Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
miért használsz app2SD-t? a telefon ezt már alapból tudja tehát már van 1 fölösleges programod. kicsit gyalulj le ilyen rendszer programokat amiket pl alapból meg tudsz oldani progi nélkül.
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #1797 üzenetére
Szerény tudásom szerint rootolnod kéne, ha még nincs fennt a frissített szofver mert azt még nem lehet,ha megvan a root akkor telepíted a titanium backupot és azzal bármit feltehetsz a kártyára és felesleges programokat törölhetsz a gyári programokból de azzal vigyázva csak mert akár tégla is lehet a teló,azt tudom ami a googleval kapcsolatos program azt tilos piszkálni,de azokon kívűl biztos van amit nem használsz csak a helyet foglalja.
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #1795 üzenetére
Kb.380Mb belső memória üres helyed van a telón,a memóriakártya ha le van formázva üres lessz,ha van rajta adat akkor nem volt formázva, esetleg egyes dolgok törölve vannak!
-
kurion
senior tag
Nekem tele van hd-s cuccokal a telóm és még mindig van 100-150 mb hely rajta. Persze a felesleges dolgokat mindigtörlöm.
-
iidavid
csendes tag
válasz
eladogeppc #1792 üzenetére
Gondolom igen
.
-
iidavid
csendes tag
válasz
eladogeppc #1790 üzenetére
Szerintem ha nem rootolt akkor nem lehet, nem is ez a gondom!
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Nagyon hamar megtelik a telepiteshez használható memória.
APPS2sd nem mindent rak át. Van valami megoldás ?
Nem rootolt a telefon.Köszönöm.
-
kurion
senior tag
az új szoft-ról 1-2 tapasztalat így 2 nap alatt.
Előny:
-rengeteg hasznos alkalmazás alapból telepítve
-Sokkal hangosabb köszönhetően az xLoud-nak
-Amikor a home sreen-nél összenyomjuk az ikonokat akkor ezek nem csak úgy vannak a helyükön hanem mozognak mintha lebegnének
-a ram felhasználás sokkal jobb (előző szoft átlagos 100-170; új szoft 150-220)Egyenlőre ennyi említésre méltó
-
kurion
senior tag
valaki tudna nekem mutatni egy működő Recovery-t?
-
adriano18
tag
Olyan problémám van hogy az egyik képernyőre kitettem egy widgetet és az eltűnt a helyére pedig nem tudok semmit tenni. Tudtok valamilyen ötletet?
-
kurion
senior tag
A rootolást nekem az arabos verzióval sikerült tökéletesen megcsinálni.
-
adriano18
tag
mekkora már az új frissitésbe ahogy lezáródik a billentyű mint a TV kikapcsolás
de tetsizk alig várom hogy a Telenornál megjelenjen
-
kurion
senior tag
Rootolás (Video)
Szükséges programok:
-USB Flesh Driver
-WotanClient
-SE bakup and restore
-GingerbreakMenete:
1.Felmásolni a Memkarira az SE bakup and restore(ezzel lehet lementeni a dolgokat majd a végén vissza állítani) és a Gingerbreak-et(ez fogja rootolni a telefont)
2.SE bakup and restore-ral megcsináljuk a biztonsági mentést.
3. Itt regisztrálni
4. WotanClient indítása. Itt amikor felismerte a telefont utána fel kell rakni a telefonra egy 2.3.2-es verzióval rendelkező szoftot.
5. Ha ezzel kész vagy akkor Telepítsd a telefonra a Gingerbreak-et engedélyezd a debuggingot(Beállítások->alkalmazások-> ). Gingerbreak indítása ha a telefon újra indult akkor a root sikerült.
6.(szim memkari be Ha kivetted szoft telepítés előtt) beállítások->telefon adatai->szoftverfrissítés.
7. ha minden igaz kész előfordulhat hogy nem a legújabb szoftot teszi fel(én most így jártam ezért most újra próbálom 1 másik szoftal) -
Gudy
tag
Sziasztok!
Hol érdemes Neo-t venni Pesten? Van valakinek tapasztalata valamely bolttal?Köszi!
Gudy -
timirosicka
tag
sziasztok
oldalt a lezáró gomb azonnal reagáll.óvatossan hozzáérek és már le is zár.
a fényképezoé pedig nagyon nehezen, erosen és hosszan kell benyomnom,hogy mukodjon.a tiétek is ilyen?
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #1770 üzenetére
SEUS aztat mondja, hogy nekem a legújabb van
-
eladogeppc
veterán
válasz
iidavid #1769 üzenetére
SEUS-al megpróbálom.
Remélem nem lesz belőle kuka.
Köszönöm a linket, eltettem, remélem menni fog majd a frissítés.
Kérdés 1:
Magyar nyelv megvan a frissítésben, mert ami nagyon csúnya dolog, hogy
a SE oldalán magyar nyelven írja, hogy frissítsek.Kérdés 2: És ha beviszem a Sony Magyarországhoz, hogy kérek egy frissítést ?
Köszi a válaszokat !!!
-
iidavid
csendes tag
-
kurion
senior tag
válasz
eladogeppc #1767 üzenetére
A telenoros készülékek jóval később kapják meg a frissítést. Seussal megnézheted hátha. egyébként meg ha nagyon kell a frissítés marad a rootolás.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Melyik a legutolsó gyári frissítés most Neo-hoz ?
Telen-_r-os vagyok, és valami ilyen Buildem van:3.0.1.A.0.145
Ha van újabb, akkor hogy tehetem meg a frissítést természetesen
otthon ?
Pc companion nem ajánl fel újabbat. -
Szamy_92
csendes tag
Sziasztok. Most kaptam meg a neomat és akadt egy kis problémám. Nem tudom a hátlapot levenni. Lehet, hogy béna vok, de nem birom...és nem akarom nagyon feszegetni. Tudtok nekem segíteni?
-
rtzmp
aktív tag
válasz
smallcurrant #1759 üzenetére
pl.: olyan programot teszel fel rá, ami téged érdekel
vmint a kezdő képernyőről még fórum is van: [link]
-
smallcurrant
tag
mindenki azt mondja h az android a te ízlésed szerint testre szabható, de mik aazok a dolgok amiket lehet benne változtatni ??? :$
-
rtzmp
aktív tag
biztos, hogy a frissítéssel, mert amíg az a progi volt rajta, addig nem volt net. 3 db telenoros kártyával próbáltam, egyikkel sem ment. T-sel és vodással is teszteltem, azokkal jó volt. Lehet, hogy vmi más tényező is van a képben - esetleg te mivel frissítettél? SEUS vagy PC Companion?
-
mrlujoak
veterán
válasz
adriano18 #1754 üzenetére
Ha Androidos készüléket otthon frissítesz a legális, gyári frissítő programokkal, akkor a garancia természetesen nem vész el.
Ezek a gyári, szoftverfrissítő programok a SEUS és a SE PC Companion.Androidos okostelefonok előnyben részesítik a PC Companion-t, mert az kifejezetten az androidos készülékek frissítésére összpontosít, míg a SEUS az évek óta használatos, általános szoftverfrissítő programja/szolgáltatása a Sony Ericssonnak.
Hónapokkal ezelőtt egy meg nem nevezett - egyébként a MA-nak is "mobilt beszállító" - gsm bolt az ÁSZF-jében kifejezetten garanciavesztésnek titulálta még a legális, otthon végezhető szoftverfrissítő programmal végrehajtott frissítést is, azonban ezt módosította, miszerint az okostelefonok ezalól kivételt élveznek... Ez természetesen csak az abban a boltban vásárolt, bolti garis készülékekre vonatkozott...
A Sony Ericsson készülékek a fenti két progival csakis eredeti, a SE által ellenőrzött, és kibocsájtott szoftvert kapják.
Természetesen becsapni be lehet a progikat, de azok olyan "műveletekkel" érhetők el, amik eleve illegálisak, és garanciavesztést okoztak, még mielőtt a SE frissítő progijai "látták" volna a frissíteni kívánt készülékeket... -
darvinya
titán
Én nem értem a kijelentést "SEUS" illegális ROM tesz fel.
SonyEricsson Update Servis
Ez az gyártó software, lehetséges bizinyos dolgokat nem tesz fel de a telefonra megmarad gari.
PC Companier
Ez pedig az Android OS fejlesztő software, ezen csak az op-ra van gari.Illegális ROM-ot előszőr felkell törni(az az hard loadert át kell írní).
-
galacskov
csendes tag
válasz
jameswarn #1748 üzenetére
Igen, nagyjából így van ez, de azért kétségtelen előny, hogy a potenciális hibaforrások kiderülnek, csak elhamarkodott következtetéseket nem szabad levonni. A szépen összegyűlő tapasztalatokból meg majd talán itt is lesz nemsokára egy jól összeszedett, a legfontosabb speciális tudnivalókat tartalmazó első hozzászólás, mint sok más telefon esetében, csak gondolom a frissessége miatt még erre nem volt lehetőség az idő szűke miatt. (Mondjuk kérdezhetném is, hogy lesz majd valamikor ilyen gyik jellegű első hozzászólás?
A tudnivalók, és a valós, széles körben előforduló hibák ezekben tök jól össze szoktak lenni foglalva)
-
rtzmp
aktív tag
Nos, downgrade történt. Visszarakták a 3.0.1.A.0.145 build verziót.
Tehát a tapasztalat: aki telenoros kártyával rendelkezik és független telefont használ, az számolhat azzal eshetőséggel, hogy az új 4.0.A.2.368 build-s szofverben nem fogja tudni a netet használni.
Én így jártam.
-
skul0
aktív tag
válasz
adriano18 #1746 üzenetére
Nehogy azt mond már, hogy a SEUS nem gyári szoftvert tesz fel. Ez a program a SE sajátja, mindig is azt a célt szolgálta, hogy legálisan tudja vele frissíteni a telefonja szoftverét az ember. Nekem PC Companionnal nem sikerült frissíteni, ezért SEUS-sal frissítettem, de szerintem a gari az nem ugrott tőle.
-
jameswarn
csendes tag
válasz
galacskov #1728 üzenetére
Jó hát az emberek mindig háborognak a fórumokon. Legalább is ez jön le folyton. Egy másik telefon topikjában már lezajlott egy ilyen rövid párbeszéd:
- Ez a telefon biztos jó? Mert elég sokszor olvasok itt nyafogásokat, hogy valami nem megy és segítsenek.
- Szerinted egy Mobilaréna "Különösen Ajánlott" plecsnis telefon szar? Jó, hogy egy fórumon többségben vannak a segítséget kérők, hiszen akinek nincs kérdése az nem jön kérdezni, hanem vigyorogva használja.Szóval ebből még kár következtetéseket levonni. Az iPhone esetében felfújták a térerő problémát, a Motorola Defy esetében felfújták azt, hogy nem minden készülék tökéletesen vízálló és szinte minden más készüléknél vannak apró gondok amik a fórumokon túl nagyra lesznek nagyítva.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
adriano18 #1746 üzenetére
A seus - gyári progi. Amint rádugtam, a netről leszedte a friss progit és már telepítette is. Én semmi extra-t nem csináltam. Ezek szerint a hivatalos progi nem hivatalos ROM-t szedett volna le? No comment...
Gari meg nem érdekel (úgy is csak bolti van), mert így is beviszem a hivatalos szervizbe, max fizetek érte.
Épp most hívtak, hogy másik szoftvert kellett rá rakni és már mehetek is érte...
-
adriano18
tag
A nem hivatalos ROMokat az SE-nél a SEUS nevű szoftverrel szokták feltenni. Ezekben általában nem működik minden hibátlanul.
talán ezért nem volt jó (egy nagytudású hölgy irta)... pc compationnal kell frissiteni az keresi hivatalos frissitést.... meg úgy 100% hogy a garancia is megmarad...
-
rtzmp
aktív tag
-
rtzmp
aktív tag
válasz
adriano18 #1740 üzenetére
a szoftver frissítéssel csak óvatosan, amennyiben telenor-s kártyád van és független a készüléked, mert nekem a szoftver frissítés (én seus progival csináltam) után nem lehetett beállítani a net-t (már ha kell). T-s és vodafonos kártyával csont nélkül sikerült, csak épp telenorossal nem. Én - elvileg - ma megyek érte a szervízbe, hogy downgrade-ljék, vagy tudomisén mi, csak oldják meg...
-
laspring
tag
Tegnapi produkciója a telefonomnak:
Bejövő hívásnál elfelejtette kirakni a felvevő sávot
Nem tudtam felvenni a hívást, hiába simiztem a sáv hűlt helyét
Most először volt ilyen, jó lenne ha utoljára -
adriano18
tag
válasz
smallcurrant #1737 üzenetére
Beállitások --> vezetéknélküli éshálozati beállitások ----> mobilhálozatok ----> Adatok engedélyezése pipát vedd ki onnan, igy az adatforgalmad lelesz tiltva és nem megy fen internetre, csak wifivel lehet..
Van két megoldás:
Benyomod a Wifit, csatlakozol egyre elinditod a Marketet, és onnan töltögeted le (ott van mellette az osztályzat és az hogy ingyenes vagy nem ingyenes, Free az ingyenes..)
Vagy:
Letöltöd marketről az Astro file managert, feltelepited rákötöd gépre a mobilt létrehozol egy valamilyen nevű mappát oda berakod az apk kiterjesztésü progikat, aztán astroba megkeresed és rányomsz és telepiti (közbe kérdez egy-két dolgot) Ehhez azonban engedélyezni kell az ismeretlen forrásokat..... Beállitások ---> Alkalmazások ---> Ismeretlen forráshoz teszel pipát
Frissités:
Felrakod gépre a PC compation progit linkje: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/pccompanion/xperia-neo?cc=hu&lc=huaztán csatlakoztatod a telefont (leirja hogy kell ha nem tudnád..) és a progiba a Mobil képe melett ott van hogy telefon frissitése.... ha nem talál akkor azt irja ki hogy a telefon naprakész..
-
Hanon
tag
Wtf, nagyon érdekes dolog folyik a galériámban.
Szóval, gondolom a facebook képeim a facebookkal való szinkronizálás után kerültek bele. A kutya se kérte de nem baj, legyen. De akkor a profil fotók miért nincsenek itt? Gondolom csak az általam létrehozott albumok vannak itt, oké. De. Nem lehetne ezeket eltűntetni? Semmi szükségem rá, törölni meg nem enged, hanem ha rámegyek egy képre akkor felajánlja, hogy kommenteljek alá. Bwagh.
Aztán egyszercsak idekerüt egy "android" nevű mappa, egy darab kisméretű ikonnal. Ezt lehet törölni, de félek hátha hozzá van randelve valamihez és akkor annak eltűnik az ikonja.
És olyan létezik, hogy temporary mappa? Mert az előbb volt egy "dashboard" nevű, tele kis ikonokkal, meg mégegy "settings" nevű, 2 darab kis ikonnal - mostanra eltűnt. Érteni akarom, hogy ez micsoda.Azt hiszem perpillanat más bánatom nincs.
-
kurion
senior tag
válasz
smallcurrant #1735 üzenetére
Apndroid. ez tiltja az adatforgalmat az az nem megy fel hálózatra
-
smallcurrant
tag
hogy tudom kikapcsolni az összes hálózatot a telon??? ha csak wifi meg bluetotth marad meg MMS az bőven elég...nem kell nekem a wifin kívül net
-
smallcurrant
tag
válasz
csatakacsa #1733 üzenetére
kérdésedre a válasz:
http://nextelshop.hu/spd/unas_674118/Sony_Ericsson_Xperia_NEO_MT15i_Blue_1_ev_garancia
jah és köszi -
csatakacsa
tag
válasz
smallcurrant #1729 üzenetére
Tudom hogy te sokszor kérdezted ezt mástól, ugyhogy most akasztják a hóhért.
Tehát hol vetted, mennyiért, milyen garival?Egyébként grat hozzá.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
smallcurrant #1730 üzenetére
keress rá a "töltés" szóra a fórumon belül. Megtalálod a választ
ui.: ja, és grat a telefonhoz! Sok örömet a használatához.
-
smallcurrant
tag
merítsem le teljesen a kicsikét??? tudom, h nem kell kisütni, de csontra merítsem le ??
-
smallcurrant
tag
én is Neo gazdi lettem !!!
-
galacskov
csendes tag
Ez tényleg egy olyan dolog, amit nehéz pontosan megítélni. Öcsémnek van GT540 Optimusa, annak van olyan hibája, hogy kicsit lötyög a jobb alsó sarkán az oldalsó borítás. De kb annyira, hogy észre sem lehet venni, ő is csak azután vette észre, hogy valami fórumon olvasta, aztán röhögött rajta, hogy ennyiből mekkora problémát csinálnak
Itt meg ráadásul csak elvétve lehet hallani ilyet, én pl nem tapasztaltam, hogy bármi probléma lenne ezen a téren, egy-egy hibás darab meg bármilyen típusból előfordulhat, mert pl leesett a rakodás közben, vagy mittudomén. Ilyenkor persze, aki az ezerből egy hibásat kifogja, az szidja a gyártót, hogy milyen gány a készülék, pedig valószínűleg csak pechje volt, és inkább a szállítókat/rakodókat kéne szidnia. Úgyhogy mindig benne van egy ilyen a pakliban, amíg nincs népfelkelés miatt a fórumokon, addig azért nem kell tartani tőle, mert valószínűleg nem komoly a dolog
-
majkel
tag
válasz
cintula187 #1726 üzenetére
Feltelepíted és a beállításokban kiválasztod, hogy melyik billentyűzetet használja. Ekkor a gyári billentyűzet helyett ez fog előjönni bármilyen szövegbevitel esetén.
-
majkel
tag
válasz
adriano18 #1720 üzenetére
Hacsak nincs az HBO-nak erre alkalmazása úgy nem hiszem, hogy tudnál telefonon HBO-t nézni.
De van amúgy olyan alkalmazás mely a teljesen szabadon elérhető csatornákat (M1, M2, Duna, HírTV, stb) képes streamingelni. De ha tényleg szeretnél TV-t nézni akkor a T-nél tudsz mobil TV-re előfizetni rendes csatornákkal.Jobb megoldást nem tudok. Talán még az AXN Player vagy mi a 'zisten jöhet szóba. Ha jól emlékszem anno az előző generációs SE Xperia telefonokat látták el vele és lehet hogy még mindig csak az SE telefonjaira engedi letölteni a Market. Azon lehet (magyar nyelven is) nézni az AXN sorozatait.
Szerk: Olyat viszont el tudok képzelni, hogy ha van az asztali gépedben vagy laptopodban TV tuner akkor azzal meg tudod osztani a telefon irányába a TV képét.
-
skul0
aktív tag
válasz
cintula187 #1723 üzenetére
-
cintula187
addikt
Ja hogy az is külön marketről leszedős történet. Gondoltam ezt alapból használható funkció. Értem, hát ennyire vagyok képben még az androiddal
-
Kyller
senior tag
válasz
cintula187 #1721 üzenetére
Ha felteszed a Swipe-ot, akkor természetesen müxik. De azt nem tudom, hogy magyarul tud e...
-
cintula187
addikt
Erre valaki?
-
adriano18
tag
tudtokm ondani olyan progit hogy magyar nyelvű csatornákat tudok nézni? gondolok itt HBO
-
adriano18
tag
már igen jönne meg a telenornak is a frissités mert gyáááááááá
-
szmatyi
tag
Frissítés érkezett. 4. valamennyi
Felnyomták a hangerőt, új grafikák,animációk, a háttérnál témák, stb.
remélem most javították a nem vagyok elérhetős hibát is! -
skul0
aktív tag
válasz
timirosicka #1715 üzenetére
Nem állítottál be jelszavas védelmet? Mert ha igen de mégsem emlékszel a jelszóra akkor szerintem csak a szoftverfrissítés segíthet.
Picasa-s képfeltöltést akartam próbálni, de valami gebasz van, folyton "waiting to retry" felirat fogad, és nem tölt, ami így elég gyér. Ezt eddig nem vettem észre. Tapasztalta már valaki más is?
-
timirosicka
tag
segitsetek légyszi,valamit nagyon elszúrtam
este kipróbáltam a navigációt,ami tokéletessen mukodott.késobb egy kicsit nyomkodtam a telefonomat,valamit elállithattam és most már nem mukodik
,eloszor valamilyen beállitás menut dobott ki,persze én ott is áligattam,kódot adtam meg.
most meg ha belemegyek a menuben sim-kártya zárolásának beállitásait irja ki,és ha a billenytyuzárat oldom fel,akkor is kódot kér.
hogy tudom ezt vissza csinálni? -
Hanon
tag
válasz
adriano18 #1707 üzenetére
Ó, dehogynem idegesít.
Amúgy az sms jelzést a hívás törlése nem oldotta volna meg.
Plusz titkon annak is örülök, hogy van egy rendszer, ami még olyan friss, hogy nagyjából gond nélkül le lehet gyalulni és kezdeni előről, nincs sok veszteség. Nem úgy mint pölö a PCm.Hogy miért pont én kaptam ki a nyekergős telefont. Nincs igazság. Aaaagh.
-
Hanon
tag
-
Hanon
tag
válasz
Dhampir #1699 üzenetére
Höhö.
Lehet hangszigetelőként is jól működne a Neo.
Eldurrant az agyam és megint visszaállítottam (másodszorra 2 hét alatt) a telefont, annak reményében, hogy nem fogja többet kiírni sem a plusz egy új sms-t, sem az a nem fogadott hívást. Nem jött be.
Most akkor rendes gyári alapbeállításra állítom vissza csak még erőt gyűjtök. ROAR.
Amúgy most megint elkezdett nyiszogni a bal ezüst csík, valamint a jobb felső rész nyiszogását semmi stickit nem tudja megakadályozni, az Xperia feliratnál lévőről nem is beszélve. -
adriano18
tag
nekem sem recseg ropog, tökéletes nekem.....
csak a kijelzőn baszakodokhogy a kijelző beljebb van mint a muanyag rész és igy a fóliát kurva nehéz lesz ráteni.... már rendeltem clear protectort (nem zaggtól) ami karcáló előre hátra rem jól rátudom rakni mert az 1800ft-os egy nagy ratyiság...
-
ajca
tag
Nekünk van a családba neo is n8 is össze tudom hasonlítani őket,a neo egyáltalán nem recseg ropog,a kijelzője sokkal tisztább és élesebb,a menűje pedig az androidnak köszönhetően testreszabhatóbb a gyorsaságról nem is beszélek 1Ghz az nem 680Mhz és ez nagyon meglátszik rajta,a nokia mellett a 12mpx. kamera xenon vakuval és a16G belső memória van,rövden ennyit róluk.
-
kurion
senior tag
Ma lett 1 hetes a telefonom és teljesen meg vagyok vele elégedve. a kamerája még persze javulhatna itt ott mert ez nem a maximum amit ki lehet belőle hozni. a rendszer elég gyors ha az ember nem nyomkod mint eszeveszettül(mint én) mert akkor elég hamar meghal.
Egyetlen dolog érdekelne. Valaki nem tud hasonló programot mint a Deep freeze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest