Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
beraktam a módosításokat a leendő #1. hozzászólásba. Javítások:
- root, info innen - (köszi),
- képek Hanon-tól a nyekergésre,
- neo vs. neo V részletezés + tartozék kiegészítés
- vásárlás menete(köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat, tanácsaitokat, észrevételeiteket)
-
kop8
őstag
Utolsó kérdés!
Nem tudja valaki hol lehet ilyen xperia neo-t venni részletre, függetlenül?
-
kop8
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Nem mert nem kerestem

Gondoltam majd itt tudakozódok

-
szaki04
senior tag
Ebben a 10 centes akcióban megvásároltam az Asphalt 6 HD-t. De már kb. 10x nekiállt letölteni az 526,36 MByte-ot, és mindig nem végzett.
-
kop8
őstag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Akkor ez felesleges is lenne számomra!
Még tönkre tenném a telót

-
kop8
őstag
Ez a root-olás mi jelent?
Nekem még soha nem volt androidos telóm ezért fogalmam sincs és gondolkodom egy ilyen neo vásárlásán

-
kovacszk
senior tag
válasz
cucinho
üzenetére
Szépséges jó napot mindenkinek. Mai nappal átpártoltam ebbe a totyikba. Egy galaxy spica-t váltottam le a NEO-val. Mondanom sem kell ég és föld

Annyira tetszik a gyári felállás hogy igazából csak egy root hiányzik. Átrágom magam a hozzászólásokon és biztosan meg is találom a mikéntjét, bár ha valaki nagyon akar segíteni le is írhatja nekem
-
rtzmp
aktív tag
válasz
MrTwister
üzenetére
(#3477) MrTwister:
Köszi. Most nem tudom megnézni, mert folyamatosan bad request jön a linkről, de innen másoltam a fórumból. Viszont találtam sunahunter egy frissebb hozzászólását, azt rakom majd be - de jelenleg az a link is elszáll...(#3478) Hanon:
Köszi a képeket, belinkelem.
Az ébresztés ott van közvetlenül a "megszoktam" rész után.(#3476) Rizzo:
Jó ötlet, berakom. Illetve akkor már minden eltérést (szín, kamera) részletezek. -
TaNbEaRo
tag
Kellemes akció:
[link]A lényeg, hogy 10 napon keresztül napi 10 fizetős alkalmazás csak 10 centbe fog kerülni.
-
Hanon
tag
Nagyon jó.

Egyetlen belekötésem az lenne, hogy a "nyikorog az ezüst csík" rovathoz ezt a fenomenális szemléltető képesorozatot (á la Hanon) ajánlanám:
probléma
probléma megoldvaPlusz az "előző telefonomon megszoktam" sorozatba belefér még a "hogy kikapcsolva is ébreszt" is - bár ez lehet le van írva az Android kezdőknek cikkekben, most nem futottam végig.
@Dzsano:
Az lehet, viszont átlag szappansamsungot vásárló vevő nem annyira olvas teszteket.
-
MrTwister
őstag
A ROOT-olásnál ha rákattintok a linkre nagy pirosbetűkkel a lap tetején:
"-A 2011-es modelleken csak a FLASHELÉS működik!! Azaz a szoftver felrakás!
-A többi funkció, Root, JIT, Recovery csak a 2010-eseken!! "Szóval ez a mi neonkhoz pont nem jó!

Van esetleg másik ilyen jó leírás magyarul? Én is kirootolnám a kicsikét!
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Még egy kicsit javítottam az észrevételekkel. Ha péntekig nem köpködtök, akkor beköttetném a #1 hozzászólásba.
Üdv
-
Dzsano
tag
Azt figyeltem meg, hogy a közönség elolvasta az első megjelent tesztet, ahol "legagyiműanyagcsillogóvékonysz*r" hátlapozták az akkor új NEO-t.
Azóta is tartja ez a vélemény magát, pedig a többségnek még sohasem volt ez a mobil a kezében, pontosan ezért, mert már ellenérzéssel nézték a kínálatban.
Én megnéztem élőben is, vagyis kézbe véve, kipróbálva, és nincs semmi gond vele, vagyis, mint a többi okostelóval: egyik sem acéltégla.
Egyszer majd kigyűjtöm a tesztekből a tesztírók nyelvi finomságait, ahogy terelik a népet, érdekes lenne összeolvasni. Finom szóhasználattal sok mindent el lehet érni.

Csak egy, nem is biztos, hogy jó példa:
Az SE NEO tesztből:
"A kamera elvileg ExMor R technológiát kapott, ez sötétebb környezetben javítja a képminőséget. Igazság szerint ennek nem sok jele van...erős a képzaj, kevésbé mos az algoritmus mint az arc esetén, a kromatikus aberráció is kevésbé van jelen. Ettől függetlenül a neo képei sem váltják meg a világot, akár tökéletes napsütésről, akár homályosabb környezetről van szó."A Samsung ACE tesztből:
"A fenti képeket elnézve egyáltalán nem rossz a teljesítmény. A fotók jellemzően élesek, egyedül a képzaj miatt ráncolhatjuk a homlokunkat, de legalább nem akarja elmosni az algoritmus a hibákat. A színek is rendben vannak, 2011-ben egy középkategóriás Androis okostelefontól ez számít korrekt produkciónak. "Na alvás.

-
Dzsano
tag
A Vivaz egyetlen és legnagyobb problémája a sz*r hangszóró (elhelyezés) volt. de olyan pici házba, csoda, hogy bele tudtak - akkor - ekkora teljesítményt pakolni.
(Van szoftveres trükk az interneten a hangerő növelésére, de csak saját felelősségre, és van letölthető EQ program is hozzá., és ház számítógépes csengőhangerő növelést is csinálhatsz)Ahogy én tudom, a NEO sokkal hagosabb és két mikrofonos.
Ha az sem elég, akkor ott a Live with Walkman, az még hangosabb, és szép az is, és nem olyan drága. -
kop8
őstag
Üdv!
Érdeklődnék hogy ez xperia neo mennyire hangosan cseng?
Mert volt vivazom és nagyon halk volt....De ez a neo elég nagytudású teló és jó a farmája is, kellen nekem egy ilyen csak drág még

-
csiziktomi
senior tag
Gondolom elöbb -utóbb megoldják,hogy egyszerűen lehessen függetleníteni(mint a blade)

-
Hanon
tag
Amúgy nem hiszem el, hogy a nyomorék Telenor miatt maradt ennyire ismeretlen a telefon nálunk. Ha már kizárólagos terjesztési jogot vásároltak rá (már ha ez igaz) legalább valami rendes reklámkampánnyal megtoldhatták volna, nem pedig csak a "szupervékony csúcstelefon ikszpéria ark ocsó kezdő havidíjjal csakittcsaknálunk" spotokat nyomatni, mint a másik két szolgáltató. Neo kicsit ellensúlyozhatta volna a szappantartó Samsunggal rohangáló emberek számát.
De persze csak azért vinnyogok mert még midnig fáj, hogy én hónapokat vártama Neo megvételével abban reménykedve, hogy "hátha lesz a T-nél is... volt is valamikor tervezett készülékek között, biztos lesz...". Aztán paff.
-
Dzsano
tag
válasz
cucinho
üzenetére
Nem vettem át, nem vettem meg. Ennyire hülye nem vagyok.
Azonnal szóltam, a dobozon ott virít a V betű, onnantól magyarázhatja, amit akar.
Holnapig adtam határidőt, most már kéne, mert nem karácsonykor akarok vele vacakolni. Remélem lesz, de ha nem, akkor, mint fentebb. Akkor legalább pirosat (bordót) veszek, csak, mert mindenkinek fekete mobilja van mostanában.
-
Dzsano
tag
Hétfőre hozták - volna - meg a NEO-t. Telefonáltak a telenortól, berohanok (munkaidő) Csajszi kedves, és szép, dobozkát hozza, nézem, nézem: NEO V !

Mondom, ez nem kell, ezt nem rendeltem.
- De hát ez az...A különbségből egy olcsó telefont lehet venni!
(8 mpixel, Exmor, MH-650 füles, 8 GB kártya.)
Még jó, hogy előre megnéztem.
Odaadták volna NEO árában, mert NEO V nincs is az árukészletükben!Holnapig kaptak haladékot, ha nincs, megveszem gsm boltban függetlenül.
Vicces, azért akartam szolgáltatóváltást, mert náluk valamivel olcsóbb a NEO és van támogatás, a beteg lenne; a maszek - ismerős - gsm bolt pedig Voda partner, szerintem örülnének, ha inkább tőlük vennék és csak csomagot váltanék s szolgáltató helyett. Sajnos drágább a voda előfizu, mint a telenoros, bár jövőre mindegyik emeli.

(a legolcsóbb előfizetés elég, mert mindenhol van számítógépem, rákötöm és kész). -
k.petrik
csendes tag
Lenne még egy fontos kérdésem.
Micro Sd kártya Neo-ba mennyibe kerül? -
rtzmp
aktív tag
válasz
cucinho
üzenetére
csak érdekesség képen: Optimus 2X képek
-
rtzmp
aktív tag
válasz
k.petrik
üzenetére
Xperia neo vs. LG Optimus 2x összehasonlítás
(bár azt a Standby time-t megnézném mindkét készüléknél...)
-
ajca
tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
http://www.appbrain.com/app/full-screen-caller-id-lite/com.androminigsm.fscifree
-
bazsi0322
tag
Hello!
Olyat nem lehet csinálni, hogy a kapcsolatok képeinek vhogy berakja a facebookon lévő profilképeket?? Rem értitek h mit akarok

-
tomee77
csendes tag
Tud valaki működő igo-t neora?
-
Mcfery
tag
válasz
sunahunter
üzenetére

-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki tud válaszolhatna arra a kérdésre ,hogyan lehet a neon megoldani,hogy ne kicsibe rakja ki a hívó képét? -
-
válasz
cucinho
üzenetére
Két ugyanakkora átmérőjű téglalap esetén amelyiknél a hosszabb és rövidebb oldal különbsége kisebb, annak nagyobb a területe. Amennyiben ez a különbség nulla, akkor egy négyzetről van szó, annak a legnagyobb a területe. Pl egy 6cmx8cm-es oldlhosszűságú 10cm-es átmérőjű téglalap területe 48cm2, egy 10cm-es átmérőjű négyzeté pedig 50cm2.
Pl a 3,5"-ös ZTE Blade és Alcatel 990 (Telenor One Touch) esetén az utóbbinak nagyobb a kijelző területe.
De a gépelés szempontjából az a lényeges, hogy a rövidebb oldal szélesebb, ezért nagyobb méretben férnek el a karakterek, könnyebb rajta gépelni. -
cucinho
aktív tag
válasz
fateless
üzenetére
Elhiszem amit írsz, és lehet csak számomra nehezen érthetően fogalmaztál, de szerintem két 3,7"-os kijelző fizikailag ugyanakkora.

De természetesen a kisebb kijelző + nagyobb felbontás kisebb gombokat eredményez a kijelzőn, mint a nagyobb kijelző + kisebb felbontás. Viszont eddig azt hittem hogy a magasabb PPI a "menőbb", azért is hoztam fel a felbontás témát. -
apromon
csendes tag
Aki esetleg a Telenornál tervez Neo-t vásárolni annak mondom hogy jövőhéttől már csak
Neo V-t fognak árusítani. -
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg kell valakinek:ledlámpa program az Arc-ból
http://myfreefilehosting.com/f/b20c6f6281_0.12MBBemásolni a system/app mappába megadni neki a jogokat,újraindulni és használni

MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE
-
válasz
k.petrik
üzenetére
Fényképezni, zenét hallgatni közel egyforma a két telefon, olyan jelentős különbség nem lesz a kettő között.
Netezni, filmet nézni, játszani a képernyő mérete miatt jobb lesz az LG-nMindkettőre érkezni fog (előbb-utóbb) az Ice Cream Sandwich, tehát lesz friss szoftver, ami már kihasználja a kétmagos processzor előnyeit (a jelenlegi rendszerek még nem)
Ha nem zavar a nagyobb fizikai méret, valamint a kevésbé megbízható háttér, akkor vegyél inkább Optimus-t. De azért fogd kézbe a méret miatt. Én elég nagy méretű egyén vagyok, de inkább eladtam a Nexus S-t és vettem helyette Neo-, mert nekem zavaró volt a fizikai mérete.
MOD
cucinho: a technikai paraméterek még nem adnak vissza mindet. Pl a Neo-n levő több pixel inkább hátrány, mint előny, mert ezzel csak elnyújtották a képernyőt egy ugyancsak 3,7", de 480x800-as kijelzőhöz képest, így a két 3,7"-es kijelző közül a fizikai mérete a kisebb pixelszámú készüléknek a nagyobb - pl álló képernyőnél kevesebb lesz a félreütés ugyanazon gombsorral. A Neo pl nekem nem jobb a Nexus S-nél, de mivel kisebb a mérete, ezért választottam ezt. -
cucinho
aktív tag
válasz
k.petrik
üzenetére
Net: Mindkettő telefon b/g/n wifis, a hsdpa optimuson 10,2 Mbps, Neo-n 7,2. Nem mintha tudnék ennyivel netezni Telenornál megfizethhető áron.

Fotó/videó: Mindkettő 8Mpix, autófókusz, ledes vakus. A neo "csak" 720p-s videót vesz, Optimus tud 1080p-t is, de azt csak 24 fps-sel (és persze megfelelő microSD-vel).
Filmek: Az Optimus kijelzője kicsit nagyobb (4" szemben a Neo 3,7"-jával), viszont a Neo felbontása jobb. És az sem mellékes, hogy a kisebb kijelzőhöz társul a több pixel.
Zene: Vegyél egy jóféle fülest.
Játék: Az Optimus kétmagos, de mindkettő telefon 1 Ghz-en működik. Belső memóriája az Optimusnak van több (1,28 GB vs. 512 MB), viszont úgyis veszel majd bele microSD-t.
Oprendszer: Neo már Gingerbread, Optimus hivatalosan még Froyo.
Akku: 1500 mAh mindkettő, a Neonak papíron kicsit magasabb a készenléti ideje. (430 vs 400 óra)
A gyári Rom-okat itt tudod néhány kép alapján összehasonlítani:
Xperia Neo Optimus 2x -
-
k.petrik
csendes tag
És elsősorban netezni, fényképezni, videózni, filmeket nézni, zenét hallgatni és játszani szeretnék a telefonnal tehát ezeket a szempontokat is vegyétek számításba.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
cucinho
üzenetére
előlapi kamerára komment:
én gtalk-s chat-re használom. Sok értelme nincs a minél nagyobbnak, mert azt annál nagyobb sávszélességen kell áttolni (az meg ha nem wifin csüngsz, akkor nem mindig van + többe is kerül...). Téged látni meg már VGA-n is lehet. Ha meg vmit nagyon részletesen akarsz mutatni, akkor átkapcsolsz a külső kamerára. Bár azt nemtom, hogy ilyenkor milyenbe tolja.
-
cucinho
aktív tag
válasz
k.petrik
üzenetére
A Neo-t venném mert:
Pro: Android 2.3 (Az LG-n hivatalosan csak 2.2 van ha jól tudom)
Pro: Az anyagminősége jó (Az LG-t nem tudom)
Pro: A kijelző felbontása nagyobb 480x854 vs 480x800
Pro: A kicsit kisebb kijelző ugyanakkora akksival talán hosszabb üzemidőt jelent.
Pro: A Neo felhasználó felülete szép és sok hasznos widget van (Az LG-t nem ismerem)
Kontra: Az LG kijelzője nagyobb 4,0" vs 3,7" (a 3,7 sem kicsi, és az akksi vs nagyobb kijelző is kérdés ahogy egyel fentebb írtam)
Kontra: Az LG-n 1,3 Mpixeles előlapi kamera van, a Neo-n csak VGA (én az életben nem használtam még előlapi kamerát) -
k.petrik
csendes tag
Melyiket válasszam?
Sony Ericsson Neo vs LG Optimus 2x
14 éves srác vagyok kollégiumba megyek ezért szeretnék 3-4 évre egy jó telefont.
A 2 telefon egy árkategóriában lenne és egyszerűen nem tudok dönteni.
Szerintetek melyik legyen az és egy kis indoklásra is kíváncsi lennék.
A válaszokat csütörtök estig várom mert addig kell döntenem. -
sunahunter
senior tag
-
blt.62
őstag
Nem tudtok olyan marketről letőlthető sms progit ami olyasmi mint a symbiános sms? "Elküldött üzenetek,beérkezett,stb". Ami külön csoportba választaná az sms-t?
-
blt.62
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Szio!
Ennek a miui romnak a pontos nevét megmondanád? Mert én találtam millió miui programot. Nekem semmi nem kellene csak a fényerőt lehessen állítani egy kicsit. -
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekelne valakit ,kiadták a ICS -ben lévő kamera drivereket.
Innen letölthető:http://developer.sonyericsson.com/wportal/devworld/search-downloads/driver?cc=gb&lc=en
Futó rendszer alól is ki lehet cserélni ,de be kell állítani a permissions-t.
root kell hozzá meg root explorer.Szerintem érdemes egy mappát csinálni a system könyvtárban ,és először oda bemásolni,majd ott megadva a jogokat tovább mozgatni a sys/lib mappába felülírva az ott lévőt.Ha nem így csinálod esetleg bootloop-ba fut a teló.
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE -
Pill, az Xperia mini topikjába épp a napokban linkeltem, mindjárt megnézem:
szerk: Nah, meg is van. Ebben a hozzászólásomban linkeltem
Tipp: a weboldalon amikor a SEUS-t keresed, egy nem okos modell támogatása közt keress, mert az okostelefonokhoz egyből a PCC-t ajánlja fel...
-
rtzmp
aktív tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
(#3426) mrlujoak:
Segíts légyszi, hogy honnan tudok letölteni SEUS-t (gyári lapról). Egyenlőre nem találtam, addig pedig csak sima google-s keresést linkeltem be a tervezett #1 hozzászólásba.
Mindenki:
Új verzió a #1-s hozzászólásra.
-
válasz
rubiali
üzenetére
PC Companion-t a telóra?!

Nah, mindegy. SEUS-szal próbálkozz.
Azt is megtalálod a SE weboldalán, letöltöd a számítógépedre, telepíted a számítógépedre, majd a telefonod csatlakoztatod a program utasításainak megfelelően!A progrram (SEUS) legális frissítő program, szal' no para, nem vész el a garid.
-
rubiali
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam telepíteni a telómra a Sony Ericsson PC Companyon-t. A harmadik lépésnél,ami a telefon frissítés, megállt a művelet. Azóta a telefonomat nem lehet bekapcsolni és a bekapcsológomb megnyomása után egy rövid ideig csak egy felkiáltójel látható. Tudtok segíteni? Meghalt a készülékem? -
adam10980
tag
Én szerintem hangositani ici picit hangositott, de amit én kiszűrtem még jobb let a basszus az agyba dugós kis fülesben, de igazából úgy lehet észre venni ezt az xloudot ha nincs füles és úgy hallgatod a zenét (aminek természetesen nincs értelme) de én igy vettem észre ezt az xloud hangosodást!
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
Itt egy draft verzió az 1. hozzászólásra. A formátummal még ne törődjetek, mert vmiért elmászik. Az eleje még jó, aztán hiába szerkesztgettem, a szögletes zárójelet vmiért lecseréli simára. Ehhez kérek segítséget majd a moderátoroktól.
Tehát köpködjétek: mit javítsak, mit írjak még bele, stb...
-
denorbi
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Rootolásba kezdtem bele, szerintem sikerült is.
A programokat viszont nem tudom áthelyezni csak amiket eddig is.
Mi lehet a gond? -
roti86
őstag
Sziasztok,
A telenoros Neo esetleg nem eszik meg más sim kártyát csak telenorosat? A mai világban már nem lehet tudni lásd Motorola Defy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blt.62
őstag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Ez a Neo a legjobb mobil ebben az árkategóriában,de csak 99.9%-os mert akkor lenne meg a 100%,ha a kijelző fényerejét lehetne növelni egy kicsit.
-
blt.62
őstag
Az új szoftver letöltésével e zene lejátszóban lett olya beállítási lehetőség hogy "xLOUD". Ez valósan erősíti a hangerőt ha fülessel hallgatom a zenét?
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel.Ha rootolt a telód,akkor megoldható hogy legyen a fényerőbeállításnál autómatikus fényerőszabályzó ki be négyzet.
A következő módon kell eljárni:Az arc hw_config.sh fájlt bele kell másolni a system/etc mappába felülírva az eredetit.
http://www.multiupload.com/JC2RBRPR9T
innen letölteni a CWM fájlt és abból kimásolni TC-vel.
Mindig legyen mentés a jelenlegi rendszerről hátha kell
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!
Kiegészítés:
Most,hogy visszaolvastam ,látom hiányzik a leírásból,hogy be kell állítani a hozzáférési jogokat (permissions).Ha lehet ezt még tedd bele valahogy . READ : owner,group,others(mind elött pipa) WRITE : owner(pipa).A többi üres.Köszönöm[ Módosította: stevve ]
-
válasz
Elek23Elek23
üzenetére
microHDMI-HDMI
-
Elek23Elek23
tag
a hozzá adott hdmi kábel az micro hdmi - hdmi ? vagy mini hdmi esetleg?
-
adam10980
tag
Bocsi blt.62 nem voltam gép közelben az elmúlt napokban
A Mcaffee vagy mia szösz igen az ilyen védőpajzs a kis telódra ha netezel stb stb
A 3d kamera és album belátásom szerint felesleges volt mert kezdődleges 3d én szerintem ! Ismétlem én szerintem mielőtt valaki belekötne
Kettő 3d-s tv illetve monitor kell hogy lássam valahol
Afrissitési panelt (gondolom a körbeforgó 2 nyilra gondolsz felül) azt látod én se tudom eltüntetni! Biztos van valami módja de halvány lila dunsztom sincsen hogy hogyan lehetne azt kilőni pnnan de próbálkozom mindennap ! 
-
blt.62
őstag
"McAfee" Mobile Security-t töröltem. Gondolom ez valami vírus írtó lehet.
Viszont akkor a 3D-s fényképező és 3D-s album funkciókat is törlöm,mert nincs 3D-s Tv-m és valamiért egy képet se tudtam készíteni a 3D-s fényképezővel mert állandóan azt írja ki,hogy "lassú a pásztázás ezért nem készült kép", ha gyorsítok rajta akkor "gyors a pásztázás nem készült kép". Tegnap teljesen kiborított úgy hogy törölni fogom ha 3D-s tv nélkül nem ér semmit. Az más lenne ha a mobil kijelzőjén mutatná ilyen "ál" 3D-s módban a képeket. De ezt nem tudja sajnos. Így kuka.
Van olyan program,hogy "Music Unlimited",ezt is letőltötte a frissítés de ha indítani akarom akkor azt írja ki,hogy Magyarországon nem használható. Így ez is kuka.Viszont az Update center azt írja,hogy:
"A Sony ericsson legújabb szoftverével és alkalmazásaival rendelkezik. Telefonja naprakész." -
blt.62
őstag
Értesítést kaptam szoftver frissítésről mobilneten és túl vagyok rajta. Megváltozott a naptár,most már kiírja a bejegyzéseket alulra mint a symbis mobilok. Lett 3D kamera és 3D album,még nem tudtam kipróbálni hogy mi ez??? Sok +program lett még de a zenei progikat itt Magyarországon nem lehet használni.
Viszont kaptam olyat,hogy "McAfee" Mobile Security. Erről tudtok valamit írni nekem,hogy pontosan mit segít ez program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Köszönöm este neki is ugrok.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)