- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Wieder12 #16230 üzenetére
GB-t flashtoolal tudod visszatenni. Olvasd el az első hozzászólást! Ott van leírás a flashtool használatáról és linkek többek között a gyári GB romokhoz. De az xda-n is találsz.
CM romot csak nyitott bootloaderre tudsz feltenni. CM-nél is vannak hiányosságok. -
thozoo
tag
válasz
Wieder12 #16216 üzenetére
Pontosan ez volt az oka, hogy végül pénteken én is megváltam az ICS-től. Újra visszaraktam a GB-t, most semmi gond nincs vele. Eddig délután 4-re 20%-ra merült, most 60%, ugyanolyan használat mellett. Ha hívnak nem kell fél percet várnom, hogy kiderüljön ki az, és nem kell 3 nyitott böngészőablaknál a hajamat tépnem a sebessége miatt.
Egyszerűen ez a jó rá. Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL T40 EMC Szerver
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest