Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy88
aktív tag
Az usb kábel csatlakozáskor a Sony PC companion-t ajánlja fel telepíteni.Ami fájlátvitelre,szinkronizálásra, szoftverfrissítésre és szoftver újratelepítésre jó.
A SEUS pedig csak szoftverfrissítés és újratelepítésre jó.
A beállítások->xperia->kapcsolódás->usb kapcsolódási mód menüpontnál pedig, ha adattárolási módot választod akkor lemezhajtóként felismeri a total commander. -
taxy88
aktív tag
válasz
darvinya #7718 üzenetére
Szívesen megcsinálom, csak kérdés melyik 3 fájl kell a 112ből?
Kettő meg van, mert 09.04.-i dátumozású, de melyik a 3.
Bocsi de nem nagyon értek ehhez.PM-ben esetleg tudok küldeni képernyőmentést a mappa tartalmáról.
Nekem a kernel cserélős(neo v) root sosem ment , csak a másik megoldás, vagyis ez
-
taxy88
aktív tag
Akkor már mind1, a root oda lesz
Mert már belekezdtem.PCC-vel. -
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Ma este megjelent a telefonomra(NEO) az 587 végű frissítés.
Valaki frissített már?Tapasztalat? -
taxy88
aktív tag
válasz
BollaFeri #7006 üzenetére
Nem, túlkomplikálod.
A jelenlegi buid.prop fájlodat csak a biztonság kedvéért le kellene mentened a későbbi esetleges gondok miatt.Ha nincs semmi gond, akkor lehet sose kell.
Majd csak akkor kell,ha vissza teszed ICS után a GB-t.Szerk: egyébként milyen GB van most fent, mert tudomásom szerint a 2.3.6(0.62 kernellel) nem root-olható. De ez az ismeretem már 2-3 hónapos,azóta lehet már van változás.
És root nélkül nem biztos hogy kitudod menteni a build.prop-ot -
taxy88
aktív tag
válasz
BollaFeri #6997 üzenetére
Kicsit megkésve.
Igazatok van, összekavartam a két telefont.(mindig elfelejtem hogy van v is)
Tehát bgergely fórumtárs [blogjában] található ICS NEO romot nyugodtan használhatod a flashtoolhoz.
Amit útólag linkeltem ,az pedig GB, amit később visszatudsz tenni szintén flashtoollal.Mégegyszer elnézést a tévedésért!
-
taxy88
aktív tag
válasz
BollaFeri #6986 üzenetére
Nyugodtan neki láthatsz! Persze csak saját felellősegédre.
De, ha csak 4.0.4-et szeretnél root nélkül,akkor az egyszerűen megoldható. PC-re telepített Sony PC Companion-nal vagy Sony Update Service-zel. Ha ezek nem találnak friss szoftvert a telefonodhoz, akkor még Flashtool-lal manuálisan még mindíg feltudod tenni a 4.0.4-et.
-
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6983 üzenetére
Elküldve...
-
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6978 üzenetére
Sikerült megtalálnod vhol? Mert ha nem akkor küldöm.
totalcommander:
alul új gombot hozol létre, ahol a funkció típusa az:belső parancs,
a parancs pedig: 119 újracsatolás(root jog szükséges).
Nekem így tökéletesen enged mindent. -
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6976 üzenetére
Mi a pontos neve az apk-nak?Elküldöm szívesen, csak nem tudom a nevét.
-
-
taxy88
aktív tag
válasz
morneo.it #6370 üzenetére
Mindent úgy csináltam,ahogyan leírtad.De sajnos nincs Superuser.
Egyedül a runme.bat-ot nem tudtam rendszergazdai jogokkal futtatni, mert a win egyszerűen nem kínál fel olyan lehetőséget.
Apropó windows! Xp-t használok, ez gond lehet?Sajnos win7/vista nem jöhet szóba, mert nem kezeli az usb vezérlőt. -
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6312 üzenetére
Sajnos nem tudom akkor miért nem jó neked. Itt felénk tiszta az ég ha az számít, de szerintem nem kellene, hogy számítson.
Próbáld meg szabadtérben , épületektől kicsit távolabb. -
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6309 üzenetére
Gps műholdak - pipa
A másik kettő nem.Így nekem az Igo (8.4.2) tökéletesen megy kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett.
szerk:Sőt sokkal gyorsabban talált műholdat, mint a Gb esetén. -
taxy88
aktív tag
válasz
TheBomberman #6307 üzenetére
Beállítások->Személyes->Helyszolgáltatások
-
-
taxy88
aktív tag
Kicsi teszteltem a telefont, ami azt jelenti kicsit megizzasztottam a kicsikét.
Pár erős hardver igényű játék és közben alatta zene.
Egész jól viselte, nem akadtak a játékok sem. Kilépéskor kicsit gondolkozott.
A gyári Home felület továbbra is akadozik , de a Go launcher szépen fut.Viszont a root tényleg nagyon hiányzik, jön a jó napfényes idő és sötét a képernyő!
Downgrade-elni egyelőre meg nem akarom.NEO-4.0.4
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy ma frissítette a NEO-mat(1251-2052 SI szám)) a PC Companion 4.0.4-re.(2.3.7-ről)
Amit én tapasztaltam eddig: marhára nem gyorsabb, sőt kicsit akad is, nem teljesen gördülékeny. A gyári böngésző talán ami jó/jobb benne, gyorsabb ,mint a GB-ben volt, de nagyításnál nem tördeli szöveget. -
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Az én SI számom (1251-2052) is rajta van a listán, de sem a SUS, sem a PCC nem talál frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest