- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magisk
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az ebayről harácsolt 200 forintos headset adapterrel is tudtam léptetni a számokat, de borzasztó rossz volt a minősége még úgy is, hogy abba egy normális fülest dugtam. A gyári headsettől meg jobbat szerettem volna, ezért vettem drágábbat. Powerampot nem próbáltam, lehet hogy érdemes lett volna, bár nekem a Walkman jobban tetszik.
-
oliwire
őstag
Értem
én azért szeretem így ezt a beállítást, mert így bármelyik fülessel, bármelyik lejátszóval működik.
(#13314) Restan
Szia! Igaz nekem nem Xperia L van, hanem SP, de szerintem hasonló alkalmazások találhatóak meg. Itt van, ami le van tiltva, vagy Greenify-jal hibernálva nekem: [link]
-
Nilsz1988
újonc
idegesít pl hogy nem tudok beállítani sms-hangnak azt amit akarok mert nem engedi, a főzött rom-okkal tovább bírta a telefonom aksija. nem volt benne ennyi felesleges app amit nem is használok. egyszer akarom megcsinálni hogy használható legyen a telefonom. De egyre sanszosabb a dolog, hogy iOS-lesz belőle megint mert ez rettenet. Az android sosem lesz megbízható? mindig le fog fagyni? miért nem tudom felvenni a telefont nap végén, csak újra indítás után? miért dobál ki magától app-okból? ezt nem értem. lehet tényleg trágya az egész? ha nem törtem volna össze az almás nokiám eszembe se jutott volna android. de bíztam benne ez nem lesz annyira szar mint régen
De köszönöm szépen a segítséget
megtudtuk, hogy Androidos telefon azoknak jó akik szeretnek vele szüttyögni és a lehetetlenről ábrándoznak egyszer talán még jó is lehet. Szarból várat építeni? Ez a rendszer számomra a napi kötelezőket sem tudja teljesíteni. a hívás fogadáson kívül ami szerintem egy eléggé elvárható dolog lenne, nem ébreszt az ébresztő pedig be van állítva és random nem ébreszt. Nem értem de biztos én vagyok a @ fej hogy segítséget akartam kérni és tanácsokat. Biztos ti is ennyi kedves szó kíséretében tanultátok meg ezeket
Még egyszer nagyon köszönöm a kedvességet és a segítő készségetTovábbi szép estét.
-
dave0825
őstag
-HajTömeg-, k850: köszi, akkor kikapcsolom.
Nekem egyébként SP-n tökéletes, nem 20-30%-ot, de 5-10%-ot állít föl-le, fényviszonyoktól függően. Ezért is kérdeztem rá (barátnőm L-jéről van szó), hogy ez másnál is így van-e, vagy csak nála. Egyébként már újraraktam, illetve visszatettem a .26-os romot, azt ajánlották itt többen, hogy az még vállalható volt
Múltkor vonaton játszottam 2048-cal, és háttal ültem az ablaknak, és tökéletes volt a fényerőállítás, hol ráadta, hol levette, attól függ, hogy fák voltak kint, vagy tisztás -
Permet Elek
senior tag
Sony sose volt a fényképezés bajnoka. És a csillogós ezüst keret se válik a javára. De a mobilarenas tesztel dobálózni.
Azoknál a képeknél, mindenkinek sikerült jobbat csinálni, csak neked nem.
LG optimu szuper kép?? Látszik ugyan úgy nem tudod beállítani mint az L-t. Fehér köd+fehérbe burkolózott háttér. Sikerült, pont ugyan olyan rosszat csinálni.
-
gabancs
addikt
1; Nem egy kép alapján állítom, hanem sok kép alapján. És nem egy DSLR-hez mérten, hanem a saját LG Optimus Black telefonomhoz hasonlítva.
2, Nem célom becsapni senkit, hiszen semmi előnyöm nem származik belőle. A telefont a lányomnak vettem. És sajnos az ő példánya csapnivaló képeket készít
3; Nem tudom, hogy lehet "jól" feltölteni egy képet. Ha nem látszik az exif, az sajnos önhibámon kívül történt.
4; Soha nem állítottam, hogy az SP kijelzője szarabb, már csak azért sem, mert még soha nem láttam SP-t. Ezt a mobilaréna állította, én csak leírtam a véleményüket"És ezt persze le is szólhatnánk egyből, de azért jó, hogy van a szerkesztőségben Xperia Z és Xperia SP is, hogy lássuk: az Xperia L-nek messze sokkal jobb a képe, mint a fent említett két drágább cuccnak, sokkal mélyebb a fekete, mégis elég a fényerő, ki érti ezt?"
És utoljára van összehasonlításom, ugyanis az Optimus Black Nova kijelzője a mai napig az egyik legjobb, ezért is ezt választottam.
-
nyikszi
őstag
Én tegnap kaptam kézhez a telefont és ma "lőttem" pár képet. Majd összehasonlítom a régi Omniámmal. Ami nagyon zavaró volt, hogy 8 MP-es felbontásnál 4:3-os a képarány. Az biztos, hogy nem egy bajnok a fényképező része, mert próbáltam részlet miatt felnagyítani és nem volt tökéletes.
-
törölt tag
Ha nekem nem is hiszel, azért a playen a véleményeket meg az értékeléseket ha megnézed, a dolphinnál meg az operánál (A sima OPERÁRÓL van szó, nem a classic, nem a mini stb) (Lehet a mini gyorsabb de azt nem egy normál böngészővel kell összehasonlítani) az már beszédesebb
Illetve, hogy melyiket mennyien használják. Azt hiszem az minden tesztnél többet elmond
Dolphin: 1 110 343
5 csillag 844 471
4 csillag 200 068
3 csillag 35 790
2 csillag 11 005
1 csillag 19 009Opera: 414 760
5 csillag 275 601
4 csillag 65 351
3 csillag 26 388
2 csillag 12 584
1 csillag 34 836De biztos ők is mind tévednek, vagy xperia minijük van.
-
törölt tag
"Úgy látszik az előző hozzászólásomba sem értetted"
Miért melyiket nem értettem még ? Az én telefonomon, alázza....felhasználói élményben nekem jobb...nem vitatkozom, nem fűz semmi a dolphinhoz, de nyilván ha az opera lenne a jobb azt használnám, miért csapjam be saját magamat ? Nyilván egy gyengébb telefonon nem muszikál úgy...
Úgyhogy szerintem nem hülyeség a hozzászólásom !Nyilván az opera mini, gyorsabb a dolphinnál mert nem egy kategória...egy kategória a dolphin mini meg az opera mini, ott nemtudom mi a helyzet. De mivel ez a Sony Xperia L topikja nem pedig az Xperia Mini topikja, így jelen esteben nem is értem, hogy került ide az Xperia mini, hogy azon mennyire fut... az L-en szépen muzsikál
A melyik kérdést meg értem, csak Te nem érted, azt, hogy nyilván nem az opera miniről van szó...
Ami oda vín írva arról van szó, jelen esteben erről : [link]Ha más lenne akkor fel lenne tüntetve, hogy opera mini, vagy classic, vagy hasonló...
-
törölt tag
Simán támogatja a flasht nekem van fent xda-ról leszedett adobe flash player a dolphinhoz hibátlanul működik, illetve kevesebb adatot fogyasztott mint a beépített gyári Facebook alkalmazás. Illetve a fenti teszt képek tomshardware-ról magukért beszélnek. De én nem akarok senkit megtéríteni, nem győzöm hangsúlyozni, hogy én is évekig operát használtam.
-
törölt tag
Kinek a pap kinek a papné... én is operát használtam eddig, opera minit 3g-n, wifin meg opera mobile-t. Mióta okostelóm van csak operáztam én is. De valahogy meggyőzött a Dolphin Borwser HD 10.0.0
Nekem gyorsabbnak, szebbnek tűnik.Sok netes androidos böngésző tesztben a dolphin gyorsabb az operánál ha nem is számottevően, de ha a dolphin a 100% az opera a 85 % . Az opera mini meg nem egy kategória a Dolphin HD-vel ugyanúgy ahogy az opera sem egy kategória az opera minivel.
-
atee
őstag
Mert sokaknak az a lényeg, hogy leírva mi van. Legyen benne a legújabb mindenből, de legyen középkategóriás alsó kategóriás csingcsangXz9900 áron.
Tökéletes nem lesz sosem. Még az aktuális csúcs készülékeknél is akadnak hiányosságok arány áron.
teljesen jó telefon ez. A kor igényeinek megfelelő. Az ára meg csökken majd. A nokia 6110 is elérhetetlen volt 60k ért annó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest