- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
balbekk12
tag
válasz
Tidzsimon #15108 üzenetére
Fotók nincsenek a telefonon, alapból az SD-re készülnek.
Az érdekes az,hogy azt mutatja,hogy 3,7 Gb szabad hely van, mégsem telepít fel semmit,arra hivatkozva,hogy nincs elegendő hely az eszközön!
Nem értem!A ".thumbnail" trükköt megcsináltam most, remélem az működni fog...
Factory resetet,hogy kell csinálni? :/
-
balbekk12
tag
Nem tudnátok ajánlani valami jó kis headsetet a telóhoz!?
-
balbekk12
tag
A Sony PC Companion-nal próbálom frissíteni a telefonom (telenor), de a "2. Előkészítés" résznél "a számítógép előkészítése a szoftverfrissítésre" ELAKAD és csak áll ("inicializálás...")!
nem folytatódik!
Hogy tudnám frissíteni??? -
balbekk12
tag
Úgy tűnik probléma megoldva! Levettem a hátlapot, akksi ki, majd be, hátlap vissza és MINDEN OKEY!!!
-
balbekk12
tag
Urak, én idáig azt hittem,hogy telefon magától indul újra, de NEM!!!
Amikor egy picit megkoccintom a hátlapot,akkor indul újra! Elég neki egy kis "ütés" (tényleg egy kis kocc,akár az ,hogy leteszed az asztalra) és már indul is újra!!!
:S :S :S
javaslat???
-
balbekk12
tag
Urak, nagyon várom a frissítést,mert nekem gyakran (napi egyszer) kikapcsol magától a telefon! Amúgy imádom, jó teló!
Viszont az lenne a kérdésem tisztelt Xperia L tulajtársak!
Az alsó gombokat ha megérintem,akkor körülötte szabályos fehéres kör alakul ki, nem tudom,hogy ez disegn vagy valami hiba vagy esetleg beállítás???
-
balbekk12
tag
Üdv!
Én megjelenéskor vettem meg, lassan egy hónapja (előtte Motorola Defy+-om volt) Nagyon szeretem a telefont. Akksi jó, kamera jó, kijelző jó, méret jó. Ennyi pénzért tökéletes választás! Nagyon ajánlom!
DE!!!
Egyetelen egy problémám van! Mégpedig az,hogy a elefon kikapcsol magától naponta egyszer! Nem tudom én állítottam be véletlenül vagy valami gáz van!
Ebben kérnék segítséget!!!Előre is KÖSZI!!!
-
balbekk12
tag
Én délután megyek érte. Nekem 59990. Ft-t megér! Jó kis teló ennyiért!
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest