- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Xperia 10 V measures 153.3 x 68.4 x 8.5 mm, whereas the Xperia 10 IV came in at 153 x 67 x 8.3 mm. So the new one has gained a tiny bit of fat on all sides.
Terveim szerint a következő telóm vagy egy új, még ismeretlen Xcover lesz, vagy ez az Xperia 10 V. De simán lehet, hogy a váltás még akár egy év, perpill Mate 20 Pro-n vagyok. (Korábbi Nokia 8 Sirocco a fiókba került az OLED hibája miatt; pendrive-nak mondjuk egyszer már használtam azóta. Addig nem váltok, amíg a Mate 20 Pro-t ki nem nyírom.) -
válasz
FireKeeper #137 üzenetére
Van, de ha választhatok, hogy dugok -e valamit a fülembe, vagy sem...
Szóval ha lehet, olyan telót szeretnék, ami jól is szól a saját "hangfalával", de nem ez azért a legfőbb prioritás, és kompromisszumos minden opció, nincs olyan teló a piacon, ami számomra mindenben jelesre vizsgázna. Ez az Xperia 10 IV egy egész jó lehetőségnek tűnik úgy összességében.
#139: Igen, Notebookcheck tesztje szerint is nagyon jó kijelzője van. Színhelyes is, van elég fényerő is, és pont filmre a 21:9 is jó. (Másként viszont nem szeretem.) 60 Hz engem se zavar, legalább jobb az üzemidő.
-
válasz
FireKeeper #135 üzenetére
Fehérvári vagyok sajna, de azért köszi! Én szeretek telón filmezni, sokszor vagyok ébren, mikor a feleségem már alszik, és ilyenkor gyakran megnézek még valami filmet, vagy YT videókat (nem ébred fel rá).
-
GSMArena speaker tesztjén nagyon rosszul szerepel ez a teló. Gondolom, valamennyire elfogultak vagytok, de azért megkérdezném, hogy tényleg ennyire gáz a helyzet, vagy élőben tökre nem így szól, mint amit én ott hallottam.
Ott kábé bármelyik Samsung-ot mellé tesszük, és lenyomja a Sony-t. A teló ezen része tényleg ennyire vacak? Ha az ember mondjuk a 10 IV-gyel filmezik, akkor fülessel kell -e csinálnia a normális élmény érdekében, vagy mégiscsak elég e célra a teló hangszórója is? -
"gyakoriak a másodperces gondolkodási idők, akadások a menüben görgetve is"
Oké.
És mégis, minden hibáját meg tudnám bocsátani, és reménykednék egy szoftveres javításban, DE hogy 21:9-es a kijelző (még mindig) -ez sajna nekem továbbra se való. (A 20:9 se tetszik, még mielőtt valaki azzal jönne.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megszokott, egyedi formát és pár, a középkategóriában ritkán látott funkciót kínál a negyedik generáció. De az induló ár még fentebb csúszott, mellé pedig olyan bakik is maradtak a szoftverben, ami felett nehéz szemet hunyni.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest