- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két új Meizu mutatkozott be
- iPhone topik
- Órákon is elveszi a Google Asszisztens munkáját a Gemini
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Szerintem azért egy kicsit realistának kellene lenni:
Egy ROM vagy ki van pucolva és akkor kevés RAM-ot zabál, de a szükséges dolgokkal ki kell egészíteni, vagy benne van sok csilivili dolog, meg beállítás, de az bizony RAM-ot igényel. Olyanról még nem hallottam, hogy minden benne lenne és RAM-ot sem foglal. Én kipucoltam, amit tudtam és így újraindításkor 104 MB van, ami persze gyorsan lemegy 60-70 közé, de azért nekem minden normálisan működik (bár az tény, hogy nem játszom vele szuper 3D-s játékokat, illetve nagy erőforrásigényű filmeket sem nézek, de ezekre ez nem is való)!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten elegáns, jól összerakott okostelefon lett az Xperia család legújabb tagja, bár különösebb funkcionális extrát nem mutat fel.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest