Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
G.Peter #9510 üzenetére
Oszt' használja-é valaki már?
Azért az funny, hogy kb. nincs olyan Neo fórum, ahol a hozzászólásokban ne lenne 1-2 tochscreen problémás felhasználó. Én cseréltem az enyémet, azóta jó, de még mindig jönnek az okos vélemények mindenfelé hogy szoftveres bug... Hát max a digitizer IC-jében lévő assembly bugja.
Végülis az is szoftver...
-
A rohadt cwm szívatott meg, azt hittem folyamatosan kell nyomni. Sőt az első cwm úgy is jött be!!! Utána a többi már csak tapicskolással volt hajlandó. 8 órát szívta a vérem.
(#9431) mgaben
Super Jelly Bean lett belőle, mert az felment elsőre gond nélkül és kevesebb macera volt az install howtoban.Gyors, stabilnak tűnik, a többi nem számít, nem én fogom használni.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
-
Oké, de a rom ami rajta van az nem JB hanem ICS nem?
Nem értem ezt a terminológiát a Sonynál. Most akkor a kernel egyben bootloadert is cserél?
Tehát a kernellel megy fel a CWM is, vagy hol igen hol nem?Most a 4.1.B.0.587 global van rajta. Ez 4.0.4, tehát ICS. Most erre feltolom az általad linkelt kernelt, majd be fogok tudni lépni a CWM-be hogy telepítsem a ROM-ot? Eddig az volt a baj, hogy nem. Tehát kernel feltöltés után CWM pápá. Kezdtem elölről:
1. Flashtool, flash mode 587 feltol rá
2. 15 perc míg bebootol és minden szar kérdésen túlvagyok, E-root 2 perc, cwm telepítő netről töltése (mert egy rohadt fájl kezelő sincs ebben a romban) 3 perc, restart to CWM 2 perc.
3. Flashtool/fastboot módban feltolom rá a kernelt
4. mennék be CWM-be de azt már nem érem el, a sony logó után szimpla bootloopba esik a teló.Mit rontok el?
Ezt az 587-et mindenképp cserélném valamelyik általatok javasoltra (Super vagy Ultimate HD), mert igen foscsinak találtam.
-
-
válasz
Williamgrant #9424 üzenetére
Feladtam, semmilyen kernelt nem tudok rátölteni amivel menne...
Vagy nem csinálok valamit jól. Szóval a bootloadere a telónak unlocked, én csináltam meg még az előző XPERIA FREE romnál. Az 587-es globálra kell minden alkalommal visszatérnem, ami kínkeserves, mert még egy rohadt file manager sincs rajta, a gapps meg hibával elszáll. Nagy nehezen felküzdöm rá a cwm-et root után. Flashtoollal kiválasztok egy kernelt (akár azt amit az adott romhoz ajánlanak, vagy a stockot hagyom) majd restartnál megdöglik. Ami érdekes, hogy a Super HD rom aroma telepítőjében lévő teló infó nem Xperia Neo-t mutat, hanem ArcS-t. WTF.Mielőtt bármit kezdtem volna a működő rendszert lementettem (nandroid) CWM-ben. Arra sem tudok visszatérni, mert RESTORE után bootloopol a sony logónál...
Valakinek ötlete mi a frászt kezdjek vele? Ígérem ha most végre elindul, visszaadom a gazdájának és a büdös életben többet nem nyúlok hozzá!!!
-
válasz
Williamgrant #9423 üzenetére
Már mind1, bootloopol a teló.
Kernelt nem tudtam cserélni a CM-alatt mert a CWM img-t nem telepített, az Ultimate HD gond nélkül végigment az AROMA telepítővel, de restart után a FREE XPERIA logo fogadott újra, majd a kép tetején egy csík abból megmaradt és a középső részen fekete kocka, villan majd pihen a képernyő. Szóval valamibe megdöglött. -
Sziasztok!
Ismerős telefonját hegesztem. Most egy CM10 van rajta, rengeteg lassulással, random újraindulással.
Már csorog le az Ultimate HD, az a kérdésem, hogy milyen kernelt ajánlotok hozzá. A linkelt oldalt átnéztem, de nem mondanak semmit, csak annyit tudok hogy ICS alapút kéne töltenem. No de melyiket?Javaslatok?
Köszi: WG
-
-
A következő zippel próbálkoztam:
cm-10-20130811-NIGHTLY-hallon.zip
ezt a hibaüzit kaptam:assert failed: getprop("ro.product.device") == "MT15i" bla bla bla = hallon
Error in sdcard/clockworkmod/cm-10-20130811-NIGHTLY-hallon.zip
(Status 7)
Installation abortedValakinek ötlete? Nem jó készüléket választottam?
-
Sziasztok!
Melyik alternatív ROM-ot ajánljátok Neo-ra?
Most ezt szedtem le és töltöm rá:http://get.cm/?device=hallon&type=nightly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest