Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
baalco #16832 üzenetére
Úgy van, az X10 mini pro kernel! Nem lesz jó! Szerintem inkább várjunk, amíg Predator válaszol, hogy most hányas androidja van és nyitható/nyitott-e a bootloadere!
Szerk: látom, közben írtál. Nem biztos, hogy CM11-et akar, főleg a fizikai billentyűzet miatt (CM alatt nincs rajta korrekció és nehezebb ékezetes karaktereket bevinni).
-
sqpp
őstag
válasz
baalco #16832 üzenetére
Oh my god, tényleg rajtam ütött az idő már
xd
Kicsit bekavarodtam, mert benne vagyok mind két fórumban is, hiszen először X10-em volt, aztán az utódra tértem át ugye.
Nem tudom, hogy a bootloadered fel van e oldva már, de gondolom nincs, így én a szoksásos Votanserver-es megoldást javaslom, amivel függetleníted is egyben a telefont. Már alapból a BL Unlock is garanciavesztéssel jár, szóval ebből a szempontból tökmindegy, hogy mit csinálsz.
Kicsit cókmókus, de megoldható. Ha nincs feloldva, akkor írj és küldök egy rövid útmutatót, hogyan kell, még anno én is így kaptam, mikor meglett a Mini Pro (Sk17i)
Ebben az esetben, akkor sajnálom és akkor a következőket ajánlom, most már teljes biztonsággal.
Először a tömörített fájlt másold fel az SD karidra, illetve a gapps-t, amiből mindenképpen ajánlom én is a minimal editiont, majd a zipben találod a kernelt is, ami szükséges hozzá, ezt Flash Tool-al egyszerűen flasheled. Ezután már meglesz a CWM a telódon, amivel először ajánlanék egy Factory Reset-et, aztán mehet fel az adott ROM végül a gapps-t is flasheled, aztán reboot és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest