- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
A Quiet hours vajon hol van? Egyszer megtaláltam, de azóta se...
-
DrDobos
őstag
Sikerült megcsinálni..2 nap kellett, de sikerült...
-
DrDobos
őstag
Ezt nem hiszem el...
Testdisk-kel visszaállítottam. király minden. rebootoltam, azóta bootloop az xperia L-el..ha kiveszem a kártyát nincs.
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #14780 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg durva. Szerintem maximális érzékenységen van a mikrofon, mert a 2 méterre lévő rádió is teljes hangerővel hallható volt.
Keresgéltem a play-en, de nem nem találtam olyan alkalmazást, amivel szabályozni lehetne a mikrofont, holott pl. a CsipSimple tudja VoIP hívások esetén. -
Siriusb
veterán
Már megint nagyon panaszkodnak a visszhangra.
Nincs nekem szerencsém, de hogy mitől lett rosszabb, fogalmam sincs.
-
DrDobos
őstag
válasz
Seraph 16 #14777 üzenetére
Igen. ezt nem tudtam link2sd-vel használni. felismerte, megadtam a formátumot, és rebootoltam, ahogy kérte. de megint meg kellett adnom a formátumot, és újra és újra stb, ami azt jelenti, hogy nem jó. Ez után megbolondult a telefon. A beállítások--> tároló menüpontot hibaüzenettel(A Beállítások leállt.) kidobott. A gép nem ismerte fel a telefont sem. Egy Samsung galaxy Ace-el tudtam gépre csatlakoztatásra bírni, és a Minitool Partition wizard már csak a nagyobb partíciót látja. + az Ace kiírja, amikor lecsatlakoztatom a gépről, hogy az sd kártya sérült..
-
DrDobos
őstag
Link2sd-ben valaki tud nekem segíteni hogy miért nem működik?
-
Siriusb
veterán
válasz
Seraph 16 #14774 üzenetére
Az extra funkciók nagyon jók így Jelly Bean után.
Egyes dolgok menüjének megkeresése néha nehéz, számomra illogikus helyen van, pl. az értesítő LED a Display-en belül van a Notifications helyett. Ezt akárhogy próbálom magyarázni, nem sikerül.
Nagyon egyszerűen meg lehet oldani azt is, hogy adott időszakban, az értesítéseknek ne legyen hangja, s a LED se villogjon.
Viszont az exDialer nem működik, úgyhogy most próbálgatom a Rocket Dialer-t. Sajnos LS-ben nincs benne olyan funkció sem, hogy a telefonban tárolj névjegyeket, az elsődleges gmail fiókba teszi be.
-
manchester99
tag
Helo.Írtam az Xperia T-s fórumba valaki benézhetne oda és válaszolhatna
ill. nincs kedvem keresgélni
-
Siriusb
veterán
Olyan vicces, amikor először került a kezembe a telefon, ezerrel kísérleteztem, hogy vegyem le gond nélkül a hátlapot. Most csak ránézek és leugrik magától.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
rikxjeee #14766 üzenetére
Arra gondolok, hogy Varun újraírta a camera kezelést, így a köv cm kiadásban már támogatni fogja a lollipop api-ket,ez lesz az első xperia, amin ez működni fog. A kiadás késik a béta hetet hanyagolja, megvárja az android 5.1-et, és azzal indul majd beta 1-el.
szerk,. Újraolvastam, ok te is ezt írtad. -
válasz
Tidzsimon #14764 üzenetére
MMint a Z1C-re gondolsz? Azt elfelejtetettem írni, hogy alap romon volt, lehet KK-n javítottak rajta.
Ha pedig az L-re gondolsz: anno Mokee-n nagyon bejött a kamera. Az élesség kicsit túl volt húzva és kifehérítette picit az éleket, de le volt véve az erős zajcsökkentés, így sokkal élesebb képet eredményezett, mint amit az alap szoftverek adnak.
-
válasz
oszkarfincs #14760 üzenetére
xperia z1c-n meg egyfolytában az élességet keresi, amikor megvan, akkor gyönyörű a kép, aztán hirtelen kapkodja a fókuszt ide-oda.
-
Siriusb
veterán
Tidzsi, mostanában melyiket látod a legstabilabb KK rom-nak?
-
Tidzsimon
őstag
-
Eredeti romon a recovery képes nandroid backupra?
Dokee, melyik a program? Megnézem.
-
zodes
aktív tag
válasz
Tidzsimon #14746 üzenetére
Nokia Lumia 730 dual sim. Négymagos proci 1+8GB ram és az sd is 128-ig bővíthető. Windows Phone, pedig, ha tudnád hogy utáltam a Windowst. Még asztali gépen is. De ez a win8.1 ...... most érzem előszőr azt a microsoftnál végre dolgoznak
Bár a 3.1-ről a 98-ra is nagy ugrás volt, de ez stabil is. A gépemen is és a telón is. Bár még csak 2 hetes, igazán akkor tudok valós értékelést mondani róla, ha már eltelik legalább fél év.
-
Tidzsimon
őstag
Hát így nyitott bl-lel sokáig elégedett leszek vele, amúgy jó teló lenne, még így kb két évesen is, ha a bugokat kijavították volna.
Amúgy mindenkinek javaslom, hogy próbáljon romozgatni, nem sokkal bonyolultabb, mint egy frissítés, a garancia meg lassan úgyis lejár. Tán a zárt bl-es romokban kijavították a fontos hibákat.Amúgy mire váltottál?
-
zodes
aktív tag
Egy évig olvasgattam ezt a fórumot, kérdeztem, néha válaszoltam. Most könnyes búcsút veszek tőletek, nagyon köszönöm a sok segítséget! Remélem Sony fórumban már nem, de lehet valahol máshol találkozunk. Üdv, és sok sikert a telefonotokhoz......mármint abban, hogy minnél előbb Ti is meg tudjatok tőle szabadulni!
-
dokee78
félisten
Van olyan köztetek akinek gyári romon sosem akadt a HD videó?
Már amikor megvettem a telót akkor is meg-meg akadt,de eddig nem zavart.
Most viszont próbálgatok egy Androidos menet rögzítő appot és ott is akad. -
Aryon87
félisten
Üdv!
Továbbra sincs lehetőség T-mobil (Telekom) függő telefonra feltenni a 4.4-et? -
Tidzsimon
őstag
válasz
Maxell014 #14729 üzenetére
Bootloader nyitás, előtte ta backup. Ha nem tetszik akkor nem a gyárit kell visszarakni hanem egy jobb 4.4-es romot.
A béta 7-et érdemes megvárni, nagy lépés lesz.Drdobos az LBles cwm valahol fent van xda-n szerintem az xperia l android development részen volt.
A másik, meg hogy ne zavarjon hol lett kiadva a firmware, a franciában tuti van magyar nyelv.
-
Maxell014
senior tag
Üdv !
Erről a rom-ról mi a véleményetek ? Használja valaki ? A telepítés annyi amit ír, hogy ráteszem telóra és akkor megcsinálom azokat a lépéseket amiket leír ? Semmi mást nem kell ? És ha nem tetszik akkor, hogyan tudom vissza rakni a gyárit ? -
válasz
Zord87 #14720 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy a sony a driverek nagy részét odaadta kk-hoz. A bl gond csak a szolgaltatosaknal van. Sp-nél is így van, vagy ott mind nyitható?
Régen volt htcm, ott is csak az lett hibátlan, amihez megvoptak a driverek, bár ott inkább a gyenge hardver korlátozott az újabb rendszerekben (2.2+) :-) de kétségtelenül sok fejlesztés volt rá. -
Tidzsimon
őstag
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Leszeretném cserélni a telóról a gyári romot mert, mert már kezd kicsit tele lenni vele a .... Mit ajánlanátok mit rakjak rá ami a legjobb és, hogyan tudom rárakni ? -
Zord87
tag
-
DrDobos
őstag
válasz
szabi__memo #14717 üzenetére
nem, sehogy.
Ezért néz ki buktának ez a twrp, amit linkeltem.
bár nem biztos, hogy csak zártra jó, nem vagyok nagyon profi angolból, de a hozzászólásokból úgy értettem, hogy a srác, aki ezt csinálta, az nyitott bootloaderrel csinálta, nem tudja zárton működik-e. [link]
-
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Az LG F70 téma elég kihalt, az a kérdésem, hogy ez a CWM működőképes lehet? Hogyha elrontaná a rendszert, akkor hogy tudom megmenteni a dolgokat? -
dokee78
félisten
válasz
dave0825 #14707 üzenetére
XDA-s linket nem tudom,de nekem ez van meg.
Recovery Xperia LInstallnál követni kell az utasításokat.
-USB hibakeresés pipálni
-Engedélyeket a telón megadni. -
dave0825
őstag
válasz
Tidzsimon #14704 üzenetére
Szóval még nincs rendesen működő CWM?
Mostanában gondolkodtam, hogy barátnőm L-jére fölteszem, csinálok egy backup-ot a rendszerről, aztán kipróbáltatok vele 1-2 ROM-ot, hátha valamelyik megtetszik neki. Most azt hiszem, hogy a .27-es van fönt neki, mert abban nincs szenzor-bug, de rootolva van, azzal meg írták itt többen, hogy lehet orvosolni, ha valamelyik ROM-ban lenne.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
nyikszi #14701 üzenetére
Letámasztom valahova. Vagy pl tüzijátéknál azt se feltétlen kell. Bár egy álványt is lehetne csinálni, van még bicikliküllőm.
Drdobos. Először olvasd el annál a telónál mi, hogy működik. Pl Xperia L-en iszonyat sokat kellett várni működő cwm-re, pár fejlesztő fel is adta.
-
dave0825
őstag
válasz
DrDobos #14702 üzenetére
A CWM valószínűleg nagyon hasonlóan fog kinézni, de a ROM telepítés eltérhet. Lehet, hogy egyszerűbb (L téren annyira nem vagyok otthon, de múltkor úgy láttam, hogy egy ROM-ot elég sok lépésből állt fölrakni, legalábbis konkrétan amelyiket néztem, már nem tudom, hogy melyik volt), de lehet, hogy bonyolultabb. Pl. nekem a mostani SP-re sok mindent máshogy kell, bonyolultabban, mint az előző telómon, ami Galaxy Ace volt.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Olyanra készülök,(nektek ez egy átlagos dolog, mint nekem a reggel felkelek) CWM-et teszek az L-re. Olyan kérdésem lenne, hogy melyiket ajánljátok? Ennek az lenne a célja, hogy kitanuljam ennek a ROMosdinak a fortélyait, mert elő akarom készíteni a tudásomat az LG F70-es telefonomhoz, arra is akarok CWM-et rakni. Valószínűleg a két telefonon ugyanúgy működik, nincs eltérés a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest