Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatorzs
tag
Nekem pl a play store-on lévő x-parts programból
Root kell hozzá. Kétféleképpen léphetsz be, egyrészt van benne olyan opció, hogy reboot to recovery, vagy újraindításkor, a sony logónál nyomogatod a kijelzőt.
Illetve ha nyitott a bootloadered, akkor felrakhatsz olyan kernelt, ami eleve tartalmazza. De nekem ilyesmivel nincs tapasztalatom. -
csasaKKP
senior tag
Én is azt vettem észre, hogy mintha kevesebbet bírna az akksim. Néztem újat, eredeti akkunak horribilis az ára az utángyártotthoz képest és elvileg kisebb is a kapacitása. Szerintetek mennyire megbízhatóak az utángyártott akksik? Garanciális a telefonom, nincs egy éves még, de félek a Cordon-tól...
-
Cindercone82
tag
Mármint milyet? Hálózati beállítást megadni?
Mert ha arra irányul a kérdés akkor Beállításo->Továbbiak->Mobilhálózatok és itt a hálózati üzemmód.
Nekem ez elég kardinális kérdés mivel csak GSM hálózaton használom a telót mert fölösleges számomra a 3G, és így többet bír az aksi. Na meg a hazai 3G lefedettségnek hála még stabilabb és jobb a hangminőség is...pedig nem így kéne lennie :S -
Bozek
nagyúr
Mármint arra gondolsz, hogy visszaáll alapra?
Majd kiderül. Most Flashtool-al vissza a szoftver, bootloader bezár és mehet a PCC-s frissítés. Aztán megint nyitás hivatalos módszerrel, kernel felrakás, root és alkalmazás visszaállítás. Ehh, sok dolgom lesz vele.
De előbb formázom is a memóriakártyát, mert sokszor átállította a rendszer read-only-ra, aztán szórakoztak a programok. Hátha megoldja a format.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Apple TV eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest