Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Ez érdekes! Nekem még sosem sikerült olyan képet készíteni vele nappali fényben ami ne égett volna be!
De olyat sem, amin a sötét részeken nincsen színes zaj. Egyébként -1en használom az EV kompenzációt. A zöld növényzetbe pedig beteszi a "fekete makkot" az algoritmus, a fák levelei felismerhetetlenül összemosódnak. A fotók túl szaturáltak, és melegek. A világos széleken meg ott a kromatikus aberráció. Az obi nem vignettál, viszont torzít.
Persze, ha a Wave nem lett volna előtte, valószínű azt mondanám, az egyik legjobb mobilos fotós masina az Arc S!
Persze abban is igazatok van, hogy kompromisszumot kell tudni kötni - összességében a többlet tudásával elfogadható minőségű kamerával jó készülék az Arc S. Eddig meg vagyok elégedve vele
Arra nincs ötletetek, hogy miért van az, hogy ha hagyom magában a készüléket, nem zárja le a képernyőt, hanem csak a fényerőt veszi le egy idő után, de a Live wallpaper látható rajta, alig észrevehetően. De ha megnyomom a képernyőzár gombot, akkor lekapcsolja a kijelzőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest