- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
figyu! ez egy atab 5 nél nem egész 1 centivel nagyobb és szélesebb és 1 centi vastag (tehát nem annyira vastag mint az atab ). Azért hoztam ezt fel példának, mert az atabot könnyű kézbe keríteni és így van viszonyítási alap :-)
szal először én is 5 colban gondolkodtam aztán rájöttem hogy belefér nekem ez a majdnem 6 is :-) -
Peaceliker
addikt
Én most elmentem egészen 5,7 colig és nem bántam meg
Igazából én pl előző hónapban hívtam úgy 30 percnyit és engem hívtam még 1x ennyit...ezzel szemben napi 4 órát tuti netezek, játszom rajta (bent a melóhelyen). Eddig egy telefon+tábla kombót hordtem net elosztással...hát mondanom sem kell, hogy így sokkal jobb (és ez még ki is bírja a napot töltés nélkül, mert a gigafonba befért egy 3400es aksi...).
És még a farmerom zsebébe (persze nem az a csőszárú b*** nadrág) is belefér bár így leülni már nem a legkényelmesebb
-
zkosaras
aktív tag
"jobb rajtuk játszani, filmet nézni, netezni" - jogos, már annak aki erre használ egy telefont... csak lassan már zsebre rakni sem lehet ezeket. Az eladások viszont valóban téged igazolnak, ez kell a népnek, sajnos
Egy jó középkategóriás modell már igazán jöhetne, normális méretben, meg persze árban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged