Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Kossz a linket!
Megcsinaltam az oldalon leirt muveletet es az ezutan telepitett programok mar egybol az sd-re mentek, de a gyarilag benne levo programokat tovabbra sem lehetett, mert ezutan is inaktiv maradt az "athelyezes sd-re" gomb (pl. facebook, youtube, officesuite, terkep, stb.).
Aztan gondoltam egyet, es a rootappdelete programmal toroltem ezeket a programokat, majd ujratelepitettem a playrol. Igy mar ezek nagyresze is az sd-re ment, ami meg nem, azt at tudtam rakni a menubol mert aktiv lett az athelyezes gomb, igy most 208MB szabad hely van a muvelet elotti 102 helyett, szoval siker
Nem is ertem, hogy a sonyericsson miert nem igy adta ki annak idejen ezt a telefont, hiszen gyarilag adtak hozza 8gb-os kartyat.
Kossz meg egyszer!Ja, a linken a leirasban van egy hiba, epp a legfontosabb resznel, a parancs sorban kotojelek vannak, amik nem kellenek, de a hozzaszolasokban valaki emlitette es beirta a helyeset, ami igy nez ki:
adb shell pm setInstallLocation 2 -
-
mulli86
tag
Na kipróbáltam, hogy bekapcsolom az USb-t. Az unlock még mindig nem akarja érzékelni a telefont, de a flashtoolnak már a flashmode módja már csinált valamit. Szal mintha haladnék. Az unlock még mindig nem értem miért nem érzékeli a telót. Majd haolnap vagy este még próbálkozok.
Addig valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet megnézni, hogy a telefon BL-je lockolt vagy sem? Nincs erre progi vagy valami? Servoce menüben csak azt láttam, hogy lehet unlockolni, de azt nem hogy unlockolva is van.
Köszi! -
mulli86
tag
Hujujjúj. Ez egy új infó. Mármint a fejlesztői dolog. Ezt még eddig senki nem mondta, nem írta és nem is volt bekapcsolva. Most bekapcsoltam. Lehet hogy ennyi lesz a driver probléma?! A link nagyon jó, és hülyegyerek kategóriába magyaráz, ez tetszik. Pont meg fog felelni
Illetve azt nem tudom mi a PCC és SUS amit említ.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
mgaben
senior tag
Köszi. Aztán ahogy most olvasgatok a service menüben bootloader unlock allowed: no szerepel, így valószínűleg ezt a dolgot buktam. de legalábbis én nem állok neki babrálni vele, mert nem akarok téglát a telómból, akkor marad a gyári ics. :-)
úgy néz ki a szolgáltatófüggő telóknál nem megoldható. :-( -
mrlujoak
veterán
Ezt azért érdemes elolvasni a messzemenő Li-ion - polymer akkuk következtetése előtt...
-
rtzmp
aktív tag
-
hurrikan
addikt
Én is ezt akartam javasolni.
De egyébként nem csak Androidos teló nem ébreszt kikapcsolva. Hanem Windows Phone, iPhone, Blackberry, és a legójúbb Simbian sem. Azt kell megérteni, hogy ezek már nem telefonok, hanem számítógépek, és ugye a számítógéped sem csinál semmit ha nincs bekapcsolva.BaLee
Amint látod pont erről beszélünk. Lenémítva és repülős üzemmódban természetesen ébreszt. Az ébresztési hangerőt külön állítod a Hangbeállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest