- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Gabi 8906 #4791 üzenetére
Áhh zsínór nemgyerebe, maradok az MW600-as BT headsetnél
Ma egyébként már így használtam, jó lesz ez így egy darabig.view:
Basszus, kár volt mondanod, pont platinakártyás lettem idén, elég kedvező feltételekkel hozhatnám ki az S-t! Az a durva, hogy annak a mostani kezdőára, még olcsóbb is, mint anno az x10 volt. Én azt hittem amikor bemutatták, hogy vagy 140-150-ről indul majd itthon a szolgáltatóknál. Ehhez képest kellemes meglepetés.
Amire nagyon kíváncsi vagyok az a 720p-s felbontás 4.3 colon. Tetszik a P is, végtére az S kistesója, de úgy érzem ebből bizony S vétel lesz, valamikor a jövő hónapban. -
PAtr0n
addikt
válasz
Gabi 8906 #4789 üzenetére
Úgy tuti működne, jó ötletet adtál
Csak ahhoz állandóan mennie kell kékfognak. Bár ha nem megy rajta adat, nem eszik sokkal többet. Kösz a tippet!Hawer:
Voltam már ideges számtalan dolog miatt, értek ezalatt olyan dolgokat, amiket szerettem volna ha megjavulnak, de nem jártam sikerrel, Rájöttem, hogy az idegeskedés csak felemészti az embert. Van miért idegeskedni amúgy is, egy lélektelen kütyü már nem b@sz fel.
És végül is, jó tippet kaptam, headsettel még használhatom, de biztonság kedvéért már újra hordom hőn szeretett k800i-met is -
PAtr0n
addikt
válasz
Gabi 8906 #4782 üzenetére
Hali!
Én anno a myphoneexplorer-rel csináltam az ilyen művelteket.
Próbáld meg ezt a verziót: v1.82
Magát a programot a gépre kell telepíteni, a hozzá tartozó klienst/appot, meg a telefonra. USB hibakeresést be kell kapcsolni a telón plusz ezt a klienst, a gépen meg el kell indítani a programot. Elvileg így felismeri a telefont, és nagyon sok mindent lehet vele csinálni, még irányítani is tudod a gépről. A telcsiszámokat is le lehet vele menteni asszem több formátumban. Elvileg wifis kapcsolatra is képes.
Régen használtam, ennyi emlékem maradt meg belőle. Jó kis cucc.
Persze lehet van egyszerűbb alternatíva is a számok lementésére azóta -
Lotusomega
senior tag
-
viewdetails
addikt
válasz
Gabi 8906 #3225 üzenetére
Ott volt egy félkészen felrakott főzött ROM a telefonodon, egy átírt, olyan CDA-val (99.9% egyébként, hogy az Afrikának szánt ARO customizációs, mert eddig minden szakács a Doomlord-féle prerooted "gyári" romból dolgozik, és ez a cust. volt az első amit elértek) amire egyértelmű, hogy van a szerveren 2.3.3-as, SEUS érezte, hogy nem kerek a történet, tehát felajánlotta, hogy megcsinálja, természetesen a legfrissebb elérhető gyáriból.
XDA-n is úgy csodálkoznak rá az emberek az ilyen szitukra, mintha isteni csoda lenne, holott csak végig kell gondolni a működési elvet.
Továbbmegyek: bármilyen főzött ROM-os telót SEUS-ra raksz, a szakács által alapul vett gyárivá varázsolja. Na? -
Lotusomega
senior tag
válasz
Gabi 8906 #3225 üzenetére
Na, akkor szerinted a a pc companionban a frissítésnél lévő javításra ha rámegyek akkor lehet már 2.3-at rak fel?
Csak mert most már megnéztem, nem rootolt, föntebb leírtam a custom versiont is, szóval elvielg nekem is működnie kéne.
Akkor lehet megpróbálom a javítást, nagy gondot nem csinálhatok vele elvileg.. -
herdsman83
tag
válasz
Gabi 8906 #3156 üzenetére
Két változat van: 1 aki hülyének néz, hátha van egy órád hogy eladd és megjátssza hogy fogalma mi az a kezedben, de ha már itt vagy ad érte egy 20-ast... Amikor megjelent az Omnia 7, megvettem aznap és poénból megkérdeztem 1-2 kereskedőt Westendben mit ad érte. Szerintetek olvasnak ezek mobilarena-t? Win7-ről egyik se hallott, 5-60-at adtak volna érte, 1 hónapra rá 120-130 volt minden boltban, tehát 100k körül kellett volna.
off
Nekem T-mob ügyfélszolgálatról volt csajom, ijesztően jól volt trainelve, állandóan küldték őket kiképzésre amik pont erről szóltak - új eszközök hogy mint, mit hol állítasz be, mi merre van, mit tud, stb. T-mob boltban azt vettem észre meglepően sokan dolgoznak közölünk, fórumozó power userek közül, szóval nekem jó a tapasztalatom.
onAz X10-el kapcsolatos megjegyzést, mely megerősíti hogy 2.3.3 értéknövelő tényező, köszönöm.
Egy Desire pl hátrébb van most ezzel, de drágábban adják megszokásból, az előlapi kamera jobb rajta, de skype nem megy rajta 2.2 miatt, szóval zenélő bili, ráadásul összeset leejtik és meg van zúzva mert szar a kialakítása... Kategóriájában a Galaxy S jobb tény, de drágább is és megőrülök az ízléstelen koreai GUI-tól...
Kettőt vettem egy tehetős pártól, így jó árat sikerült rá kialkudnom, egy fehéret és egy feketét. Ők ARC-okra cserélték ezeket. Nyilván fogalmuk se volt hogy ugyanaz a soft elérhető rá, az volt a szempont hogy az szebb - ez tény, de a duplája...
Itt köszönöm a leírást ami be volt linkelve, mert már a fehér nem akart még frissülni de már rápukkantottam a 2.3.3-at.
Án SGS2-t meg iPhone4-et használtam az utolsó 2 hónapban, nyilván azt a szintet sajnos nem tudja hozni, de az áráért egy csoda. Most Sensation-ön gondolkozok, de ha lenne 2 magos gépe SE-nek biztos azt vennék. 1-2 körül viszem kereskedőhöz, ha addig rácsap valaki még viheti a feketét.
-
Speederer
senior tag
-
-
-
tjokai
senior tag
válasz
Gabi 8906 #2923 üzenetére
Smybiannal sincs bajom, csak kezd elavulni! X10i biztosan nagyon szép telefon, mikor kiadták, emlékszem rohantam be a T-Mobilehoz kézbe venni a telefont és megtapogatni! Nagyon odaba** az biztos, múlthéten a Vodafonenál akadtam rá de még mindig nagyon tetszetős, abszolut megállja a helyét a mai 150e ft-os telefonok között......legalábbis külsőre! Aztán h megbízhatóságra és működésileg miylen azt még nem tudom
-
viewdetails
addikt
válasz
Gabi 8906 #2851 üzenetére
Gabi 8906
Nem akarlak elkeseríteni, de leírtad a dolog kulcsát: "gsm hálózaton". Sima 2g-n napokig elmegy bármelyik telefon, ellenben a 3g a kijelző mellett a legnagyobb akkugyilkos. Ha ez a tapasz a háttérsugárzáson kívül bármilyen mérhető eredményt adna, már az összes gyártó ebbe csomagolná az akkumulátorait.
Tedd át 3g only üzemmódba a készüléked, és szinkronizálj a nap folyamán 1-2 emailboxot push-ban vagy óránkénti rendszerességgel mobilneten, esetleg kicsit böngészgess a normál felhasználás mellett, és a nap végére jó ha épp 50% felett maradsz vele. -
Fitzgerald
veterán
-
miauut
tag
válasz
Gabi 8906 #2793 üzenetére
A gépen felmész a fenti linkre, "sign in" megadod az adataidat, kiválsztod a neked megfelelő alkalmazást, és az letöltődik a telódra. (net, vagy wifi kell hozzá)
Totalcommander, kábellal összekötöd a telót, és a szgépre letöltött alkalmazást átmásolod a teló sd kártyájára, majd ott valamilyen fájlkezelővel megnyitod-telepíted. (nem biztos, hogy kell hozzá root)
Miauut
-
lsebestyen
addikt
válasz
Gabi 8906 #2778 üzenetére
nemtom nekem elsőre ment....melyik leírás szerint csináltad?
xrecovery 0.3
busybox: market, és azt leírtam már h az unofficialt kell használni a progin belül a legödrülű menüből, és miután busyboxal kész vagy jöhet recovery, de ezt is leírtam már!
Lécci olvassatok már vissza -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Gabi 8906 #2776 üzenetére
2-szorra csináltam meg ezt a Jit-et, de még mindig semmi.
Mintha nem is csináltam volna semmit a telon.
Mi a fenét csináljak ezzel a teloval hogy megycsinálja azt amit kell.
Húú de felhúzott most az X10. Lenne mit tanulnia a Sony Ericssonak a Samsungtól e téren. Az már biztos.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Gabi 8906 #2771 üzenetére
Lehet találni jól működő kombókat. LG Arenám volt nekem is, de nem rémlik, hogy olyan hűdejó lett volna a füles...mondjuk abban volt Dolby Mobile engine, szóval kevésbé jó fülessel sem szólt rosszul. Eddig a legjobban a K800i-m szólt az agybadugós hpm 600-al, annak semmi nem ért még a közelébe. Azért egy aranyozott jackes komolyabb AKG-t kipróbálnék az X10-en...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Gabi 8906 #2733 üzenetére
A PowerAMP a DSP Manager-el és egy jó fülessel együtt elég komoly hangzást tol magából.
DSP Manager-t csak a Cyanogen romokban találsz.
Egyébként nekem 3500 forintos Sony agybadugósom van most, és nagyot néztem amikor meghallottam, hogy szól úgy az X10-el, mint a haverom négyszer drágább Sennheiser-e. -
lsebestyen
addikt
válasz
Gabi 8906 #2763 üzenetére
jitet, is linkeltem, aztt gépen kell megoldani, a recoveryt is leírtam, lécci olvasatok már vissza!!
a fórumozás nem csak arról szól h kérdeztek válaszolunk..szívesen segítek, csak nem fogok 500x ua. leírni..
am xrecovery: kikapcsolod utána meg bekapcsolod és a sony felirat kjön elkezded nyomini a visszát. de ehhez ugye recoveryt felrkell tolni, meg busyboxot is, de már ezt is írtam -
Fitzgerald
veterán
válasz
Gabi 8906 #2725 üzenetére
Naptárba. Egyébként meg van vagy 500 féle leaflet, sticky note alkalmazás marketen.
#2723 CM 6.1.3-ban van JIT a Cyanogen-beállításoknál. Egyébként nem lesznek annyival gyorsabbak az alkalmazások amennyire hájpolja mindenki a JIT-et, hiába mér ennyit meg annyit a linpack.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Gabi 8906 #2721 üzenetére
nem, kell kicsit feljebb keresed, annyi az egész, h gépen elindítasz egy progit, rányomsz a gépen h root, csatlakoztatod a megfelelő módba(usb debugging) a telót, azt kb ennyi. utána felraksz két progit és tudsz is mások romot rárakni.
A JIT-hez se kell formázni, rádugod gépre és leírás szerint pofon egyszerűtekerj feljebb egyik tag belinkelt, kövi hsz-be én kiegészítettem
Rootolással, egy csomó extra lehetőséged nyílik a telefon felé, jó kis progik, beállítások, JIT engedélyez (2x gyorsabb tőle a teló) stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest