- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #15438 üzenetére
Szerintem lassú volt a lolli. A kitkat meg zabálta az aksit. (google play games miatt amit sehogy nem tudtam megoldani. Ha nem rakod fel akkor jó lehet a kitkat,csak ahhoz bl nyitás kell. Itt a fórumban le va írva valahol, mit hogyan kell. Keress rá. Fontos a TA backupp.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #15435 üzenetére
Root után xposed framework telepítésével, majd az xperia flip settings modul, és a gravitybox modul segítségével, tudsz kb 4.4-es xperia gyorsbeállítókat csinálni. Alap rendszerre rakva sajnos megmaradnak a fenti egysoros gyorsbeállítók is, alatta ott lesz a többi. Ha érdekel majd leírom, mit hogyan. Root kell, flashtoolt érdemes előtte megismerni.
(amúgy nemrég váltottam z3 compactra szintén) -
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #15433 üzenetére
Milyen funkciók hiányoznak, amit szeretnél látni rajta? Csak mert a Bootloader nyitásba nem célszerű belekezdeni pár alapvető ismeret nélkül?
Pár dolgot lehet meg lehet oldani Xposed Framework segítségével. Ahhoz csak rootolni kell ami egyszerűbb.
Le van írva a témaindítóban.Amúgy ha ezt bepötyögöd a tárcsázóba , akkor tudod megnézni, hogy nyitható e a Bootloader: *#*#7378423#*#*
-
rikxjeee
tag
válasz
levente222 #15426 üzenetére
Az összefoglalónál, például, ha már van.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #14949 üzenetére
Hivatalosan nem lesz újabb.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
levente222 #14949 üzenetére
Azért kiadhatnának egy bugmentes 4.2.2-őt.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #14947 üzenetére
4.2.2 a legújabb, annak volt aszem 2-3 változata
-
levente222
tag
válasz
levente222 #14946 üzenetére
4.2.2.öt akartam írni.
-
mumuss
aktív tag
válasz
levente222 #14445 üzenetére
Ez a program windows 8.1 alatt is tökéletes:
rootkitXperia(L)Itt a link:
[link] -
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #14445 üzenetére
Mivel próbáltad, melyik firmwareen? Driverek telepítve vannak? Usb debuging be volt e kapcsolva? Háttérben futott e véletlen flashtool, vagy pc companion? Mindkettő belerondíthat.
-
válasz
levente222 #14442 üzenetére
Elvileg igen.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #13787 üzenetére
Flashtool van fenn?
Ha igen a Drivers mappából rakd fel ami ott van. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #13782 üzenetére
Pedig jónak kell lennie.
Renszergazdaként futtatod,vírusírtó nem lő ki valamit? -
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #13782 üzenetére
Driverek telepítve, pcc kilőve, usb debugging bekapcsolva, idegen források bekapcsolva?
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #13777 üzenetére
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
levente222 #13308 üzenetére
Ha nem használod a headseted gombját számváltásra, akkor egyébként is felesleges az az app. :-)
Én direkt azért vettem drága headsetes fülhallgatót, hogy anélkül tudjak számot léptetni, hogy feloldanám a képernyőt. Elég nagy szívás volt, amikor szembesültem vele, hogy az a szájbavert walkman widget bugos és egyik smartkeyhez hasonló app sem működik miatta. Az egy dolog hogy vibrált, de a procit is pörgette rendesen. Először 2 óra zenehallgatás után vettem észre, hogy tűzforró lett a telefon és nem lehetett feloldani a képernyőt, a zenét viszont továbbjátszotta. De mint írtam, valamelyik frissítés megoldotta. :-)
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
levente222 #13295 üzenetére
Ez a lezárt képernyős vibrálás a SmartKey nevű alkalmazás hibája miatt van. Ebben az appban lehet testre szabni a headset gombját, hogy teszem azt egy nyomásra számot léptessen. Sokáig rossz volt nekem is, de valamelyik frissítéssel megszűnt a hiba oly módon, hogy a walkman widget végleg eltűnt a lezárt képernyőről. Szóval ha használod a SmartKeyt akkor frissítsd a walkmannel együtt, ha meg nem, akkor töröld le az appot.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #8978 üzenetére
Miket töröltél ? Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, megszabadított sokszáz mega fölösleges, alkalmazások álltal otthagyott, szeméttől.
Esetleg telefon restart? -
dzoli87
aktív tag
válasz
levente222 #8554 üzenetére
Szia, ez egy bug a .0.26-os ROM-ban, sajnos.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6947 üzenetére
CTIA szabványra váltott a Sony írtam is.
A nokia nem tudom melyik szabvány. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6943 üzenetére
Gondolom más régebbi füles.
CTIA szabványú?
Bár nem tudom van-e köze a hangerőhöz.Nekem 3500 Ft-os agybadugós Sony fülessel elég hangos.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6940 üzenetére
Mi baj a hangerővel?
A leghangosabb telefonokhoz tartozik.DrDobos
A 2. szám doog az nem 100%,de szerintem így van.
Attól,hogy nem kapjuk meg a .27-est,még a .12-est megkaphatjuk. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6936 üzenetére
Az alsa nálam csak a Call recorderhez kell.
Szerintem kall az Alsahoz más is.
De nem tudom mi. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6929 üzenetére
https://www.dropbox.com/s/aw5v29noflqibh5/rootkit_C2105_15.3.A.0.26.rar
Letöltöd kicsomagolod.
Teló Adattárolás módban
USB hibakereses ismeretlen források pipa be
A runme winbat filet futtatod és kiirja mit kell tenned
Végén Újrainditja telot és kész. -
Mate
nagyúr
válasz
levente222 #6227 üzenetére
Na felraktam.
Béna vagyok nagyon, de aránylag jól sikerült még így is. Majd azért felrakatok egy másikat tesómmal
A Méret 10/10, a kivágások is tökéletesek. Ahol buborék nélkül sikerült felraknom, ott olyan, mintha nem is lenne rajta fólia. Tapintásra is jó. Egyedüli gondom vele, hogy a jobb fóliákon van 2 fólia.
Amikor elkezded felrakni, le kell szedni a hátát és kártyával rásimítani. Amikor végeztél a tetejéről is le kell húzni egy fóliát. Így elkerülhető, hogy simításnál összekarcold. Na ennél nincs meg ez a fólia a fólián.
Viszont aki ügyes és óvatosan rá tudja simítani karcolás nélkül annak nagyon ajánlom. Pláne 600-ért 6 db-ot.
-
Mate
nagyúr
válasz
levente222 #6223 üzenetére
Én rendeltem ebay-ről 1500-ért 7 eladótól összesen 30 Db-ot. Ha megérkeztek, akkor fogok tudni ajánlani pontos típust.
-
mcsm88
senior tag
válasz
levente222 #6219 üzenetére
Én is vidéken vettem, igaz Pécs nem annyira vidék mint Debrecen.
Itt nézz szét, de csak olyantól vegyél aki majdnem 100%-os. -
GEPESZ66
veterán
válasz
levente222 #6211 üzenetére
Én korábban az ACE2-re próbáltam fóliát rakni,de nem igazán sikerült. A kollégámnak az üzletben rakták rà, az tökéletes lett. Ezért nem kísérletezek.Az ACE2-re,ill. most az L-re is az egyik üzletben bőrtokot vettem, az tökéletes,nem kell fólia.A bőrtok honlapja egyébként:www.mobiltokbordiszmu.hu
2500 Ft. -
szlovibuki
tag
válasz
levente222 #6214 üzenetére
Basszus.
Van valami szoftver a playben, amivel 8 mpx-ben 16:9 képarányú képeket fotózhatok esetleg? Vagy ez nem soft. függő?
dokee78: Azt tudom, hogy eddig nem tudott, bár azért reméltem, hogy tud már...5 mpx-elben nem fogom használni, ha egyszer 8 megapixeles, szeretem a teljes képességet kihasználni. A jövőben szerintetek lehet esély rá, hogy belekerül a 8mpx 16:9-es képaránnyal?
-
mcsm88
senior tag
válasz
levente222 #6211 üzenetére
Netről 2 db 2000Ft?
Kicsit drága.
Itthon mobilboltban vettem, ha jól emlékszem 750-ért, és +200 ért felrakták volna bubimentesen (én ingyen felraktam 1 bubival)Honnan rendelted?
-
mcsm88
senior tag
válasz
levente222 #6101 üzenetére
Így is mehet a SUS, csak majd figyelmeztet, hogy már friss van fent neked, de ne törődj vele.
-
stojesz
tag
válasz
Csináld meg SUS-sal. Rádugod, letölti a 700 megás frissítést, frissít és örül. 20 perc alatt megvan. Az adatokat törli, szóval a fiókokat be kell újra állítani, de a képeket, zenéket, stb. nem bántotta nekem.
-
dokee78
félisten
válasz
Vagy a SUS vagy a PC már nem ugrik be.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6097 üzenetére
Pedig írtuk párszor,hogyan célszerű frissíteni.
Tehát ne a rendszert fikázd,ez bizony így "user error". -
stojesz
tag
válasz
levente222 #6098 üzenetére
Sony Update Service, ha jól tudom. Azzal csináld és ne tedd rá a régi beállításokat. Először én is PC Companionnal csináltam és borzasztó volt. SUS óta tökéletes.
-
mcsm88
senior tag
válasz
levente222 #6093 üzenetére
Beállításokat megtartottad, vagy gyalultad?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
levente222 #6093 üzenetére
Én SUS-al frissítettem ,minden jól működik,nincs lassulás.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6059 üzenetére
Ezzel miért foglalkozol?
Nem kell vele foglalkozni ettől nem lesz kevesebb helyed. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #6050 üzenetére
15.3.A.0.26-ban van pár BUG,de engem nem zavarnak,ellenben a 4.2.2 extrái miatt újra feltenném.
Vagy várhatsz a .27-es végü verzióra,amiben vannak hibajavítások és remélem pár újabb funkció is lesz. -
Tidzsimon
őstag
válasz
levente222 #5900 üzenetére
Nyelvi beállításod magyaron van?
-
nyikszi
őstag
válasz
levente222 #5726 üzenetére
Itt olvasgass, én inkább hanyagolnám, de már előttem is írták, hogy figyelni kell, mert angolt tukmálnad rád. Igaz leszedhetsz magyar tft-t, de a garancia intézés is ilyen "korrekt" vajon?
-
válasz
levente222 #5726 üzenetére
47 750-ért light boxos van ez a vásárlási feltételeknél olvasottak alapján: "Light Box: alapcsomag: Csak egy készülék, angol nyelvű menüvel, és tartozékok nélkül. A csomag rendelésre érhető el, aminek az átfutási ideje 2-3 hét, mivel közvetlenül külföldől rendeljuk be, ügyfeleink részére." Tehát 0 perces 0% áfával. Ez a kategória egy kicsit lutri. Valahogy így kell elképzelni: [link]
Lehet "normál" csomagban is venni újat, de az drágább.Én innen vettem: [link] Igaz, valamivel drágábbak, de vadi új, bontatlan full dobozos csomagolás. Az alkalmazottak is elég szimpatikusnak tűntek. Igaz, itt is csak 1 év bolti garancia van.
-
nyikszi
őstag
válasz
levente222 #5721 üzenetére
Ha a bolt nem sok negatívot kapott, vagyis megbízható, akkor semmilyen.
-
válasz
Ez attól függ, hogy hol veszed. Ha új, bontatlan csomagolásban 27% áfával van értékesítve az szerencsésebb, mintha "0 perces használt lenne", illetve a bolt sem mindegy. Nagyon nem...
Szerk.: a hivatalos szerviz sem biztos, hogy mindig jobb, a sonyról hallottam rosszakat e téren.
-
dokee78
félisten
válasz
Ha szervízbe kell vinni a bolt tákolja össze ahogy tudja.
Valami ilyesmi.hunluigi Köszi.
-
dokee78
félisten
válasz
levente222 #5577 üzenetére
Az ehhez képest gyenge.
Egyedül a kijelzőben jobb az LG Optimus L7II. -
dokee78
félisten
válasz
levente222 #5575 üzenetére
Nem sötét a képernyő.
Van ZOOM a kamerán.(Már elnézést,de mi értelme a digitális ZOOMnak?)
Elég erős,de mondj egy hasonló árú készüléket és megmondom erősebb-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napkollektor - csak úgy
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest