- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PAtr0n
addikt
Én még mindig rühelem a samoledet. A fekete tényleg fekete, de a fehér, hát nem is tudom.. tán szürke? Meg nekem nem kell a mesevilág színkavalkád. Valahogy a sima tft közelebb áll a valósághoz. Ráadásul az arcban már ledes a háttérfény, ami meg is látszik a színeken, a kontraszton is.
Gyorsnak tényleg gyors az sgs 2, havernak van, de valahogy az egész telefon nem az én világom. Maradok a japóknál, (na jó kicsit a svédeknél is), nekem bevált, hülye lennék váltani. Amúgy rohadt jó áron vetted! De valljuk be 47-ért az Arc S se volt rossz vétel nekem -
PAtr0n
addikt
Akkor úgy látom bejött Korea
Ilye ez, csak hajtja az embert az újabb, és a nagyobb igények. Bár a SGS 2 lehet tényleg nem hoz annyival többet, csak szebb, nagyobb, picit gyorsabb.
De nekem akkor se kéne a SAMOLEDAlexa1003:
Valami rémlik a dologgal kapcsolatban. Anno mintha lettek volna szoftverhibák a miniknél, tehát azt hitte a szoftver, hogy fektetve a telefon, és úgy tájolta a gombok helyét a érintőpanelen, de persze még az álló telefon szerint reagált. Próbáld meg első körben az automata képernyőfordítást kikapcsolni. Ha így sem, akkor szoftverfrissítés.
Mellesleg a mini topicba is írtál? igazából ez oda való... -
PAtr0n
addikt
Igen, ismerek én is ilyen embert a közvetlen haveri körből, ő pl. videókártyákkal CPU-kkal, tehát hardverekkel van így, mindig van egy erősebb kártyája, procija, stb.. nullszaldóval, vagy pici ráfizetéssel.
Invisible shield: Erről van egy jó sztorim. Kb. 6-7 hónapos volt az X10, akkor vettem rá a Zagg shield-et. Jól is tette a dolgát, egészen addig amíg isopropil alkohollal nem próbáltam tisztítani! Egy sima kéztörlővel szerettemv olna letisztítani a dzsuvát, és persze az előbb említett alkohollal. Mondanom sem kell, a mezei kéztörlő az alkohol hatására olyan szép mikro karcokat húzott a fóliára mint a huzat. Tudod, rendesen tejszínű lett tőle. Utána rögtön le is került róla, és ment a kukába. (persze azt nem bírtam ki, hogy ne szakítsam el előtte, ami nem volt egy egyszerű művelet)
Igen, 50-ért megveszem, és azt hiszem el is leszek vele jódarabig -
PAtr0n
addikt
Nekem a NeoV nem jön be formára, de jó kis készülék az is. De nem is értem miért is csodálkozol azon, hogy az Arc S rendszere nem gyorsabb szignifikánsan. Teljesen egyforma a két hardver (kijelzőfelbontás is), az a plusz 400Mhz erőtöbblet meg elveszik sok helyen. De biztos van olyan alkalmazás ahol észrevenni.
Amúgy nem fogok használtat venni, valahogy a mobiltelefon számomra tipikusan olyan, hogy használtat soha. T-nél, platinával, 2 év újabb hűségvállalással 50papír (most láttam meg, eddig azt hittem 60). Azt hiszem ennyit megér, használt sima Arc-okat adnak itt a hardveraprón 60-akért. Azt az újabb 2 évet meg kibírom, aztán addigra úgyis megint lesznek sokkal jobbak, a Xperia S is addigra már picit elavult lesz, és kb. annyiért vagy kevesebbért lehet majd hozzájutni mint most egy használt x10hez. Ha addigra egy Arc S használt ára 20 lesz, az sem fog érdekelni, a szórakoztató elektronika (direkt írom így), már csak ilyen, ha el akarunk adni vmit. Szinte csak bukni lehet rajta.
Úgy érzem döntöttem, 1hét és, rendelem isKözben haverral megrendeltettem az Íbéjről a mikrofont a telóba (1800ft, itt lehet megnézni akit érdekel: Ebay), jön az új micro USB aljzat is, jövő héten egy uccsó szervíz a drágámnak, és ha jó lesz a mikrofon, 25ért elmegy, ha nem, akkor 20. Sajnálom, mert nagyon jó telefon volt, ahogy te is írtad, első próbálkozás, az első droidos telója Sanyiéknak, és bár nem lett a legjobb, magas minőséget képviselt az Androidos mezőnyben. Kicsit jobban rágyúrhattak volna a hardverre, még máig elég lenne sokmindenre.
-
HawerKing
őstag
És az külön díj nálam,hogy egy fergetegjó Wolfson chip dolgozik benne. Kétlem,hogy van telefon ami jobban szól ennél(Mivel pl a Creative Zen vision:m-emet is lenyomja minden téren.Ráadásul FLAC is mehet rá... )
ezt hogy érted? Fülhalgatóval szol jol a zene vagy ugy a telo difuzorjain? Mert én hallottam zenét benne de a regi 5700 nokiám sokkal jobb volt
-
PAtr0n
addikt
Na ezt mondtam. hogy 80-90 környékéről fog indítani a P szolgáltatóknál. Amúgy szerintem reális az árkülönbség az S és közte, kisebb kijelző (meg felbontás), és kevesebb tárhely. A többi egyezik.
Amúgy érdekes ez a dolog, szerintem az SE mérnökei valamit elszúrhattak hardveresen a telefonnal, de későn jöttek rá, és így adták ki. Anno sokat nyomogattam haver Desire-ét, ami tök ugyanezt a Snapsárkány procit hordozza magában, csak több RAM-mal. És mindig sokkal gördülékenyebbnek tűnt.
Amúgy a Galaxy S-ben Hummingbird proci van, de ennyivel jobb fejlesztés lenne? Vagy csak a Samu mérnökei voltak túl jók, és jól építették köré a többi vasat.Pulsar:
Az alsó helyére kötöm be. hová? Ezt nem értem.
Én ezt úgy csinálnám meg, hogy az aksi benne maradna, csak le lennének vakolva a csatlakozói, és direktbe lenne bekötve áramkorlátozással a táp, persze a megfelelő feszültségre osztva. Így csak akkor menne a navigáció amikor a kocsi is.
Ez a torque fizetős ugye?
ACE? Van egy pár munkatársamnak,de engem csak a designja győzött meg, a sebessége abszolút nem, pedig nagy rommer egyik-másikJoe.36:
ezzel próbáltad olvasni, érdemes e bele kezdeni? -
HawerKing
őstag
köszönöm szépen, s mikor letöltöttem csomagoljam ki ugye? és a tft. filet másoljam a flashtool firmware mapájába ugye? s aztán dugjam rá kikapcsolva a telót a flastoolra? nemfogja ugy felismerni, bekapcsolom aztán bejön egy lista s vállaszam ki az x10 et aztán már felismeri x10ként aztán rakjam a villám jelre a flash re s válassam a flashmode t? aztán megy magától??
-
HawerKing
őstag
Idegesit, hogy sosem találok egy stabil ROM ot még a gyári is agyamra megy a tunningal, és én elég sokat halgatok zenét, de nem elég hogy alapból gyenge és szar az X10i hangszórója de már recsegni is szokott néha, és én az X10i előtt mindig is Nokiás voltam s sosem szerettem az érintőképernyős telókat de ez az X10 egy jó ideig megfogott s mostanra fáradtam bele, amugy igazad van azokat amiket negativumnak irtál ha leszámitjuk akkor valoban jo telefon.
-
HawerKing
őstag
na gratulálok
nálam sem fogja sokáig húzni, mert már én is kezdek belefáradni. A helyi hirdetések közé már fel is van töltve , hogy cserélem valamilyen Nokiára + még valamennyi pénzt kérek mellé modeltől függően. (pl valamilyen touch and type modelre gondolok vagy régebbiek pl 6700, E52 és hasonlók) már érintő kilyelzős androidos vagy más OP rendszeres telók hidegen hagynak
-
Kleroo
veterán
Live wallpaperre azt értem,ami ez Xperia S-en is van.És itt csak sima statikus háttérként van.
Belaktam a romot. Tényleg van annyira jó,hogy kevésbé szívesen adom el.
Viszont nekem FC-zik az ébresztő óra.Fura mert a thgo romban ez már megoldásra került. Remélem egy szombat előtti V7-ben ez megoldásra kerül,és akkor egy szinte hibátlan telót tudok átadni az új gazdinak. -
HawerKing
őstag
dehogy kell, nekem is ugy volt elsőnek, mikor fagyik az Xperia feliratnál vedd ki az aksit, aztan tedd be és inditsd a telót, fog menni, az xrecooveryt pedig visszatudod tenni ha már bekapcsolt a telod a Flashtoolal. amugy elég sokat kell várni az indulásnál, énis azt hittem eleinte, hogy lefagyott, kb 3 perc után indult elsü induláskor
-
HawerKing
őstag
persze
ez a ROM topicjának a [link] olvasgass. Sok letölteni valót fogsz találni, én megkönyitem a dolgod s segitek , hogy miket szedj le és hogy telepitsd sorban
1: Töltsd le ezt a V6 rom ot innen [link] 2:Töltsd le ezt az aksi ikon megváltoztatásához ami szépen százalékban mutatja majd az aksi szintet [link] 3:Töltsd le ezt az ICS animációkhoz [link] 4:Tőltsd le ezt, az átlátszó értesitési mezőt teszi széppé és Th Go hoz hasonló kapcsolókat rak bele. [link] 5: töltsd le ezt a wifi fixet enélkül nem megy a wifi [link]
Ha ezeket letöltötted jöhet a telepitéselőször csinálj full wipet, factory reset, wipe cache partition, wipe dalvick cache, aztán instal costum zip: először telepitsd a Rom ot (champ-x10s-v6-build11) aztán ezt (v3b4p3-stockbattery.zip), majd ezt (x10s-v3b4p2-icsanim-new.zip) utánna ezt (champ+bar.zip) aztán a wifi fixet (x10_gb_stock_wifi_modules) s ha akarsz kernelt felrakni csak ezek után ragd fel. én a doom kernelt használom zárt bootloaderem van. Ha ezt a ROM ot felraktad lehet else cseréled egy darabig a kis X10 et
ez a ROM jól megvan most csinálva, aszem az Xperia P telefonból portálták
-
HawerKing
őstag
Ritkán találkozni fc vel, gyorsabb, (mondjuk akkor gyorsabb ha kiszeded azt a sok hülyeséget a ROM ból, pl a rengeteg felesleges widget, program, timescape , facebook stb ezeket én miden ROM ból kiszedem,) a Th Go V16 ban sajnos sok a hiba, pl amiket kb 3 ora alatt észrevettem, szarakodik a kamera, korlatozva van 180 betunel az uzenet kuldes, ekezetes betuk eseten aszem mar 160 karaktertol tobbet nem enged irni, nem megy az mms, a my backup program kenyszerbezarast ad . Na minden esetre en most egy darabig hanyagolom a Th Go romot (persze ha kijon uj azt mindig kiprobalom) ezzel az X10 S romal eddig nincsennek gondjaim
-
HawerKing
őstag
Valóban, mondjuk szerintem a V15 től minden képpen jobb és kevesebb a bug és fc... nekem speciel ebből az egész Xperia S stylokból az nem tetszik, hogy sőtét a háttér a beállitásoknál és telefonkönyvben, nekem jobban tetszett mikor átlátszott a háttérkép... Na közben kijött az X10S v5 ROM is, ami sokkal jobb mint a mostani Th Go V16
-
-
PAtr0n
addikt
- Gorilla Glass (valódi edzett üveg, nagyon jól ellenáll a karcoknak)
- Exponálógomb a fényképezőhöz
- Hívás után nagyon kényelmes lerakni a kikapcsológomb segítségével (felül van és nagy), nem kell a képernyőt tapizni.
- Nagyon megbízható, és minőségi anyagokból van összerakva.
- Súly: 137g, (pl. SGS2: 113g) aki nem szereti a könnyű telcsiket mert plasztik és komolytalan érzést kelt, ez a telefon kiválló középút. -
viewdetails
addikt
Sokan vannak vele úgy mint Te, szerintem. Samsung/LG gyártson háztartási eszközöket, HTC túlárazott, marad a Moto és a Sony, előbbi híresen alúlmúl bárkit support terén, így jelenleg az S(E) marad mint alternatíva. Kivéve az elvetemülteket, akik kínai telefonokat használnak, isten tudja mekkora, beméretlen háttérsugárzással!
Amúgy igen Nyphon is megfontolandó, csak gyanúsan lenn van a nyomógombsor, mint Arc-nál, és fogást kell váltani hozzá.Szerintem dedikált DAC nincs, a SoC beépítettet használja.
Melyik két addon-t raktad fel? Amúgy changelogban még nincs benne, de kiadta a v13-at, és befenyegette a népet, hogy jövőre az A500 (Acer Iconia) ROMokat fog gyártani, nem lesz ideje az X10-re.
-
viewdetails
addikt
MT27i (Pepper), esetleg LT22i (Nyphon) ami még szóba jöhet. A 2012es modellek már Cortex A8-al és Mali400-al jönnek, az SE saját, ST 8500 SoC-ával, úgyhogy itt már a vas is változik.
Én cégre veszem tizeniksz éve, úgyhogy ha szolgáltatótól elhozható és jókat olvasok róla, beruházok rá. -
viewdetails
addikt
Kleroo
Én sem. Mivel utálok litániákat írni, ezért nem is fejtettem tovább a csíkszélességet, de ezek szerint ugyanarról beszélünk, és ez a lényeg.
A legelső hsz-ben én arra hegyeztem ki a dolgot, hogy nincs pariban a két készülék.Még mikor újdonság volt a 205, akkor mutogatták a comp. benchmarkokat, onnan maradt meg.
Pár használhatja, de a teljes HW gyorsítás a Honeycomb-ban mutatkozott be, addig leginkább a CPU vitte a dolgot.
-
viewdetails
addikt
Kleroo
Snapdragon Series 1 QSD8250
Kibocsájtási éve: 2008
32 bites, 65 nm csíkszélességgel, GPU Adreno 200, ajánlott max sebesség 1024 Mhz, L1/L2 cache 32/256 KB.Ez van többek között: X10, Nexus One, HTC Desire/Mozart/Throphy/HD7
Snapdragon Series 2 MSM8255T
Kibocsájtási éve: 2011
32 bites, 45 nm csíkszélességgel, GPU Adreno 205, ajánlott max sebesség 1500 Mhz, L1/L2 cache 32/1024 KB.Ez van többek között: Arc S, SGW, Nokia Lumia 800
Ha csak a matekot nézzük, a GPU teljesítmény majd négyszerese a másodiknak, de a dual chanel DDR2 RAM is a második javára szól a sima DDR ellenében órajeltől függetlenül. Ám az X10 főzött ROM-al húzva is max 1200, az SGW pedig alapból belecsap az 1400-be.
Végig gondoltad, hogy a 65-ről 45.re csökkentés nem jelent szimpla miniatürizálást, mivel egy csomó olyan tranzisztorterület lesz, amit át kell tervezni, hogy biztosan tudjon rajtuk áram átfolyni a kellő irányba, tehát nem véletlenül kapott más sorszámot a Snapdragon kódnév mellé? Továbbmegyek, az órajel növekedés pont a szerinted lényegtelen kicsinyítésnek köszönhető, mivel ugyanazon órajel mellé kisebb fogyasztás/hőleadás társul, így az újabb proci képes a régi fogyasztáskülönbségét sebességgé konvertálni... -
PAtr0n
addikt
Valóban, olyan konstrukcióban megéri nagyon is, főleg ha a sebessége tényleg annyira szembetűnő. De magamnak akkor sem kéne Samu, de még Htc sem. Utóbbi már csak azért sem, mert nem tudnak attól a fos szappan formától elszakadni, pedig anyaghasználatban sokkal jobbak mint a samuk.
A mostani rommal meg annyira meg vagyok elégedve, hogy nagyon. Végre ezzel a főzött 2.3-mal elérték, hogy gördülékeny maradjon a rendszer, gyorsan induljanak el a dolgok, és ne merüljön néha indokolatlanul gyorsan a telefon. Nekem tökéletesen megfelel. Ha anno eleve adreno 205-öt raktak volna bele, minimum 512 RAM-ot, és egy tuningolt Snapdragont még ma is ütőképes telefon lenne. Így csak szimplán egy jó telefon, amit még jópár évig lehet használni, hála a XDA developers-nek
Ja igen, a Ram mennyisége. Szerintem az a pár belassulás, beröcögés amiatt van. Folyamatosan monitorozom a szabad memória mennyiségét, és sajnos legtöbbször az alsó határnál van, azaz a 40Mb-nál. Még anno a 2.2-es főzőtt Romnál figyeltem meg, hogy ha elérte az alsó határt, akkor volt hajlamos a rendszer akadozni, belassulni. Ha felszabadítottam vmi task killerrel, begyorsult (miután az általa fontosnak ítélt appokat újra elindította). Szerintem ezért is volt mindig gördülékenyebb a Desire, mert abban volt bőven RAM. Nem értem miért spórolt ezen az SE.HawerKing: Dehogy szar, nőjjél már fel
Inkább olyan mint egy jóképességű gyerek, aki nehezen tanul -
HawerKing
őstag
Na jó rávettél
Amugy lehet egy kérdésem? Már régóta fórumozgatunk közös helyen s én semmit nemtudok rólad , még azt sem, hogy fiu vagy lány vagy e... Eddig ugy gondoltam, hogy fiu vagy, de valami azt sugja, hogy tévedek és lány vagy , ami nagy csodálkodásba ejtene, hogy egy csaj ennyire értsen a telokhoz
-
HawerKing
őstag
jaja. s ez tényleg stabil? Erősen gondolkodom , hogy rakjam e fel, mert ma azt csináltam, hogy PC Companionnal visszaraktam a gyári romot s felraktam a View féle tunningot , s egy Téma packot az XDA ról ami ojan külsőt adott neki mint a 2011 es modelleknek van (minden van benne swipe irástól xLoud, Bravia engine ig témák minden). De ha azt mondod, hogy ez még attól is gyorsabb s tabilabb akkor lehet kipróbálom
-
PAtr0n
addikt
Ismerem a Launcger Pro-t, az előző általam használt 2.1-es főzőtt romban alapból benne volt (cyanogenmod). De jó is hogy írtad, már fel is raktam, testre is szabtam!
A magyarítás nem lényeg, így is értek mindent, az angollal nincs sok gondHawerKing:
Innen ni: Mediafire
De ha végigolvasod az XDA oldalán a rom leírását, előbb utóbb ide lyukadsz ki -
viewdetails
addikt
Az XDA-s TH topikban van egy ThMinVoltage nevű update zip (script), ami UV-za a kernelt, ezzel remek akkuidőket lehet vele varázsolni. A gond az, hogy nem minden készülék viseli el random reboot-ok nélkül, de érdemes megpróbálni, ha nem gyere be, akkor az etc/init.d/vdd13levels fájlt törlöd, és restart.
-
viewdetails
addikt
Azt hiszem a Meizu ad ki MIUI-s telót.
Tesztértékek csak számok, hiába adott nekem is brutál értékeket a Doomkernel v05, ha egyszer engribördz meg akadt... Melyik MIUI volt fenn a sok közül? Az Oodie-félét nagyon dicsérik, nem próbáltad?
Neked is mondom, XLoud-ot kapcsold ki, huzamos, intenzív használata tönkreteszi a hangszórót. -
viewdetails
addikt
Mégegyszer: lehet kernelt cserélni xrecből, de csak zip-es kernelt, és az xrecet utána újra kell rakni. Ezek például stock alapú ROMokhoz való, zárt bootloaderes, xrecből frissíthető kernelek: ThGo 029e6 DoomKernel v4b
A MIUI ROM-ok ugye FXP alapúak szoktak lenni, tehát ahhoz FXP-s kernelt kellene flashelni, hogy működjön, és a Te bootloadered nyitott, tehát a legelvetemültebb konfigurációt próbálod összehozni. Nem baj, megcsinálták Neked, csak győzd megérteni, és letölteni amit itt írnak. -
viewdetails
addikt
Az xrex-ből csak zipet, flashtoolból csak ftf-et tudsz. Azt hittem ez nem kérdés.
De nem tudlak követni, most a ThGo v12.1 van fenn, igaz? Az zárt bootloaderhez készült, és a rev9-1 es ThKernel kerül fel a zipből alapértelmezetten, le tudod ellenőrizni a készülék infónál.
Ha Neked nyitva a bootloader, és a fentiekkel lassú a telefon, csak akkor flasheld fel a topikja első hsz-ben található rev9-4 jelú nyitott bootloaderes kernel-t tartalmazó ftf fájlt, illetve a hozzá tartozó wifi modult, ez utóbbit azonban már xrec-ből, a kernel flash után. -
PAtr0n
addikt
Én szeretem a fém cuccokat a laptopom is fém borítású, sőt a k800-amat is kifejezetten szerettem a hideg tapintás miatt
Nézegetem a wolf rom-ot, de ugye több féle van: wolf
Igazából nem tudom mi az előnye a locked meg az unlocked verziónak, illetve van sima stock, meg freekernel version belőle.
Felhomályosítanátok?
Addig felteszem a sima stock verziót... -
PAtr0n
addikt
Igazából annyira azért megnéztem, és nem tűnt huplisnak. Lehet kifogtál egy olyan példányt, amit már a vödör aljából maradt festékkel fújtak
Amúgy anno az X10-et is legagyizta itt valaki, pedig tényleg prémium kategóriás az anyaghasználatot illetően.
És igen, majd egy igazán jó 2.3-mas rommal derül ki, hogy érdemes e váltani. De biztos, hogy nem érdemes -
viewdetails
addikt
Lehet.
Ha lassú (Linpack Single Thread < 10 ), tegyél fel egy gyárit, +root +xrec, BL-t S1Toolal zárd vissza (ez csak gyári ROM-on megy), és flasheld ismét a ThGo-t.Ez az UL BL amúgy sajnos nem annyira megy, mert a fejlesztők java része már inkább a 2011-es modellekre dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Külföldi SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest