- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz
atika29243 #899 üzenetére
még az előzőt se kaptam meg
-
atika29243
csendes tag
újabb frissítés érhető el.
http://developer.sonymobile.com/down...d-11-2-a-0-31/
-
trebrona
nagyúr
-
#TOTTI
őstag
Érdeklődnék, hogy JB esetén, fel tudok e tenni frissebb launcher-t? Mert ami a frissítésben van, az még korábbi ICS launcher, nekem jobb lenne egy frissebb, pl. az 5-ös verziójú.
-
speppi
csendes tag
Tudja valaki hogy mért nem ismeri fel a most vett 16gigás mikro sd-ét? az régi x8-as felismeri.
-
turho
addikt
Ez a JB csak úgy tud települni, hogy elvesztem minden beállításom/alkalmazásom?
Mi a legjobb mód hogy megmaradjon minél több mindenem? -
dkarcsy95
tag
Nemrég jött meg a telefonom a szervizből. Érdekesnek találtam, hogy ott ráraktam egy alkalmazást,amelyet elfelejtettek letörölni róla. Ez szerintem valami firmware telepítő alkalmazás lehet. Ha kell, akkor küldök képeket,vagy magát az apk-t.
-
turho
addikt
válasz
Szőke Beyyya #891 üzenetére
Valóban írja, köszi. Erőt gyűjtök, és ráerisztem ma
-
turho
addikt
válasz
Szőke Beyyya #889 üzenetére
A saját frissítési központ-alkalmazása egyelőre nem jelez semmit.
-
Szőke Beyyya
csendes tag
Jelentem megjelent a TELENORNÁL IS!
Most már kíváncsi leszek , hogy tényleg jobban merül -e!
-
FET-MEN
veterán
csáó. vélemények a cuccról? gyári romon használnám kevés appal, 1-1be cserélném rá a 610-et, az laggmentes,mire számítsak?
-
Tuce
csendes tag
Mivel tudom a telefont rootolni eddig tudtam az unlockroot nevű progival de jb -t feltette és nem tudom rootolni help!!!!!!!!!!
-
dalst
csendes tag
Akkor igazából semmivel sem lesz jobb a JB-vel...
Így viszont nem értem, hogy miért várja mindenki...
Köszi a gyors választ!!! -
Bóti
senior tag
Páromnak ilyen telója van, igaz a vodás, alapból jb-nel. Akksi 2 nap, zene nem halk, stabil, semmi gond nincs vele.
-
adrian360
őstag
Nekem pl annyira nem hiányzik, itt aki frissített az mind két hibát is emleget, ami előfordul : gyorsabban merül, illetve halkabb zenelejátszás. pozitivum annyi hogy ugye ujabb rendeszer, elvileg gyorsabb, illetve jobb memoria kezelés várható, de ezeket senki nem támasztotta még alá. Én jól el vagyok az ICS-sel, amit tud a telefon azt ezzel a rendszerrel bőven jól csinálja. JB-vel sem lesz erőgép, de ha az egyik nagy előnye eltünik, hogy sokáig birja az aksi, akkor inkább nem is kell a JB.
-
dalst
csendes tag
Már régóta beszélgettek arról, hogy a Telenor még nem frissített JB-re. Mivel én is hasonló cipőben vagyok azért megkérdezném, hogy a JB-től ennyivel jobb lesz a telefon minden téren, hogy ennyire várjátok? Egyáltalán miben lesz jobb?
-
turho
addikt
válasz
Szőke Beyyya #879 üzenetére
Látod, én is csak azért nem merem rárakni mert
1: tán nem tökéletes
2. nincs olyan szájbarágós tutor hogy ne csesszem el
3. nem tudom, kompatibilis-e full egy szolgáltatós mobillal.
Mindenesetre a tacepao márciust ígért.
A pc companion valahol mondja is, hogy van rá jb.
Aztán ellenőrzéskor még mindig közli: naprakész.
Hát, napra -
Szőke Beyyya
csendes tag
Bementem Telenorékhoz, hogy is működik ez a frissítés dolog és közölte, hogy mindig a három szolgáltató közül ők kapják meg a legvégén, és ebbe törődjek bele...de ha beviszed hivatalos sony szervízbe, akkor ők ingyen rárakják....azért elég presztízs-veszteség ez nekik , szerintem!
-
turho
addikt
Május 18. van, és nincs JB.
Köszi Telenor -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Páromnak van ilyen telója, és az lenne a problémám, hogy ha fájlokat másolunk rá kábelen keresztül, akkor nem tudom leválasztani (nincs ilyen opció), az meg, hogy csak úgy lehúzogatjuk, szerintem nem tesz neki jót.
Eleve nem is látszik meghajtóként Total Commanderben, csak (f0s) intézőt lehet használni, de ott ott van a belső tárhely és az SD kártya is, ezzel nincs is baj, csak hol tudom leválasztani?
Android ugyebár általában az értesítések közé betesz egy bejegyzést, ahol le lehet választani, plusz a gépen megjelenik a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikon a tálca jobb alsó sarkában, ennél a készüléknél meg semmi, se a telefonon, se a gépen..Köszönöm a segítséget előre is!
-
Tyer
őstag
Miert lehet, hogy nincs ledjelzes, ha mail jon, es hogylehet visszaallitani?
-
gtigyuri
csendes tag
Hogyan kell a Simre menteni a neveket,számokat?köszi
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Ismerősœm J-je ugy belassultt az utobbi idoben, mint allat.
Miert lehet?
Köszi -
ozakila
tag
Üdv!
Szerintetek létezik j-hez valamilyen töltésre használható dokkoló? Gyári tudtommal nincs,esetleg más típusé talán jó lehet,hátha van valami ötlete valakinek... -
papesz5
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy egy Lumia 610-est,érdemes volna lecserélni a J-re?
-
zoltannn
csendes tag
sziasztok.vetem egy sony j.frisitette magat jely beanre. most meg az lett. baja hogy magatol csinal mindent. rezeg a kep be kapcsolja a wifit, nem reagal sz erintesre. segitsetek. mi lett vele?
-
speppi
csendes tag
hogy lehet rá recover-t tenni ? az enyémre nem megy fel.
-
ozakila
tag
Sziasztok,a fentebb említett hangerő növelésre találtam egy eddig egész jól működő progit a neve:SpeakerBoost. Nevével ellentétben a füles kimenetet is erősíti.
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
A barátnőm Xperia J tulaj és eddig nem volt semmi problémája a telefonnal. Nem rég feltette a 4.1.2.-es szoftvert és rohamosan merül a telefon. A rendszer azt írja ki neki, hogy a Médiakiszolgáló használja a legjobban az akkumlátort, de nem nagyon tudjuk azt hogy is lehetne kilőni vagy egyszerűen nem használni. Régi szoftverrel tökéletes üzemidőt produkált a telefon. Nem volt Androidos telefonom elmondanátok, hogy itt lehetséges a régi szoftvert visszatenni vagy más módon megoldani a problémát. Előre is köszönöm és további szép napot.
Üdv: Balázs
-
Musaka
senior tag
Alaplapot lehet hozzá venni valahol?
-
speppi
csendes tag
válasz
roland091 #844 üzenetére
Ezek kellenek,töltsd le,flashtoolt és a teló drivereit telepítsd a gépedre.
Flashtool: http://hotfile.com/dl/188244063/410c147/flashtool-0.9.10.1-windows.exe Hétköznapi letöltés,vársz 60 másodpercet és letöltöd
ST26.ftd : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1546091&d=1354951082 csomagold ki
Firmware Jelly Bean : https://docs.google.com/file/d/0B_d8uWGbkaetbExYbHBWQmJucDA/edit
A flashtool alap esetben a C meghajtóra települ.Az ST26.ftd fájlt másold a C:/Flashtool/devices mappába,a firmware fájlt pedig a firmwares mappába.
-Indítsd el a flashtoolt.
-Devices fül,import. Ha minden ok ott kell lennie az Xperia J-nek,leokézod.
-Telódon bekapcsolod az USB hibakeresést (beállítások-fejlesztői lehetőségek-USB hibakereséshez pipa)
-Csatlakoztatod a telót a géphez,megvárod míg a flashtool beolvassa a jelenlegi firmware és kernel adatokat.
-Ha ez megvan rányomsz a nagy fekete villámra(Flash),kis ablakban flashmode legyen bejelölve,leokézod.
-Kiválasztod a telepíteni kívánt firmware-t(amit bemásoltál előzőleg) Wipe data és Wipe cache alapból ki van jelölve,leokézod.
-
-Aztán vársz kicsit míg bejön egy ablak amin jelzi húzd le a telót a gépről.
-Lehúzod és kikapcsolod a telót,majd benyomva tartott "hangerő le" gomb mellett újra csatlakoztatod a telót.Ha világít a telón a zöld led elengedheted a gombot.-Elkezdődik a flashelés,megvárod míg végez,aztán lehúzod a telót.Bekapcsolod.(elsőnek lassú lesz a betöltés)
-bekapcsolás után még egyszer újra kellesz indítanod a telót,látni fogod majd ha egy nagy POWER OFF felirat megjelenik.
Sok sikert.
Elküldve: 2013. Ápr. 09 Kedd.. 4:42 -
joeetm
tag
Valakinek van tapasztalata esetleg otg-vel?
-
roland091
senior tag
felraktam az összes drivert a flastoolba de a J-tnem akarja felismerni ://
-
turho
addikt
Május van, hol a Telenos JB?
Kamu volt?
Ilyenkor vagyok mérges a SONY-ra... -
roland091
senior tag
sziasztok abból lehet gond h ha mondjuk a telenor függö telomra generic független romot teszek ?
-
gtigyuri
csendes tag
Sziasztok,segítsetek,a Bluetooth-t szeretném belőni,párosítja,hozzáadja,de valami nem okés,mert illesztőprogram kell neki,nem találja vagy nem tudom,mit csináljak ,köszi???
-
sooty81
csendes tag
Ezt az Sygicéet honnan tudom letölteni. Az IGO megvan jó verzióban, térképet is szereztem, de egyenlőre még mindig nem működik. Nem látja a térképeket. Gondolom nem jó helyre másoltam.
Nekem fontos lenne, hogy gyorsan találjon jelet, illetve, hogy stabil legyen, ha már egyszer megtalálta. -
turho
addikt
Működik csak baromi lassú valamiért, mire holdat talál.
Remélhetőleg az igo jobb. -
sooty81
csendes tag
Sziasztok
Arra nincs megoldás, hogy a GPS működjön NET nélkül. Nagyon jó lenne.
-
turho
addikt
Még mindig nem JB, de még mindig csinálja, hogy néha 1-2 percig nem éled az érintő fel. Már 2. példány, tehát nem egyedi hiba, szoftveres lehet. Még 4.0.4. (Köszi telenor)
-
speppi
csendes tag
Van a google playeren két alkalmazás ami nagyon megnöveli a hangerőt de úgy vettem észre hogy ekkor viszont mintha monóba szólna. ez egyik : VOLUME BOOST, a másik SOUND BOOST. ha talál valaki valami megoldást ami sztereóba növeli a hangerőt szívessen fogadnám. Még egy megoldás lehetne a Build.Prop szerkesztése, de nem találtam leírást még.
-
szesa
senior tag
Hi!
Az ébresztés funcióval akadt egy kis zűröm...
Jelenleg ugyanis ha bekapcsol az időzitett ébresztés akkor azon kívül hogy a teló elkezd zenélni semmi nem történik
a képernyő nemkapcsol be, ha bekapcsolom, feloldom akkor meg csak szimplan a fő képernyőn vagyok akarová lépkedek sehol nem látom az ébersztési figyelmeztető alkalmazást.
(az ora ott van az eberesztesik is latszank alatta de annak nincs hatása a futó ébresztési foylamatra ha kikapcsolnam a listából)Hogy tudnám ezt vissza tenni az eredeti állapothoz?
Mert igy a telo 5 perceneként zenél 5 percet....es em tudom leállítani.
Vagy egyáltlán ilyenkor hova tünik a jelző kép és hogy tudom lekapcsolni??Meg alapból ha szól az ébresztés hogyan tudom kikapcsolni nem csak szundira tenni?
ez funkció kissé megzavart, még új nekem ez a teló de 20 perce az ébresztővel tökölök...
ha van valkinek ötlete ...bátranThx
-
törölt tag
Megjött a sony füles és sajnos még halkabb mint egy samsung fülessel.Ez szégyen a sony részéről.
-
Szőke Beyyya
csendes tag
Én egy Nokia Lumia 720-as headsetjét kaptam ajándékba és kitűnően szól, használható, telefonálásra is alkalmas, gombjával tudok programozni, attól függően mit állítok be, mikor állítsa le, kapcsolja át a másik zenét, elindítja a programot anélkül, hogy hozzányúlnék a telóhoz.
-
törölt tag
válasz
mackotestver #818 üzenetére
Én ma rendeltem Sony MH-EX300AP sztereo headsetet kiváncsi leszek,hogy fog szólni vele.Nekem is samsung van itthon azzal hallgatom néha.
-
mackotestver
csendes tag
Tapasztalat:
a Samsung HS3000-es bluetooth headsetjével gyönyörűen szól és ami a lényeg, hangosan. Szerintem jobban megéri, mint bármely vezetékes. -
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy hol tudnék szerezni egy fekete hátlapot? Rendelhető az valahol? Sajnos nekem pink van.
-
Jon Mathias
senior tag
nekem 36ba is nehezen akarták elvinni. nehéz eladni ha nem ócsón adod
-
törölt tag
válasz
atika29243 #811 üzenetére
Root kell hozzá?
-
törölt tag
Javító frissítést vajon kapunk a telefonhoz? walkman javítása meg egy xperia Z launcher jól jönne. Xperia P is meg kapja a xperia Z launchert jó sokkal jobb a hadver.De szerintem a J is elbírná a Z launchert.
-
kohai
tag
csak kiváncsiságból mennyiért tudnám elpasszolni a J-met ?
decemberi karc mentes ,fekete + fehér hátlap + eredeti sony füles és független
kezdek elcsábulni a wp irányába
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre,hogy a telefonak a kijelzője amire van ragasztva szélen a fekete festék vagy ragasztó nem tudom mi a bal oldalon nincsen csak a fém rész látszik. Másnál is van ilyen?
Kép róla http://www.kephost.com/images4/2013/4/19/a1_2013_4_19_2tnf40qgr6.png piros vonallal jelöltem amire gondolok.
-
Mt5
tag
Üdv,
Azt azt szeretném tudni, hogy van-e más is akivel előfordult már, hogy a telefon magától kikapcsolt? A teló független, frissítve lett JB-re. Nem hiszem,hogy az akku mozdult el, mivel BKV-val szoktam közlekedni és a buszon fülessel vagyok ott érdekes még nem állt le, de suliban ahol ugye ülök ott rendszeresen magától kikapcsol. Valaki esetleg akinél már volt ilyen probléma az meg tudta-e oldani?
Előre is köszönettel,
Mt5 -
gdye36
csendes tag
Sziasztok, ma jutottam hozzá egy új Xperia Jhez, és egyvalamit furcsállok... nem mûködik az intelligens keresõ telefonáláskor, csak a kapcsolatok közül tudok keresni pl egy adott névre. A kérdésem hozzátok,h ez normális így, v van erre valahol beállítási lehetõség? Elõre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vajon lehet-e néptelefon a Sony Xperia J-ből? Ez csak az árazáson fog múlni, egyébként szinte minden adott hozzá.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest