Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkonzerv
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg ICS-t használtok APEX launcherrel, ne telepítsétek fel a mai update-et, mert mióta fent van folyton FC-zik, és nem lehet elindítani. Nem csak nálam, több helyen is olvastam. -
babkonzerv
csendes tag
válasz kommunism #10940 üzenetére
próbáld meg azt, hogy a memóriakártyán csinálsz egy music mappát, és abba pakolod ( ha nem ott lenne)
ha így sem megy, akkor a minden program alatt keresd ki a médiatárolót, és menj arra hogy az alkalmazás adatainak törlése. telót indítsd újra, és így már menni kellene
-
babkonzerv
csendes tag
bocsi a dupláért, szerkeszteni már nem enged. úgy tűnik három a magyar igazság
keresgéltem, és valaki írta még a miui-nál hogy system /format is kell, kipróbáltam, és most úgy néz ki elindul. -
babkonzerv
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Real ICS-t szeretném kipróbálni, már másodjára próbálom telepíteni
.58-as build, root --> ICS --> root --> cwm recovery (x-parts). Eddig semmi probléma, megcsináltam mindent amit a leírásban írnak, wipe data, cache, dalvik cache. Utána elvileg fel is települ, de a Sony logónál nem jutok messzebb, és csak az segít ha kiveszem az akksit, és visszaflashelem valamelyik firmwaret. Hol ronthattam el? -
babkonzerv
csendes tag
válasz Dancii #10371 üzenetére
Tegnapelőtt raktam vissza GB-t... Újabban állandóan akadozott, sokszor a widgetek, programok beragadtak (pl. notification toggle). A ledes visszajelzés hibája is idegesített, de leginkább az akadás volt a baj, meg hogy a legtöbb játék nem ment rendesen. Pl. Trial Xtreme-et nem lehet elindítani ICS alatt (GB-n hiba nélkül megy). Meg az sem tetszett hogy valahányszor új zenét raktam rá, újra kellett indítani az egész rendszert hogy megjelenítse a friss dolgokat normálisan.
Mindezt úgy hogy teljes telepítés volt, mármint nem tartottam meg a régi dolgaimat, és ha már nagyon lassú volt, nyomtam SUS-al egy teljes repair-t, az sem segített.
Amíg nem javítják ki a hibákat, használom a GB-t, mert ezzel működik úgy a telefon, ahogy én azt elvárom (kár, pedig már teljesen hozzászoktam az ICS-hez)
szerk. a kamera sem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
babkonzerv
csendes tag
Nektek megy a SUS? Nekem azt írja hogy váratlan hibát észlelt, és el sem indul. PCC meg azt írja hogy a szerverek elérhetetlenek.
-
babkonzerv
csendes tag
Amikor a nem telenoros ICS-t felraktam nekem sem akarta az igazat. Aztán megoldottam, azóta vissza lett rakva rá a telenoros rom, és ezek a beállítások vannak jelenleg:
ICS alatt: Beállítások-->Adathasználat alatt továbbiak-->Mobilhálózatok-->Hozzáférési pont nevek
Itt menj arra hogy új hozzáadása, és:Név:Telenor Online
Hozzáférési pont neve: online
MCC:216
MNC:01
Hozzáférési pont név-típusa: default,supl
APN protokoll: IPv4Ahova nem írtam semmit, az "nincs megadva"
Így már menni kell, ha nem, akkor vagy a kártyán nincs aktiválva a szolgáltatás, vagy a telefonnal van valami. (Bár ha telefonálni tudsz, ezt kétlem)[ Szerkesztve ]
-
babkonzerv
csendes tag
Köszi! Nekem meg a kapcsolatok tök gyorsan betölt (azonnal), viszont nem mutatja rendesen a híváslistát. Nem tudom mi lehet vele.
Újra előjött az album artworkos hiba is a beépített zenelejászónál, ha új zenét másolok rá, egyszerűen nem rakja be a képet. Úgy oldottam meg, hogy a Médiatár program adatait töröltem, majd újraindítás. Bekapcsoláskor így újra felépíti a zenetárat, és már benne van normálisan az artwork is.
-
babkonzerv
csendes tag
válasz kommunism #8941 üzenetére
Már most is van pár, ami a Google Voice-ra épül. Én a Speaktoit Assistant-ot próbáltam, egész tűrhető, persze csak angolul ért, mint az összes.
Egyébként találtam egy új bugot, nem tudom volt-e már róla szó. Ha bemegyek a kapcsolatokba, rábökök egy névre, és ellapozok oldalra eddig mindig kiírta a hívásokat, mikor volt sikeres/sikertelen hívásom stb. (pl tárcsázott hívás 22 perce)
Ez most is meg van, viszont az aznapi események nincsenek benne, csak a pár naposak. Másnak is csinálja ezt? -
-
babkonzerv
csendes tag
válasz dobobazsy #8797 üzenetére
Nekem is így van, van amikor nagyon hallom, van amikor szinte semmi, a hőmérséklettől függ szerintem
valaki írta egyébként, hogy PCC ugyanazt a romot rakja fel, szóval nem lehet gyorsabb ha SUS-al van felrakva. belegondolva tényleg igaz, én akkor csak azért érzékeltem gyorsabbnak, mert amikor SUS-al raktam, tiszta telepítést csináltam, PCC-vel meg meghagytam a régi dolgokat.
-
babkonzerv
csendes tag
válasz Imilenni #8718 üzenetére
Esetleg azt lehetne megpróbálni ha nincs másik gép a közelben, hogy fel/újratelepíted a java-t a gépen. [link]
Ha így sem megy, én letörölném mindkét programot, a drivereket, és mindent újra vissza.
walkmanboy: szerintem senki nem tudja, a szolgáltatósokra legalább plusz 1-2 hét szokott lenni
-
babkonzerv
csendes tag
válasz dobobazsy #8704 üzenetére
Kipróbáltam, nem fogadott hívásnál nekem is megy, de ahogy olvastam úgy mindenkinek, csak 10-15 perc után kikapcsol. Teszteltem sms-el, illetve facebook értesítésekkel is, úgy nem jó. Szervízmenübe bementem, ott is kipróbáltam, ott villogtatja az összeset, úgy ahogy kell, nem tudom miért nem jó. Majd csak megoldják hamarosan
-
babkonzerv
csendes tag
válasz epinephrin #8683 üzenetére
LED-es hiba nem csak a Telenornál van. Szerintem gyorsabb az ICS, de nem számottevően. SUS-nál is van olyan lehetőség hogy megtartsa a programokat, beállításokat, de én ezt nem ajánlom, nekem úgy nem volt stabil a rendszer, és a memóriakártyát is érdemes szerintem formázni.
A fizikai gombot most kipróbáltam, működik rendesen. Páran panaszkodnak a képminőségre, illetve arra, hogy a video laggol, én ezeket nem tapasztaltam, mondjuk nem is használtam eddig a kamerát, nincs összehasonlítási alapom. A galéria határozottan gyorsabban tölt be, a kamera ugyanolyan sebességgel, mint GB-n. -
babkonzerv
csendes tag
válasz epinephrin #8676 üzenetére
SUS-al sem ugrik a gararancia.
Hibák amik nálam előjöttek:
-Notification LED nem működik, lock screen-nél
-Legutóbb azt csinálta, hogy a zenetárból eltűnt az öszes zeném, csak az újraindítás segített
-Fruit ninja-t próbáltam, gyakran beszaggat, főleg játék elején, ez így nem az igaziMinden más amit eddig használtam megy rendesen.
Egyébként szerintem ha nem nagyon játszol vele, és tiszta telepítést csinálsz (én először csak frissítettem, hogy megmaradjanak a programok, de úgy nem az igazi, sokszor laggolt), nem származik nagy hátrányod belőle ha felrakod, a hibákat meg majd kijavítják, gondolom.
A telefonom telenoros, SUS-al frissítettem másodszorra, tiszta telepítés volt.
-
babkonzerv
csendes tag
Egy napnyi ICS használat után,
Ami tetszik:
-elég egyszer megnyomni a hangerőszabályzót, utána az érintőképernyőn tudom huzogatni a csíkot
-az új kinézet, főleg a futó programok közötti váltás, az animáció amikor elfordítom a telefont, és az új lock screen, mindez GB szintű sebességgel
-a kamerás feloldás jól működik, mondjuk én nem fogom használni
-a galéria gyorsabban betöltődik
-az új kamera app
-eddig úgy tapasztaltam, hogy az akksi ugyanúgy merül mint a GB esetén, nem történt negatív változásAmi nem tetszik:
-a gyári traffic limiter szerintem nem elég kiforrot, ilyen célra továbbra is külső programot használok (Radiopt Traffic Monitor)
-úgy vettem észre hogy a home-screenen hosszabb utat kell bejárnia az újamnak ahhoz, hogy a képernyők közötti váltás megtörténjen
-lock screen nem/vagy mintha ilyet olvastam volna hogy igen, csak túl kicsiben mutatja az értesítéseket
-fent az új status bar. Pl az akksi töltöttségének a százalékos kijelzésére eddig a Battery Status-t használtam, de mostmár nagyon kicsiben mutatja az ikont, szinte elolvashatatlan.És amit nem értek, de ez a legkevesebb. A telefonon 3 zenealbum van. GB alatt valamiért csak kettőre tudtam album artworkot varázsolni, mióta felraktam az ICS-t arról a kettőről eltűnt a kép, és amin eddig nem volt, most hirtelen lett
Appokat, játékokat nem igazán használtam, ezekről nem tudok nyilatkozni.
-
babkonzerv
csendes tag
válasz PRDZsolesz #8338 üzenetére
Köszi, én már elindultam a .58--->ICS úton, ha gikszer lenne, letöltöm egyből az ICS ftf-et.
-
babkonzerv
csendes tag
válasz .:Kristian:. #8335 üzenetére
Az ICS fájllal van baj. Betallóztam a .58-as buildet, azt beolvassa hiba nélkül. Azt tudom javasolni neked is, hogy rakd fel ezt, majd utána PCC-vel az ICS-t
-
babkonzerv
csendes tag
válasz PRDZsolesz #8333 üzenetére
Közben én is csinálom, amit írsz, de most hogy beraktam, nem hogy az ICS firmware nem jelenik meg, de még az x10-se amit eddig kihozott.
-
babkonzerv
csendes tag
válasz .:Kristian:. #8330 üzenetére
Gondolom azért, mert egyetlenegy FW van a mappában. Ha kiválasztasz egy másikat (mappát, amiben nincs FW), elvileg jobb oldalra annyit se ír be, mint így. Mindezt én úgy mondom, hogy még sosem csináltam ilyet, és akkor inkább én is megvárom, míg valaki hozzáértő beír ide, az a biztos
[ Szerkesztve ]
-
babkonzerv
csendes tag
válasz PRDZsolesz #8323 üzenetére
Telenor, de remélem nem lesz rá szükség Igazából nagyon türelmetlen vagyok, ezért most felrakom, sok helyen olvastam hogy gyorsabb mint a GB. Egyébként nehezen tudom elképzelni hogy valami gyorsabb legyen ennél, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2 évig egy samsung s5230-am volt, ahhoz képest meg minden gyors
-
babkonzerv
csendes tag
válasz PRDZsolesz #8317 üzenetére
Köszi, de a dilemma elsősorban azért van, mert most szolgáltatóim van, és nehogy valami probléma legyen a garinál. De úgy döntöttem belevágok, aztán lesz ami lesz, hivatalos rom-ból csak nem csinálnak gondot
-
babkonzerv
csendes tag
Én is szeretném felrakni, flashtool-al, de a jelenlegi firmware backupja nélkül nem merek belevágni. Böngésztem az xda fórumot, hogy hogyan is lehetne ezt megoldani, de csak olyan leírásokat találtam, hogy mindig elakadtam valahol. Pl. a SUS-al elvileg le lehetne tölteni a jenlegi fw-t(ugyanúgy PCC-vel), azonban mindig megakad, és kiírja, hogy már a legfrisebb van fent. (még akkor is ha a repair phone-ra megyek). Nem tudtok valami egyszerűbb módot, ami közvetlenül a telefonból olvassa ki a szükséges fájlokat? (a telefon nincs rootolva)
-
babkonzerv
csendes tag
válasz walkmanboy #8258 üzenetére
Már kérdezted, meg is lett válaszolva, és a hozzá tartozó linket is körülbelül ötször berakták ide
-
babkonzerv
csendes tag
Külföldi hozzászólásban ilyeneket olvastam, hogy:
1. a naptár widget nem jeleníti meg a közelgő eseményeket
2. az állapotjelző LED nem csinál semmit, ha a kijelző ki van kapcsolva
3. a lockscreenen nem mutatja az értesítéseket.
Ezekről, vagy hasonló hibákról valakinek valami tapasztalata? Az új scrollozással mi a baj, konkrétan miben tér el az előző módszertől? -
babkonzerv
csendes tag
Visszaolvasva láttam, hogy a független rom feltevése garanciavesztéssel jár, amit lehet orvosolni hogyha visszarakom az eredeti függő romot. Kérdésem az lenne, hogyha én most felrakom a .58-ast, majd utána az ICS-t, akkor egy esetleges probléma esetén találhatok majd a neten olyan (telenoros) romot, ami nekem megfelelő, vagy még a flashtool használata előtt el kell mentenem a telefonról valami fájlt?
-
babkonzerv
csendes tag
Elképzelhető hogy kacsa, de azért érdemes megnézni ezt:
http://talk.sonymobile.com/thread/39395?tstart=0 -
babkonzerv
csendes tag
http://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-mini-pro/
Itt azt írják hogy már kint van ("You can download the new software by connecting your phone to a computer and use one of our computer applications."), szóval lehet hogy néhány helyen már megindult. Mondjuk az SI számok nincsenek frissítve, úgyhogy ki tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest