Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Viszont ha jól tudom a 2012 5. hétnél később gyártott telefonok még mindig nem nyithatók csak test point-al. -
G4bi89
senior tag
Ez pont nem jó mert neki már ICS van fent akkor meg minek húzza az időt azzal, hogy visszategye a GB-t.
Kernelcserés megoldás a leggyorsabb szerintem
Frozzy leírása -
G4bi89
senior tag
válasz
SkyS1gn #11072 üzenetére
Fura mód a videózás nálam 431 -el is tökéletes volt képstabilizációval együtt is.
Két hete is 40 percnyi videó készült mind hibátlan, viszont nagyon merült közbenna remélem ezen változtattak .587 -ben majd letesztelem.
Névjegyzék valóban gyorsabb az feltűnt már illetve mintha az aksi idő is jobb lenne mert délután 4kor 70% -ig volt csak feltöltve a teló most 32%. Ez alatt volt wifi,3g,gps,5perc játék és a képernyő több mint 2órát volt tapicskolva.
Tudom mindenki másképpen használja a telót de ha ezt nézem akkor 3 óránál többet is kibír ami a képernyőt illeti...#11084: 100MB alá nem igen szokott menni a memória általános használat mellett. Játéknál vagy valami memóriaigényes cuccnál meg úgy is kilövi a háttérben a marhaságokat.
Gyári FB appot mondjuk kilőttem a fenébe mert rengeteget zabáltmeg ki is van pucolva már rendesen.
Picit off de Mini Pro -ra tudja valaki mikor jön ez a frissítés ?
-
G4bi89
senior tag
válasz
darvinya #11062 üzenetére
Köszi ezt kiprobálom közben úgy néz ki van egy másik megoldás is
SUS frissítésből csináltam ftf -et ezt feldobtam a telóra wipe data,cache,No final verification...
Majd ezek után simán ezzel "Root_Exploit_OneClick" simán rootoltam. Bekapcsolás után megjelent a SuperSU és valóban ad root jogokat is.
tesztelveAmi viszont érdekes, hogy ennek ellenére az update center feldobott egy frissítést ami szintén .587 és 0,1Mb és azt írja, hogy gépen keresztül frissíthetem
-
G4bi89
senior tag
Sajna akkor úgy néz ki 587 -es rátolása után mindenképpen bukó a ROOT ?!
Nekem amúgy OTA -n nem akarja felajánlani pedig a SUS egyből. (Titanium backup -al csak fagyasztva voltak a gyári cuccok nem töröltem semmit. Systemui lett csak modosítva a kapcsolok miatt)4.0.3 -as kernelcsere megy szolgáltatós telefonnal (ebből kifolyólag zárt a BL) is vagy csak nyitott bootloader-el ?
-
G4bi89
senior tag
válasz
noorbertt #10922 üzenetére
Érdekes ICS lehet az akkor mert ilyet nem csinál nálam sem, pedig 3 hónapja fent van. Lehet nem volt tiszta telepítés ? - mert akkor szokott FC-zni
Wifikapcsolat szerintem beállítás kérdése mert belehet állítani, hogy ha nem nyúlsz a képernyőhöz akkor lecsatlakozik (~20perc után ahogy észrevettem)
Itt nézd meg:
Beállítások - Wifi - Speciális - Wifi fenntartása alvó állapotban
- Mindig
- Csak ha csatlakoztatva van
- Soha (növeli az adathasználatot)ha az utolsó opción van akkor megy és dobja el a hálozatot. Ezt a növeli az adathasználatot ... szöveget mondjuk nem értem mert pont, hogy a "mindig" beállítás mellett kellene lennie
-
G4bi89
senior tag
válasz
viewdetails #10811 üzenetére
Vajon ez lesz OTA -n keresztül ? Mert ICS-nél az volt az indok, hogy mégiscsak verziót lépünk és ezért lehet csak PC-n frissíteni... na de itt már ne merről van szó.
Frissítés után akkor ugyanaz a teendő mint 4.0.4 -nél, hogy a 0.3-as kernelt vissza kell flashelni majd rootolni és vissza az eredeti ?
-
G4bi89
senior tag
Picit lehet off de használ itt valaki Apex launchert ARC S -en ?
Mennyit zabál alapból mert én kicsit sokallom. :S Nekem 34Mb úgy, hogy kint van pár parancsikon,5gyorshívó meg 2 widget. Gyári Xperia főképernyő 19Mb volt. Másik probléma, hogy néha simán a app drawer -ből visszatérve a home -ra újrarajzolja azt mintha elfogyott volna a memória és ezért kidobta volna onnan a grafikai dolgokat.
Apex beállításai között bepipáltam, hogy "tartsa a memóriában" utána sem lett jobb sajna.Sok jót hallottam róla és tetszik is de ezek a problémák mellett nehéz szemet hunyni. Megnézem még majd a Nova launchert mert az is hasonló hátha...
-
G4bi89
senior tag
válasz
viewdetails #8597 üzenetére
Szerintem is
Van egy Mini pro is a családban azért szoktam azt a topikot is olvasni.
-
G4bi89
senior tag
Hadur jaja
[Mobilarena - alkalmazásbemutató]
Egyet találtam amit linkelt de az még 4.0.3 -hoz volt így nem megy sajna 0.4 alattEltűnik a statusbar úgy ahogy van.
Cris99: Arc S
-
G4bi89
senior tag
válasz
viewdetails #8576 üzenetére
Igen ma kipróbáltam és tényleg automatán van makró.
[Ebben] a topikban volt. Egy kattintásos ROOT jó lenne tényleg mint 2.3.4 esetében de gondolom max 1-2hét és lesz.
SystemUI.apk -t piszkálta már valaki ? Kellenének a jól megszokott wifi/bluetooth,adatforgalom kapcsolóim
Egyelőre Notification Toggle -t használok de jobb szeretem program nélkül megoldani az ilyeneket mert legalább nem zabál annyi memóriát.
Tapasztalatok:
Említette itt valaki (igaz asszem az sima ARC volt) , hogy szaggat a 720p -s videofelvétel. Lehet egyéni hiba vagy nem tudom mert nálam jó és lejátszás is működik Asphalt6 -ot is próbáltam problémamentesen futott nem akadt be. Szóval erőforrásigényes játékok is elég jól futnak, ami meglepő mert sokkal kevesebb szabad memóriám van mint GB alatt. Igaz mikor kiléptem a játékból újraépítette a home képernyőt meg mindentGörgetés elég fura viszont remélem ezt javítják még. Ami viszont idegesít, hogy mintha jobban merülne. Reggel 7:40-kor húztam lesz a töltőről azóta 100% -ről 36%-ra esett.
Volt 2perc telefonbeszélgetés és a wifi / 3g is ment 30-30 percet kb.
-
G4bi89
senior tag
Elég gyors amúgy a rendszer de kipakoltam 2 widgetet,4 nevet a telefonkönyvből,pár alkalmazás ikont valamint fut a notification toggle és egy tölttöttség jelző. Ezek után van 110MB szabad memória van :S
Pedig timescape,fun & downloads marhaságok jegelve vannak. FB ami még viszonylag sokat eszik azt meghagytam.Ami feltűnt és már más is írta a kamera beállítások között nincs makró és pl. a titanium backup-ot újrakellet tenni mert állandóan FC -zet. Programok többségét nem probáltam még ki de mintha a menüben nem jelenne meg mind :S (bár lehet már csak késő van
)
-
G4bi89
senior tag
Sikerült ICS-re frissíteni de nem is ez a lényeg hanem, hogy 4.0.4 -en van ROOT-om anélkül, hogy a 4.0.3-as kernelt raktam volna rá
0.62 -ről frissítettem SEUS-on keresztül.
Következőképpen:1. Telefont rádugjátok PC-re majd ezt letöltiek és futtatjátok a 01-local-prop.cmd -t ami létrehoz egy local.prop fájlt a /data -ban.
2. Telefon kikapcsol majd SEUS,PCC-vel frissítés. Értelemszerűen ne a Factory Reset + update opciót válasszátok.
Flashtoolal való frissítés esetén a wipe data elől a pipát kapjátok ki.
3. Frissítés után bekapcsol, majd ha felállt a rendszer és optimalizálta magát akkor újraindít és 02-push-root-files.cmd lefuttat.
4. Az elején létrehozott local.prop fájlt töröljétek a /data -ban.
5. Élvezi a ROOTolt ICS-t.
Kicsit késő van már szóval ha érthetetlenül fogalmaztam itt - ott akkor elnézést. A módszer XDA-ról származik egyébként.
-
G4bi89
senior tag
Igaz [Mini topik xda]-n de elvileg működik ARC S-en is.
this method tested on :
1. Arc S ROOTED GB 4.0.2.A.0.42 updated to ICS 4.0.4
2. Ray ROOTED ICS 4.0.3 updated to ICS 4.0.4
3. Active ROOTED GB 4.0.2.A.0.42 updated to GB 4.0.2.A.0.62Próbálta már valaki esetleg ?
-
G4bi89
senior tag
Látom van T-s 4.0.4 ARC S-re
Tapasztalatok majd érdekelnének mennyire gördülékeny.
ROOTolni mivel lehet? Mert eddig a 4.0.4 -et elég körülményesen lehetett amennyire láttam. -
G4bi89
senior tag
Tud valaki ajánlani egy jó backup/recovery programot.
Szeretném az az ICS-t felrakni (nem várok tovább a T-re
- meg hétvégén van időm vele szórakozni, tesztelgetni)
Lényeg, hogy ha mégse jönne vagy valami nem működne akkor egy az egyben visszatudjam tenni a mostani jól belakott rendszert ami egy GB 2.3.4 persze...Nézegettem de nem tudtam eldönteni melyik lenne a legjobb szóval érdekelnének a tapasztalatok aki csinált már ilyet. Nandroid?CWM?...
Köszi előre is
-
G4bi89
senior tag
A Wifin való adat másoláshoz még annyit, hogy aki ES File Explorert használ annak nem kell külön progi mert ez is tudja. Nálam simán látta wifin belső hálón a Win7 -es gép megosztásait meg az Ubuntu 12.04 -es megosztásokat is de az alap
-
G4bi89
senior tag
Sajna az app-ban nem találtam meg én sem (szerintem ott nem is lehet) , de weben is eléggé el van rejtve mert menüpontot nem találtam rá linkem viszont van. Add venue
Nem értem mért kell elrejteni ennyire főleg, hogy itt vidéken jó pár helyet nekem kell létrehozni... pedig nagyvárosról beszélünk nem 60-80ezresről.
-
G4bi89
senior tag
Alapból nincs de Google Play -ről lehet leszedni egy csomot
Astro, ES File Explorer stb...
Nekem az ES jött beSE -s vackokat egy ROOT után lelehet törölni illetve ROOT Explorer-rel mondjuk. Vannak azért amik feleslegesen futnak a háttérben Fun & Downloads és társai.
Szintén 1 - 1,5nap aktív használat alatt. Gameloft játékok nálam nagyon zabálják a procit jut eszembe. (cserébe mondjuk "atombrutálul" néznek ki
)
Asphalt6 pl múltkor fél óra alatt kb. 15-20% -
G4bi89
senior tag
Tud valaki egy helyet mondani ahol olcsón lehet a teló kijelzőjére fóliát kapni? T-mobile-os és nem kaptam hozzá csak ami alapból rajta volt az meg sokáig nem húzza/húzta
-
G4bi89
senior tag
Érdemes lehet felrakni egy T-s készülékre most .62 van fent rajta amit egy rootolt .42 -esre tettem fel (se-portal.hu -n lévő leírás alapján)
Meg linket tudtok adni hozzá? Mert a telefon természetesen nem ajánlja fel, legalábbis OTA-n keresztül. (eddig csak ott néztem)
-
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Mától én is egy ARC S tulajdonosa vagyok
Családban már volt droidos készülék így képben vagyok szerencsére
062-es szoftverrel jött, visszaraktam rá a 42-est majd ROOT aztán vissza a 62 és ROOT megmaradt
Leírás itt hátha valakinek hasznos leszMobilnetet viszont nem sikerült belőni ebben kellene a segítség. T-mobile-os (domino kártyás)
a készülék és kaptam hozzá ingyen 100MB adatforgalmat is.
Mit kell állítani, felhívni,aktíválni, hogy menjen ?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest