- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #3562 üzenetére
Egyelőre jónak tűnik, és gyorsabbnak mint a gyári, de 1-2 nap alatt kiderül, remélem az újraindulások megszűnnek. Egy apró probléma van, ami a felkészületlenségemnek tudható be, készítettem mem.kártyára egy mentést a gyári biztonsági mentéssel, ilyet viszont ebben nem találok, így a telefonszámokat egyelőre nem sikerült visszarakni a telefonra, de keresem a megoldást
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #3560 üzenetére
Folyamatosan újraindul, naponta többször, elment időnként a hívó hangja, iszonyatosan gyorsan lemerült.
Másik SD -ről azonnal felment az a ROM amit linkeltél.
Most próbál boot -olni, XPERIA felirat van a kijelzőn. Ez a ROM akkor jobb lehet mint amit először fel akartam tenni?Sikerült elindulnia
teszt
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #3546 üzenetére
Az gondolom nem normális, hogy nem jön elő most már a recovery sem
Na mindegy, most ott tartok (hátha elcsesztem valamit), hogy seus -al visszatettem a gyári szoftot és elölről kezdtem mindentAzonban most a backup készítés közben is dobott egy errort és ha azt mondom induljon újra, akkor figyelmeztet, hogy valami történt a recovery -vel és valószínűleg nem fog elindulni.
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #3536 üzenetére
Ez alapján haladtam:
Telepítési menet:
-töltsd le a ROM-ot, a zip-et és tedd az SD-re
-indítsd a telefont CWM Recoveryben
-ne feledkezz meg a biztonsági mentésről és a factory resetről
-instaláld a ROM-ot az SD ről custom ROM-ként
-indítsd újra a telefontMinden megy odáig, hogy installáld a romot, ekkor ezt mondja a telefon, hogy
can't open fájlnév.zip (bad)
installation aborted -
törölt tag
válasz
kiskaktusz #3531 üzenetére
Semmi gond és köszönöm. Az első hozzászólást is elolvastam, találtam leírásokat is, de egyik sem volt olyan, hogy ha ezt és ezt a romot akarod feltenni akkor ezt és ezt kell végigcsinálni. Elég kínai nekem ez az android, borsódzik tőle a hátam, de a nejem telefonja már 3x volt szervízben és még mindig egy rakás fos. Gondoltam hátha ezzel még lehetne rajta segíteni...
-
törölt tag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem (akár privátban is) egy szájbarágós leírást adni főzött ROM telepítéséről, illetve arról, hogy melyiket érdemes feltenni, ha stabil működést szeretnék? Köszi
Üdv, N.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #3362 üzenetére
Legfrissebb gyári van rajta, az elmúlt 1,5 hónapban kétszer volt szervízben ez és más hibák miatt, lassan az egész telefont kicserélték már, de hol elfelejt csörögni, hol újraindul. Ha viszont ez egyik sem normális jelenség akkor megint szervíz lesz belőle, viszont nem kérem tovább ezt a telefont
-
törölt tag
A telefon random újraindulásával lehet valmit kezdeni? Gyári soft van rajta, normális dolog, hogy naponta újraindul?
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #3341 üzenetére
Tudom, tudom, csak gondoltam hátha mégis van itt egy szervizes
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #3339 üzenetére
Közben ráakadtam valami külföldi oldalon az azonosítókra és alkatrészeket jelentenek, egészen pontosan kicserélték a mikrofont, hangszórót, az előlapot érintőpanellal, és a billentyűzetet (ezt mondjuk nem értem miért), és pár csavart
-
törölt tag
válasz
kiskaktusz #3337 üzenetére
Kerestem, de sajnos nem sok sikerrel
végülis mindegy, kicseréltek benne vagy 8 alkatrészt, ha meg ismét elkezd szarakodni akkor cserét kérünk.
-
törölt tag
Visszakerült szervizből a telefon, eddig úgy tűnik, hogy minden ok, kíváncsian várom meddig
Kaptam hozzá munkalapot, és a kérdésem ezzel kapcsolatos, 8-10 számból/betűből álló kódok vannak rajta (ezeket cserélték), valahol utána lehetne nézni, hogy melyik kód milyen alkatrészt jelent? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #3231 üzenetére
Most egyelőre nem tudok semmit csinálni, tegnap beadtam megint szervízbe, meglátjuk mi lesz ha visszakapom.
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #3227 üzenetére
Sajnos igen. Igazából amióta megvan a telefon kb 3-4 alkalmazás lett rá telepítve, illetve amióta először elkezdte ezeket a hibákat produkálni párszor próbáltam gyári beállítás visszaállítást, nem telepítettem vissza semmit, de akkor is jöttek a hibák.
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Van a családban egy ilyen telefon, ami random újraindulgat, és néha alig reagál az érintésre. Teljesen gyári, soha nem volt piszkálva semmilyen téren. Egyszer már visszavittük a vodafone -hoz, 1,5 hétig szervízben volt, a garanciajegyen ez szerepel: alkatrész csere. Azonban a hiba újra előjött. Másnak volt már hasonló problémája? Érdemes lehet cserét kérni ha újra elvisszük a vodához? Köszi
Üdv, N.
-
törölt tag
Sziasztok,
Én meg még mindig a hívásinfót keresem. Adott egy teljesen gyári telefon, valaki le tudná írni szájbarágósan, hogy hol találom azt pl, hogy meddig tartott az utolsó hívás? Köszi
Üdv, N.
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem megy nekem ez az android
hiába keresem nejem telefonjában, sehol nem találok olyat, hogy hívásnapló vagy nevezzük bárminek (hívásidők, adatforgalom, ilyesmik). Ugye létezik ilyen valahol? Köszi
Üdv, N.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest