- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Létezik olyan alkalmazás ami olyan vagy hasonló mint a greenify csak gb-n is megy ?Haveromnak nagyon tetszik de ő gb párti és azon sajnos nem fut.
-
Imi1981
veterán
felraktam az xgamer 2-őt de nem tudom bekapcsolni a wifit mert hibát jelez!Már másodjára telepítettem és vártam feltelepülés után 10percet ahogy írták is!van valami megoldás erre?
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A 4.2.2-es romok nálatok rendesen működnek?Én próbáltam már párat ,most legutóbb a SJB X 4.5 -öt de a wifi nem működik és root sincs !Van erre megoldás vagy még nem tökéletesek? Ja és a fejlesztés menü sincs,legalábbis én nem találom !Kösz a sdegítséget előre is !
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Sikerűlt nyitnom a bootloadert
!Tudnátok olyan ics rom +kernel párost ajánlani amin tudom húzni a procit ?És egy magyar egyszerű telepítési leírást az ilyen rom és kernelcseréhez?Előre is köszönöm!
ui. Az utimate hd -hoz nem találtam külön kernelt az xda-n !Vagy nem jól kerestem ? -
Imi1981
veterán
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Ablakos #4266 üzenetére
Kösz ,hogy válaszoltál!Csak egy baj van ,semmit nem tudok angolul!A kernelcserével már tisztába vagyok ,csak maga a bootloader nyitás kéne magyar leírással .Googléba keresve nem találtam!Még x10 mini pron csináltam bootloader nyitást és kernel cserét ,de az régen volt meg gondolom máshogy kellett.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok !Előre is bocs h itt kérdezek de a sima arc topik eléggé kihalt!Tudna valaki olyan romot és kernelt ajánlani amivel tudom húzni a procit?Gb és ics is érdekel! És egy egyszerű leírást hogy kell nyitni a bootloadert és kernelt cserélni. Előre is kösz!
Ja és a jelly bean hogy muzsikál rajta?Sima arc a teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest