentes ROM-ot, az eredeti tervekkel ellentétben tavasszal le sem cserélem a P-t.
(#27646) bgyg1: sajnos nem. A hívásbug _minden gyári ROM alapú JB-re jellemző, a pucolás nem segít rajta.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz bluemirage #27516 üzenetére
A Z1 Compact nekem is várós, de az nem fém, hanem üveg borítású. A kerete lesz részben fémből.
Újabban kínai szirszarokat is nézek. Itt van pl. az iNew V3 roppant gagyi elnevezésű kütyü, négymagos processzorral, IPS kijelzővel, Gorilla Glassszal, valami 180 dollárért. Ár-értékben vicc, és mindehhez jár egy kimondottan pofás formaterv. Ha egy ilyesmire megcsinálják a stabil CM-et és/vagy AOSP-t, onnantól nem fog izgatni a márkás gyártók kínálata. Ugyanez a telefon Samsung/Sony matricával, Snapdragon processzorral alsó hangon 400 dollár lenne.
-
s4tch
veterán
Itt az utód:
http://m.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact_goes_on_preorder_in_the_uk-news-7507.php
430 font kb. 155eFt, ez nem halálos induláskor. Jó lesz ez. -
s4tch
veterán
válasz razorka777 #27081 üzenetére
A Note 3 viszont olyan szépen le van kerekítve és olyan vékony, hogy komolyan elgondolkodtatott. A méretén és az árán kívül nehéz belekötni.
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #27071 üzenetére
A V6 egy vödör szar volt, egy hét után letúrtam. Eleve nem szimpatikus arc Pandemic: felszínes, nyomulós, öntelt, a szerénység és az alázat szikrája nélkül. A ROM is hasonló...
Gyári, frissen telepített ROM, a korábban linkelt "pucoló" scripttel nagyságrendekkel jobb. Egyedül az ébresztő és a gyári mail/exchange hiányzott belőle, ezeket visszaraktam. Relatíve lassan merül, a boot sosem látott sebességű, igen gyors a gyári launcherrel is.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #27004 üzenetére
Mit pucoltál ki belőle? Ez szimpatikus:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349568 -
s4tch
veterán
válasz Balazska15 #26982 üzenetére
Cserélhetetlen az akksi.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26860 üzenetére
Pont az UI érdekel legkevésbé egy droidon Nova launcher, oszt' szevasz. Az F6 meg a rút hátlappal együtt vonzó, bár az Ascend P6 se gyenge. Oppo Find 5-ot nézem még, használtan 300 euró alatt lehet lőni ebayen, és arra aztán tényleg fossák a ROM-okat. Csak nagy egy kicsit... Ja, és eszemben nincs visszamenni Samsungékhoz, de a Note3-tól csak az ára tart vissza. Akkora ökör nagy kijelző mellett mégis filigrán a telefon, illik a kézbe, zseniális a formaterve a mű-műbőr hátlappal együtt.
Nem könnyű a P-ről váltani, mert valamit mindenképp fel kell adni: vagy a fém házat, vagy a brutál fényerejű kijelzőt, vagy a megfizethető árat, vagy egyszerre többet. Februárban vehetek telefont a T-nél, addig lesz idő találgatni.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26849 üzenetére
Azért az LG-nek sem sokkal jobb a gyári támogatottsága... A P-vel két probléma van: egyrészt a zárt bootloader szolgáltatói telefonokon, másrészt a nem túl gyakori chipset. Legközelebb biztosan valami tucat-chipsetes telefont fogok venni, tisztességes közösségi támogatással, nyitott bootloaderrel.
Amúgy nálam a v6 Enigma elvolt jó ideig hívásbug és minden más probléma nélkül. Hétvégén kezdett el RILJ wakelock miatt az átlagosnál kicsit jobban merülni, és miután az összes ismert megoldás csődöt mondott, visszatettem a gyárit. Meglátjuk, ez hogy bírja.
(#26855) Zolee11: tedd fel a wakelock detector nevű programot, azzal nézd meg, mi tartja ébren a telefont, ha egyáltalán ébren tartja valami. Jobb közelítést ad a probléma megoldásához, mint ezek a battery monitorok.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Tegnap én is tapasztaltam egy furát. Nekiültem még otthon melózni, letettem magam mellé a telefont úgy, hogy volt az akksiban vagy 45-50%. Egyszer a telefon vibrált egyet, gondoltam, sms (bár az kettőt rezeg). Nyúlok érte, látom, kikapcsolt, és be sem lehetett kapcsolni. Töltőre dugva felébredt, boot után 1%-ot mutatott az akksi. Megnézve az akku fogyasztására vonatkozó adatokat, semmi fura nem volt: kb. 55-60% kijelző, a többi is a szokásos. A grafikonon viszont világosan látszott, hogy kb. 3 perc alatt merült nullára a telefon. Wakelock detector meg semmit nem mutatott, lévén csak az utolsó újraindítás utáni infókkal rendelkezik. Úgyhogy x-akta.
-
s4tch
veterán
válasz kk831228 #26736 üzenetére
P6-ot a t-mobile állítólag függetlenül árulja. Amúgy azzal is annyi bajom van, hogy a chipset nem túl elterjedt, és kevés az esélye, hogy korrekt xda-s háttér, meg legalább félhivatalos CM lesz hozzá. No majd a P6S.
A Z1 mini valóban a legfajább friss telefonok egyike, kár, hogy veszett drága lesz.
-
s4tch
veterán
válasz horvath85g #26732 üzenetére
Azért a chipset egy generációval erősebb, érthető, ha valaki ebbe az irányba mozdul el. Ezzel együtt én is kihagyom ezt a lépést, és inkább majd valami négymagost veszek min. 720 soros kijelzővel.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26729 üzenetére
Az tényleg jópofa, és praktikummal sem drága. A chipset is vonzó, vélhetően nem lesz vele annyi szívás, mint a P-vel. (Csak a műanyag ház...)
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26727 üzenetére
G2?
A Nexus4 nekem nem tetszik, sem a formája, sem a kijelzője. Evvan.
-
s4tch
veterán
válasz TomWexX #26466 üzenetére
Nem kell mentegetőznöd, egy generációval erősebb hardver, nagyobb kijelző, jobb akksi van a P6-ban - az lenne a fura, ha nem lenne jobb, mint a P Engem még mindig csak az zavar benne, hogy nincs rá AOKP, CM vagy valami hasonlóan lecsupaszított ROM. Az egyik legszebb készülék, teljesen érthető, ha valaki arra vált.
-
s4tch
veterán
Engem is. Lassan ott tartok, hogy lövök egy vörös P-t az ebayről. Ez a zárt bootloader elég frusztráló, soha többet még egy ilyet, amin nem lehet érdemben ROM-ot cserélni. Pedig nekem nincs hívásbug, semmi bajom az Enigmával, egyszerűen szeretek kísérletezni.
Amúgy hasonló az Ascend P6 legnagyobb - és egyetlen komoly - hátránya is: nincsenek rá tucatszám ROM-ok.
-
s4tch
veterán
válasz bialabt #26316 üzenetére
Nézd meg ezt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1681644Egyébként ilyenkor felmerül bennem, hogy:
- minek okostelefon, ha nem szinkronizálja az ember a felhővel
- ha valami tényleg nagyon fontos, akkor miért nem mentjük le 2-3 helyre, különböző módszerekkelNe vedd magadra, de 2013-ban az "eltűntek a névjegyeim" kérdés egyszerűen nem időszerű.
-
s4tch
veterán
Egy hétig külföldön (Franciao., Monaco, Olaszo.) voltunk, navi tapasztalat:
- a navigon szuper, az igo roppant idegesítő még kikapcsolt figyelmeztető hangokkal is
- a telefon gyakorlatilag azonnal talál jelet (enigma 6.0 van fent), mire beírtam a címet, mindig volt pozíció. Mobilnet roamingra nem fizettem elő, így a netes segítség nem is játszott, és így is ilyen gyors volt. Napi 8-10 órát ment a navi, stabilan tartja a jelet, csak az alagutak (teljesen természetes módon) és egyszer Firenze belvárosában a magas házak zavarták meg. Csillagos ötös.
- a kijelző továbbra is gyilkos, tűző napfényben, napszemüvegben is tökéletesen olvashatóAz akksiidőről nem tudok érdemben nyilatkozni, végig autós töltőn lógott a telefon. Egyébként Enigma 6.0 alatt még nem jelentkezett hívásbug, pedig azóta fent van, amióta kijött. Másnak biztos bugos, nem véletlenül frissíthették szinte azonnal, viszont eddig nekem messze ez a legjobb ROM.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25841 üzenetére
A Microsoft és Apple is teljesen máshogy látja ezt a kérdést, és még azt sem mondhatnánk, hogy ne lenne igazuk. Mindkét rendszer logikus, egyszerű, jól kezelhető, arról nem is beszélve, hogy - többek között az egyszerűségből fakadóan - qrvagyorsak gyengébb hardveren is. Más kérdés, hogy nem mindenki vágyik egyszerűségre. Nekem a droid alakítható felülete egy hatalmas piros pont. Kitaláltam tavaly, hogy nézzen ki a telefon, és azóta csak a háttereket cserélem, a kezelőfelület lényege a Novában pont úgy alakítható, ahogy szeretném. 2 home screen, a drawerben 1 képernyő a kedvenc alkalmazásoknak, a többi ömlesztve - ez így tökéletes.
iOS alatt a widgetek egy részét azért ki lehet váltani a frissen bevezetett gyorskapcsolókkal, információs panellel. Nem rossz ez sem, csak más. A barátnőm nagyon csípi, ő az enyémen nem igazodik ki, pedig az sincs hülyére bonyolítva, sőt.
(#25842) ted_mosby: ilyen előfordul Enigma és más ROM alatt is, szerencsére elég ritkán. Nálam még csak böngészés és üzenetírás közben jött elő. Ha lezárod a kijelzőt, vársz pár másodpercet, és újra feléleszted a telefont, újra érzékeli az érintést.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25839 üzenetére
Sajnos nem lehet. Egyébként onnan - főképernyő híján - nem is hiányzik egy darab widget sem, remek rendszer, csak épp nem nekem készült.
-
s4tch
veterán
válasz oszi666 #25828 üzenetére
Így van. Használtam pár hétig az iPhone-t, mielőtt a barátnőm birtokba vette, és bár tetszett, ez borzasztóan hiányzott. Ha kézbe veszem a telefont, egy egyszerű háttérképet akarok, 2 főképernyőt (egyet az órának, időjárásnak, egyet a gyorshívásoknak), és kész. Ez droidon alap, wp-n, iphone-on megoldhatatlan. Ezért lesz droidom még egy darabig.
-
s4tch
veterán
válasz oszi666 #25808 üzenetére
Röviden: megértelek. A barátnőmnek volt minden a wp-n kívül, egyedül az almát szereti. Nem geek, rühelli a modern technikát, de ezzel a mail, fényképezés, telefonálás megy neki csodálatosan. Kb. fél év alatt egyetlen egy fagyás, rendszer-újraindulás, belassulás sem súlyosbította a telefon használatot, viszont van egy készüléke, ami alig avul, gyors, és annak a néhány célnak, amit ő mezei júzerként fontosnak tart, megfelel. Ha lenne normális home screen az almán, már én is váltottam volna.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25759 üzenetére
Mire váltanál?
Engem az üzemidő zavar egy ideje JB alatt. Mostanában beállt arra a telefon, hogy estére 50% alá merül, amivel nem megyek neki a 2. napnak, így naponta töltöm. Ez kevés. ICS alatt 2-3 naponta elég volt töltőre dugni, viszont minden más szempontból jó a JB. Enigma alatt hívásbug sem volt még, de a napi töltés bosszant.
Két telefont néztem ki: Ascend P6 és Oppo Find 5. Az Ascendtől a custom ROM-ok hiánya (vélhetően sosem lesz rá CM), az Oppótól a hazai szerviz hiánya és a gyengébb kamera tart vissza. Az Oppo független, nyitott bootloaderes, rengeteg frissítés jön rá a gyártótól is, és van rá CM, 4.3-as AOKP, amit akarsz. A P6 meg gyönyörű, nagyon összerakták, baromi gyors, gyakorlatilag nincs gyenge pontja, és méretben is éppen elmegy. Sosem könnyű telefont venni.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25418 üzenetére
Azt lehet feltenni zárt telefonra is, ugye?
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
válasz johndeegwed #25377 üzenetére
Ha csak egy év gari van már rá, akkor feltehetően már egy éves a telefon, és lejárt az egy év részlete. Amúgy az eladótól kaphatsz csak információt - az a kérdés, bízhatsz-e benne. Igazából zsákbamacska az ilyen telefon, csak annyit tehetsz, hogy vétel előtt elslattyogsz az eladóval a szolgáltatóhoz, és az orrod előtt lekérdezteted a számlaadatokat. Ha nincs már részlet a telefonon, az komoly könnyebbség.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25118 üzenetére
Hopp, ez kimaradt, a leírásokból nem derült ki egyértelműen, hogy csak CM9-hez jó. Így felejtős.
Soha többet zárt bootloaderes telefont. A hívás bug az agyamra megy.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #25116 üzenetére
Mármint fel lehet ezzel a patch-csel tenni zárt telefonra CM alapú ROM-ot?
Aztakurva. Van programom estére.
-
s4tch
veterán
Urak, ezt kipróbálta már valaki zárt bootloaderes telefonon? Azt írják, elvileg AOSP ROM-ot is fel lehetne vele tenni zárt telefonra. Ha működik, nekiesek.
-
s4tch
veterán
válasz zerdelyi #24690 üzenetére
Ezt mintha már írtad volna egyszer. Ez így nem túl informatív. Megakad, de továbbmegy, megakad, de nem megy tovább X percig? Log, hibaüzenet, bármi? SD mountolva van? Mit látsz, amikor "megakad"? Milyen formátumba ment épp a program? Ha megnézed a cwm könyvtárat, találsz bármit benne? Nyitott/zárt a telefon, milyen verziót tettél rá? Részletezd kicsit a problémát, mert ez kb. annyira volt informatív, mintha bementél volna a dokihoz, és annyit mondtál volna, hogy doktornő, fáj, és vártad volna a megoldást ártatlan bociszemekkel.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #24645 üzenetére
Így van, hibakeresés helyett lehet, hogy célravezetőbb lenne kipucolni az egész telefont, aztán hajrá.
-
s4tch
veterán
válasz laca19 #24594 üzenetére
Olvasd el az xda-s leírást, azt kell követni. Ha az xda-n a topikösszefoglalóban lévő verziót írják, akkor igen, jónak kell lennie.
(#24595) razorka777: elvileg támogatja a P-t, két mag és 1 GB RAM elég kéne, hogy legyen egy ubuntunak... Ki kéne próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
http://linuxonandroid.org/working-devices/
Próbálta már valaki?
-
s4tch
veterán
válasz ted_mosby #24571 üzenetére
Egyrészt a bootloader nyitással kapcsolatban mindent megtalálsz a nyitó hozzászólásban, világosan, magyarul.
Másrészt a linkelt ROM megy zárt bootloaderen is, csak előtte fel kell tenni a megfelelő gyári JB-t (lásd nyitó hsz), majd azt rootolni (lásd nyitó hsz), feltenni cwm-et (lásd nyitó hsz), és onnan telepíteni a ROM-ot.
-
s4tch
veterán
Rendeltem a minap 2 db alsó kupakot. Most hívtak a webshoptól, hogy csak 1 db van, kérem-e.
2013-ban nagy elvárás, hogy a webshop pontosan kövesse a raktárkészletet...
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #24001 üzenetére
Dettó. Ahogy írja itt fentebb a kolléga, ilyen pofás telefont nem szívesen tesz az ember tokba. Meg egyébként is, a tok vastagít, körülményes a használata, meghagyom a női táskákba. Nadrágzsebben tökéletesen elfér a telefon.
Azért elég gáz, hogy így kopik a kupak - legalább nem drága a pótlás.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #23997 üzenetére
Köszi, én is rendeltem, egyből kettőt. Annyira nem néz ki csehül, mint a tiéd, de erősen csereérett.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #23605 üzenetére
Fel se tűnt, hogy GO-alfórumban van a topik Jónak tűnik a ROM, ki kéne próbálni.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #23603 üzenetére
A telepítési útmutatója úgy kezdődik, hogy nyiss bootloadert... Attól tartok, ez nem lesz jó zártra.
-
s4tch
veterán
válasz Frozzy #23601 üzenetére
DarkROM egy próbát megér. Tisztességesen kipucolták, nincs benne fb, twitter, timescape, semmi hasonló szarság. 1-2 hete használom, egy éjszaka ragadt be valami, egyébként jó a készenléte, és gyorsabb, mint a teljesen felszerelt gyári ROM. Egy bajom van vele: az SMS-ekben a szöveg és a háttér színe eléggé hasonló, főleg a telefonszámokat, számlaegyenleget lehetetlen elolvasni.
Ja, félreértés ne essék, ez nem custom ROM, "csak" egy kipucolt gyári cucc. De jobb, mint amit a SUS feltelepít.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Hívásszűrő programot használ valaki? Sosem volt rá szükségem, de kb. egy hete napi 4-5 hívást kapok ismeretlen (ki nem jelzett) számról, ami elég idegesítő. Egy rosszul beállított automatának tűnik (ahogy felveszem, töksüket, majd 3-4 másodperc után megszakad a hívás), nem várnám meg, míg megjavítják. Szóval olyan program kellene, amivel a rejtett számokat is lehet szűrni. A playben a találati lista első 3 programját kipróbáltam, egyikkel sem lehet rejtett számról jövő hívást elutasítani.
-
s4tch
veterán
Van olyan JB ROM, ami teljesen mentes a hívás bugtól? Fárasztó, hogy kétnaponta törölni kell a cache-t, dalvik cache-t, hogy normálisan lehessen telefonálni.
-
s4tch
veterán
válasz leviske #23131 üzenetére
Megvettem a Novát, tehát a fizetős verziót használom, viszont úgy emlékszem, az ingyenes verzió sem reklámozott. A gyári launchernek nyoma sincs a használatban; persze bármikor vissza lehet állni a gyárira akár a Nova törlése nélkül. Próbáld ki az ingyenest, semmit nem veszítesz.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz Riverdancer #22939 üzenetére
Kijelző színmegjelenítése pöpec, kivéve a legmagasabb fényerőn, ahol a sárgák enyhén zöldbe fordulnak. Mondjuk a legmagasabb fényerő beltérben kiböki a szemed, sosem fogod használni, viszont tűző napon is jól látható, és ilyenkor örülsz a láthatóságnak, letojod a színhűséget. Amúgy ezzel inkább GB alatt volt probléma, ICS alatt már jobb a helyzet.
Egyéb problémák: akkuidő (erről szól a topik), JB alatt hívásbug, kb. ennyi. Olvasgass, dönts. Az ár reális.
-
s4tch
veterán
Ezt a "húzza ki a töltőt" üzenetet hogy lehet egyszer s mindenkorra eltüntetni? Melyik program értesítéseit kell kikapcsolni?
-
s4tch
veterán
Nem véletlenül a performance a legjobb: folyton 100%-on pörgeti a processzort. Normál használathoz teljesen fölösleges, ahhoz az interactive vagy az ondemand passzol. Telefonálni, SMS-t írni jó a powersave is, ami meg 200 MHz-n tartja a procit; ezzel az akksiidő hosszabbodik, viszont kínosan lassú tud vele lenni a rendszer.
-
s4tch
veterán
válasz yodamester10 #22107 üzenetére
Qrvajól megcsinálták, jobb híján lefagyasztottam greenify-jal.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #21977 üzenetére
Ez megy zárt bootloaderes telefonon? Az xda-s threadben nincs semmiféle utalás, arra sem, hogy custom kernelt használna. Cwm meg ugye van zárt telefonra is...
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #21343 üzenetére
Itt a pont. Arra fel kell tenni egy megfelelő kernelt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest