Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe8719

senior tag

válasz ricsi081 #3873 üzenetére

Nos, velem tegnap hajszálpontosan ez történt, restart, aztán a színes füstnél végtelenítve beragad és kész.
    Pedig mindent leírás szerint csináltam.

Mivel a CWM is a systemre kerül (és ez így elég sz@r), persze újraindításkor azt sem tudtam elindítani, úgyhogy hiába csináltam a leírás szerint nandroid backupot, kenhettem a hajamra azt is. Újraflash, újraroot, újra CWM... Idegőrlő.
    Mondanom sem kell, a SUS rá sem hederített, kiírta hogy már a legfrissebb szoftvert használom, úgyhogy nem ajánlott fel javítási opciót.. Ha nincs a flashtool és a gyári ftf, esélytelen lett volna visszaállítani a gyári állapotot, úgyhogy hiába a hivatalos support, go szerviz, garancialevél áthúzva, majd egy mezei szoftverflesselésért fizethettem volna valszeg egy vagyont.

Azért az szép kicseszés a Sonytól, hogy még a SUS-ból is kivette a szoftverjavítás-opciót.. A PCC meg emlékeim szerint sosem volt alkalmas rá, ergo Flashtool nélkül esélytelen lenne hozzányúlni egyáltalán..

Ha van bárkinek bármilyen konstruktív ötlete az említett problémára a Viper rommal kapcsolatban, legyen szíves ne tartsa magában...

Új hozzászólás Aktív témák