Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
válasz
hurrikan #6373 üzenetére
Jó cikk, mindig is szerettem a serias cikkek részletgazdagságát, grat!
Viszont ahogy a videóban is mondtad, hogy teljesen laggmentes a 4.0.4, az Neonál már sajnos korántsem igaz, nálam ugyanis elég szépen előjött a launcher akadozása, pedig eleinte igen ígéretesnek tűnt. Úgy néz ki ennyit számít az a 400MHz plusz órajel.
-
stul87
tag
válasz
hurrikan #3363 üzenetére
Nem,én még arra reagáltam,hogy ugyan olyan tepsi műanyag minden samsung teló,mert a wave,nekem nagyon bejön,hogy fém,leszámítva az oprendszert. Kolleganőm férjének az Ace-ja volt az én neóm mellett...nem akarok érvelni a neó mellett,de nem lehet egy lapon említeni a neoval az ace-t...a kijelző pocsék a neóhoz képest,a hardwer meg...
-
skul0
aktív tag
válasz
hurrikan #3324 üzenetére
Hatalmas köszönet a mini pro-s keresés és megosztás widgetért, már az első fotókon megtetszett, és sajnáltam is hogy a neoból kimaradt.
Jaa meg persze a lépésszámlálóért. Eleinte csak azt hittem hogy parasztvakítás, de nagyon jó hatásfokkal dolgozik, álmodni se mertem volna hogy annyit számol pont, mint amennyit lépek...
-
Loituma69
őstag
-
Rickazoid
addikt
válasz
hurrikan #2428 üzenetére
Az auto fényerőszabályozás nem követelmény, csak az erre képes hardver megléte az, szoftveres követelménye nincs az Androidnak. A hardver viszont megvan, látszik is elég jól a szükséges szenzor. De valamiért a Telenor ezek szerint úgy döntött belenyúl a ROM-ba és kiveszi az egyik leghasznosabb funkciót. Azt hittem okostelefonoknál ez már nem szokás.
-
-
sir fg
aktív tag
-
chaval
tag
-
Hanon
tag
válasz
hurrikan #2211 üzenetére
Nem úgy kell elképzelni, hogy van ott egy hatalmas rés. Egyszerűen csak ha jól megnézi az ember a tetjét (miután feltűnt neki, hogy nyiszeg és mozog) akkor látható, hogy a jack bemenettől balra elterülő vidék jobban odaszorul, mint a jobbra lévő.
De már már olyan szinten a szívem csücske, hogy nem érdekel.
-
-
adriano18
tag
válasz
hurrikan #2095 üzenetére
meg amugy a google térképhez szedtem le iylen utcakép kiegészitőt vagy mit, de nem találom hol lehet beállitani hogy lássam is rendesen az utcát ( normális tereppel és szép tiszta látással, hogy annyira ráközelitsek hogy lássam szépen tisztán mi történik az adott utcában....)
Lehet ilyet ezzel vagy más progival? -
Hanon
tag
válasz
hurrikan #1998 üzenetére
Igen, olvasgattam az ilyen fóliákról, de az a baj, hogy ezek vajmi keveset érnek ha egy határozott mozdulattal leverem a telefont a padlóra.
Nem mintha terveznék ennyire nem vigyázni rá, de balesetek mindig történnek.Amúgy végignézegettem a választékot, hál' Istennek volt néhány hands-on kép a szilikon tokokról és hát igen, elég randák.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
hurrikan #1964 üzenetére
remélem, hogy így van
először amit csináltam: telefon jelez, hogy van friss szoftver, kell PC hozzá. SEUS install után a szoftvert frissítettem a progi utasításai alapján. Remélem abban nem bénáztam, mert az elég egyértelmű volt. Bekapcs után pár órával vettem észre, hogy nincs net. Küldés szolgáltatzóhoz SMS (06209000749 "BEA"), visszajövő sms-re jön a lenti válasz. Ha kézzel akarok felvenni hozzáférési pontot, akkor meg a mentésre nem csinál semmit. Vodafonos, ás T-s kártyával mindez csont nélkül, csak telenorossal nem megy. (Se a NextTel-nél, se Telenornál nem tudtak mit kezdeni a problémával)
Most másodjára annyi különbség volt, hogy a telefon jelezte, van új szoftver, letöltse? (PC nem kell hozzá). Én OK-ra tappintottam, vártam kb 10 percet és az új szoftver rajta volt. Tehát sok mindent elrontani nem tudtam.
Beállítás meg elvileg automatikusan megy pár perc múlva a telefon letölti magának, de valóban lehet kézzel ([innen]) is megadatni illetve lekérni konfig üzenetként, azt meg [innen]. Kézinél mentéskor semmi nem történik, mms-nél meg a lenti hibaüzenet.
nem hinném (de előfordulhat), hogy én vagyok a béna
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #1843 üzenetére
Látom senki nem akar segíteni másokon, a közösségnek. Na sebaj.... amajd megoldom. De akkor legalább adjatok egy Telenoros build számot.
Sytem/Build prop fájlban találjátok meg.
2x4jegyű szám kötőjellel elválasztva.
Köszi.Meg tudjátok nézni root explorerrel vagy MyPhoneExplorerrel akkor is ha nem vagytok Rootolva.
-
eladogeppc
veterán
válasz
hurrikan #1911 üzenetére
Üdv !
Hát nem tudom mivel lehet jobb a Ray a Neo-nál.
Egy kis gondolatot hozzáfűznék.
3.3"-nál a pixelek közelebb kerülnek egymáshoz, ebből fakadóan logikusan magasabb
fényerővel rendelkezhet. De 3.3" a mai világban nagyon nagyon kicsi.
Maximum női telefonnak tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest