Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
valószínűleg ha sokáig benne vagy egy alkalmazásban, és elfogy a RAMod, a rendszer lelövi a launchert, és mikor kilépsz az említett programokból újra elindítja, és betöltődik
ezt csinálja nekem az SGS2 is, bár nekem nem lassul be tőle a telefon, csak látom hogy jönnek vissza az ikonok
-
-
waterphone
tag
Kedves Kyller,
Most jött el pillanat, hogy rendelek többek között autós tartót is, és azt szeretném tudni, hogy
amit te rendeltél ahhoz adtak autós töltőt is? Elvileg azt írják, hogy tartalmazza a csomag, de fura hogy egyik képen sincs rajta.Előre is Köszi a választ.
Amúgy rendelek hozzá micro hdmi - hdmi átalakítót, és majd okosan netezek + videózok a plazma tv-n
mert a gyári kábele baromi rövid.
-
stul87
tag
Van tokom is,de mikor csajom,meg munkatársnőim bazi nagy körmökkel taperolják a kijelzőt,fel áll a szőr a hátamon,ezért kell a fólia,de mivel elvileg nem kivágós,így nincs is hozzá se sablon semmi,így viszont nem tom rávágni se,hogy az szép is legyen.Ötletem sincs hogy kéne feltenni.
A telkönyvben randomszerűen van akinek van képe és van akinek nincs,ez miért van?
-
skul0
aktív tag
-
skul0
aktív tag
Ez egy olyan kérdés, ami engem is érdekelne, mivel most a hosszú "ű" betűket hanyagolnom kell az smsből, különben nagyon drágára sikerül. Olyat olvastam, hogy jobbra dőlő ékezetek helyett balra dőlőket kell alkalmazni, és jó lesz.
Valaki írta ezt az érintő megbolondulást:
Láttam már videót neten, ahol szintén ez volt a probléma, hogy a töltő csatlakoztatásakor megbolondult a kijelző és érzéketlen lett. Szvsz a töltő lehet hogy nem eredeti. Van egy elméletem hogy mitől lehet, de nem osztom meg mert lehet baromság. -
MrTwister
őstag
"Bár lehet várok egy hónapot vele, akkor akciót is tudok rápattintani... " Hétfő óta nincs ilyen akció mármint, hogy a pontjaid levásárolhatod, ha erre gondoltál.
Nekem is van 7500 pontom, de sajna nem használhatom fel készülékvásárlásra a legújabb Pannon rendelkezés óta.
Kyller: Rendben nyomogatom egy darabig aztán írok.
Füles nincs, de nekem nem is hiányzik, lehet veszek hozzá valami jó kis Sanyierikson sztereó blútyúk fülest, nem tudtok ajánlani valami jó ár/érték arányú típust? Most rendeltem hozzá gyorsboltból egy övtartós Bugatti tokot remélem jó lesz.
Arra a problémára mi a megoldás, hogy sztereó bt fülesen akarok rádiót hallgatni a telóm beépített gyári progijával? Ilyenkor ugye nincs madzag a jackben, így nincs antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest