-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
válasz
watchfun #2805 üzenetére
Megvan a SXS, ma átvettem. Érdekes, az Arc S doboza és minden tartozéka nálam maradt, csak a készülék helyett lett LT26i. Nem tudom eldönteni, új-e, a készülékház egy csavarhúzónyomtól eltekintve (mintha nem jött volna rá valaki, hogyan jön le a hátlap és kicsit rásegített) karcmentes, a hátlap szerintem vadonatúj, alatta a csavarokon nem látszik szerszámnyom, a kijelző fóliás volt. Mondjuk az Arc S amit leadtam, az használt volt.
A telefon persze nem megy bele az Arc S autós bölcsőjébe, ez megint 3000, a bőrtok sem ugyanaz, ez megint 3000, 500-ért vágták ki a SIM-et microSIM-re (a szolgáltatónál nincs momentán micro, majd jövő héten talán). Mindenesetre az Arc S ennyi volt, ha később az SXS-t cserélem is, biztosan nem Sonyval kezdődő nevűre... -
Beladon
aktív tag
válasz
watchfun #2805 üzenetére
Szeretni fogod az S-t szerintem. Én mindkettőt használom és ha el kellene adnom én az S-t adnám mert az arc s formája nagyon megfog valamint nem használom ki azt a többletet amit az S nyújt, de azért mindenféleképp jól jársz ha azt a készüléket kapod már csak az árdiferencia miatt is.
Lehet nekem meg csinálnom kellene valamit az S-el hátha becserélik egy T-re -
-
-
watchfun
tag
válasz
watchfun #1785 üzenetére
Telt-múlt az idő és a downgrade-elt szofttal is produkálni kezdte a telefonom az újraindulást BT használatakor. Sim ki, memkártya ki, és SEUS-sal (1 életem, 1 halálom) visszatettem a 4.0.4-es szoftot, az 587es végűt. Azután elkezdtem a programokat visszatelepítgetni meg a névjegyzéket nézegetni és hopp, a szemem láttára indult újra. Ekkor az akku 40% körül állt.
Azóta nem hagytam 50% alá merülni az akksit és a telefon nem is indult újra. Lehet, hogy az akku sz*r?
Még figyelgem kicsit, de pillanatnyilag ez tűnik a legvalószínűbbnek. -
Dottore
addikt
válasz
watchfun #1786 üzenetére
Beírtam neked a keresőbe.
Jó lesz így vagy írjam ki és vigyem el személyesen, ha adsz egy címet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest