- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #5393 üzenetére
Szewa Hawer
Látom jól elvagy a Samuval, nem rossz készülék az, még a sima is megállja a helyét, nemhogy a Plus. Hát igen, az anyagok amolyan tipikus Samu, de hát valakinek ez jön be.
Nekem május óta az Arc S van, nagyon meg vagyok elégedve vele a tudását illetően, az anyaghasználat viszont meg sem közelíti az X10-est, ráadásul nekem is előjött a szériahiba ami ezeket sújtja: elrepedt a ház a távolságérzékelő felett. Bár nem látszik annyira, azért mégis dühítő. Meg még rengeteg dologban nem ér fel az X10-hez, értem itt főleg az ergonómiát (oldalsó státusz LED, csúszós ház, rossz nyomáspontú gombok, rossz elhelyezésű külső hangszóró stb...). De cserébe szebb kijelzőt, gyorsabb hardvert, rendesen szóló beszédhangszórót, és sokkal jobb üzemidőt kaptam majdnem harmadannyiért mint anno az X10, persze szolgáltatósan -
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #5202 üzenetére
Én azért nem mondanám csúnyának az idei felhozatalt a Sony részéről, abban viszont egyetértek, hogy egy kicsit egyformák, de mégis van bennük valami más, ami a többi gyártó készülékeiben nincs. Talán egyediség?
Mellesleg a Samuk hírhedten szar GPS vevővel rendelkeztek a 2010-11-es palettában, talán az SGS2-nél már javult a dolog.viewdetails:
Arra a kernelre kíváncsi leszek, bár nekem nagyon úgy tűnik, mintha egy P2-esre akarnának win 7-et telepíteni.kaller1:
Értem, szólj nyugodtan, ha aktuális a dolog -
Zsolto
őstag
válasz
HawerKing #5215 üzenetére
Ha bemész a beállításokba, törli a GPS cache-t, utána letölti a netről az A-GPS adatokat és sokkal gyorsabbá teszi a pozícionálást. Kalibrálhatod vele a mozgásérzékelőket és az iránytűt is, ezek is segítenek a navigálás során.
De ha elromott a GPS-chiped (ami persze nem valószínű), azt nem fogja újra cserélni, és az érzékenységén se javít, csak segít kihozni belőle a maximumot. -
Zsolto
őstag
válasz
HawerKing #5212 üzenetére
Tedd fel ezt a progit, ez majd helyrebiccenti.
-
Kleroo
veterán
válasz
HawerKing #5069 üzenetére
Xperia P/S !
Itt djuice számlás20 előfizura, 2év hűségre 110ért megkapod.
És szerintem körberöhögi az S2-t. Most,hogy az S2 nem lesz hardverbajnok,erősebben fog dominálni az,hogy fingműanyag....Én is gondolkodtam,hogy az S2 áresését bevárom,de az S1 jobb a szempontjaimnak. Elég háklis vagyok az audio-részlegre.Amolyan koca-audiophil,de a galaxy S1 körberöhög mindent amit eddig hallottam.Plusz ugyebár android miatt akár flacet is hallgathatok rajta,és mélyebben lehet tweakelgetni.
(plusz ami ledöbbentett,hogy kicseszett jó a beszédhangszórója. X10-é a kukába való emellett.De a 2hónapig használt 6303 is egy fos. Ez az első teló ami mellett nem hiányzik az 5800 zseniális minősége.Érik egy kis logout cikk a fejemben x10 vs galaxy s-ről de aztán lehet nem lesz rá időm/kedvem.
-
Kleroo
veterán
válasz
HawerKing #4847 üzenetére
Ejha!
Na a sok mókolás után most kuss lesz.A Bada nem éppen egy jól kihasználható rendszer.
De anyagilag jól jártál.Kopottabb X10ek jó ha 40-ért elmennek.
Bár nekem is komoly váltás volt,most 6303 az átmeneti.Én egyébként most kivárok. Majdnem meg lett a NEO V,de végül a sors azt akarta,hogy ne legyen,így töröltettem is a rendelést(egyelőre?) a francba.Most pedig még várok egy kicsit,hogy mennyire megy le az ARC S ára,illetve,hogy az Xperia P hol nyit(XPERIA S árát látva lehet reménykedni).(illetve még a Lumia 800 is bejön,csak nem gondoltam volna,hogy a használt ára ennyire nyomott;de így már ő is képbe került,mert a winphone bejön,és a Nokia design is. csak a sokkal zártabb rendszer necces... )
De egyébként jöhetnek tippek is. 60-65k a max,és új/1 hónapos tella kell,ami lehet telenor függő is. -
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4816 üzenetére
Itt a Global Generic ROM, akinek kell, zipből csomagoljátok ki, flashtool Firmware mappájába a kicsomagolt ftf fájlt másoljátok be, és mehet a flash.
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4803 üzenetére
Kapcsold ki a headsetet. Kapcsold be, és tartsd addig nyomva a gombot (ha van másik gomb, akkor a lehetőségek felszorzódnak a duplájára) amíg el nem kezd villogni, vagy más színben világítani. Keress rá a telefonnal, és add meg a kapcsolódási kódot (általában 0000, vagy 1234, 12345)
Mivel nemrég jelezted, hogy nem működik rendesen a bt-d, ezért ha nem sikerül, nem kizárt, hogy a hiba a Te készülékedben van, erre ismét azt tudom mondani, flashtool. -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4768 üzenetére
Nem kösz, valahogy nem igazán bízom meg 17 éves indai kisgyerekek csodaművében.
Meg amúgy is, én szeretem a gyári kinézetét, nem akarok zsibvásárt.
Zárt bootloaderes kernelhez elvileg nem kell külön flashelni xrecoveryből a wifi modulokat, de nem tudom épp mi volt fenn nálad, ezért is kéne egy alap romot tolni Flashtoolal. -
Joe 89
tag
-
Joe 89
tag
válasz
HawerKing #4749 üzenetére
Pedig ez pofon egyszerű. Pont csak annyit kell csinálni amit leírtam. Amúgy meg amíg ilyenekkel nem vagy tisztában, addig nem értem minek cserélgeted a romokat... Nekem van eredeti romom is, de azt már nem szoktam használni, mert sokkal több időt vesz az igénybe a már említett módszeremnél. Amúgy innen tudsz leszedni gyári romot: [link]
-
Joe 89
tag
válasz
HawerKing #4747 üzenetére
Letöltesz egy neked tetsző kernelt az XDA fórumról, de persze a legújabbat érdemes. Aztán a Flashtool program firmwares mappájába másolod. Megnyitod a programot, és rámész a flash gombra. Ott kiválasztod a kernelt, majd ok gombot nyomsz. Aztán telefont kikapcsolod (az akksit 2x kiveszed, ha máshogy nem kapcsol ki). Vissza gombot hosszan nyomod, majd rádugod gépre a telefont, aztán már fent is van a kernel.
-
Joe 89
tag
válasz
HawerKing #4740 üzenetére
Rakd rá a Flashtool programmal mondjuk a Doomkernelt és már lesz is Recovery. Memóriakártyára meg egy romot, aztán már mehet is fel. Ha nincs kártyaolvasó a gépedben, akkor kell agyári rom. Nekem egyszerűbb laptopon rámásolni a memóriakártyára valamilyen romot, és már pörög is fel Recovery-ből. Nekem egyszer volt olyan is, hogy még a sony feliret se jött be.
Amúgy van már olyan rom, ahol jól működik az ébresztőóra, és át is raktam az X10S-be,mert az most a kedvenc rom.
A ThGo-ból szedtem ki az ébresztőt, ha jól emlékszem.
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4737 üzenetére
Hehehe... Unatkozol?
Én az elmúlt pár napban felpróbáltam az XDA összes említésre méltó ROM-ját, mivel meggyőződésem, hogy a 2.3.7 alapú ROM-ok csak jobbak lehetnek, mint a 2.3.3 alapúak. Még MIUI is volt fenn, de akárhogy skineztem, nem bírtam a látványát.Legtovább egy CM7 port bírta, de végül meguntam az alacsony akkuidőket és a nem működő funkciókat, visszazártam a bootloadert és visszakerült a gyári ROM, a tuningokkal. Azóta minden működik, reggel levettem 8 körül a töltőről, hallgattam 1 óra zenét, 20 perc telefon, fél óra net, és este 8-kor még 63%-on állt a töltöttség jelző. Bő egy éves akkutól elég jó.
-
Joe 89
tag
válasz
HawerKing #4725 üzenetére
Pedig van pár stabil rom, ami közül lehet válogatni. Ott az X10S vagy a ThGo. Nekem ezekkel nem volt gondom. Most az X10S romot használom egy ideje, és nagyon meg vagyok vele elégedve sebesség terén is.
Nekem mondjuk nem recseg a hangszóróm, de ha recsegne se érdekelne, mert zenét csak jó minőségben szeretek hallgatni, arra meg az összes telefon alkalmatlan...
-
Kleroo
veterán
válasz
HawerKing #4723 üzenetére
Neked mi a bajod vele?
Nekem az ég világon semmi komoly. Nagyon jó kis csomag. Stílusos,és jó fogása van.
De most már a mágikus 1ghz+snapdragon lassan a középkategória ismérve lesz,így a béka valaga alá nyomva az X10 és hasonló telók árait.Ez max fél év. És akkor már csak nagy plusz tőkével tudnék váltani.Így előre megléptem a dolgot,bukta nélkül.(Egyébként rengeteg 45k ajánlatot kaptam,de szemrebbenés nélkül utasítottam vissza,mert nem volt célom,hogy eladjam,csak ha jól járok anyagilag.) És van egy gyanúm,hogy idén elszabadulnak a dolgok,és tényleg minden sokmagos,1+ghz-es lesz. Így a tavalyi már bőségesen jó kínálat árát is jól lenyomja.
Hiányzik is kicsit.Az utódja vagy egy ARC S lesz,vagy egy Lumia 710(erre 3k-t kéne rádobnom djuicéknál)
Arra egyébként ne számíts,hogy 45k fölött eladod.Az enyém makulátlanul szuper tökéletes állapotú volt,és egy kedves lány vette meg,mert ez a típus tetszett neki és kész.
Biztos gombos Nokiát akarsz? Én most 6303-at használok helyette. Tök aranyos kis teló.Kicsit jó is a könnyed butasága.
De pár nap és karmolni fogom magam,hogy nem tudom pl pikk-pakk megnézni mikor jön hév. -
válasz
HawerKing #4708 üzenetére
hát eddig minden rommal ezt csinálta, szóval nem hiszem. felmegy 42 fokig, aztán tovább melegszik, és restart.
Nem néztél még hőfokot?
Egyébként kicsit amperszaga is van az aksinak azért is gyanakszom rá.
meg csak akkor csinálja ha töltöm, ami ugye melegíti rendesen, plusz az app... -
Kleroo
veterán
válasz
HawerKing #4695 üzenetére
köszi. nézegettem már sokat az oldalt, de nem találtam. neki is látok. a csere azon múlik nem mondja e le a vevőm. az x10el nincs sok baj. az igenyeim változtak. sokkal fontosabb egy instant gyorsasagu telo, ami betonstabil. unom ,hogy hiába van sok jó cucc droidra, néhány hónap alatt mindig beüt valami és eltűnnek a beállítások, adatok. Hivasminoseg is zavar. egy vadonat új lumia 710re pedig 4k kéne radobnom. a hülyének is megéri. de ha nem jön össze nem fogok bánkódni
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4681 üzenetére
Hawer
Az angolt kerékbetörő Achotjan SEMC Debrand Engine fantázianevű ROM-ja.
Viszont csak nyitott bootloaderhez van!! -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4679 üzenetére
Hawer
Köszönöm, tegnap annyit beszéltünk róla, hogy végül felraktam Achotjan legutóbbi művét, ami ugyan nem XPS, de gyors és stabil, pár napig próbálgatom.
Smatyi
Mégegyszer: nincs egy üdvözítő út. Van aki a stabil, de lassabb gyári ROM-ra esküszik (mint én is, mikor a főzött ROM-ok újraindulgatása felidegel), van aki MIUI alapú ROMokra, van aki Cyanogen alapra. Nézz meg pár ROM topikot az XDA-n, és a screenshotok alapján válassz egy tetszőlegest. Kezdésnek javaslom Wolfbreak vagy ThGo romokat, ezek állnak legközelebb a gyárihoz.
-
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4599 üzenetére
De van benne olyan,csak köcsög helyen van, köcsög elnevezéssel asszem és nem tűnik fel elsőre
Már én se tudom mit rakjak fel, de ahogy View mondta, nyitok bútlódert hátha megoldódik minden problémám.
Amúgy meg ne keseredj mán el, mert tarkónb*szlakNincs olyan probléma amire ne lenne megoldás. Mondom ezt én aki született pesszimista állat.
View:
Ezt a bootloader nyitást egyszerűen a flashtool-al meg lehet csinálni ugye?
És utána mit javasolsz? Maradhat ez a Th Go verzió, vagy van nyitott loaderhez való is? Doomkernelből melyiket?
Lusta vagyok utánaolvasni na -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4601 üzenetére
Ehh... Tedd fel a Generic GGL-t, abból baj nem lehet.
Dehogy jössz! Eleget kínzol itt virtuálisan is! -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4595 üzenetére
Hawer
Ha mégegyszer PC Companinonnal akarsz gyári szoftvert felrakni Flashtool helyett, és ideírod, hogy nem megy, nem tudom mit csinálok....
Persze hogy nem talál, mert nem a gyári kernel/ROM verzió van fenn a telefonodon, így nem tud mihez találni.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.
Flashtool.ZTE Skate? Ne viccelődjünk már...
PAtr0n
Nyiss bootloadert, ha tudsz, és inkább az ULBL-t rakd fel.
-
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4595 üzenetére
Van a PC companionba egy olyan opció, hogy mindenféleképpen telepítse a legutóbbi szoftvert. Tehát ilyen kényszerített frissítés. Nézz ott körül jobban, meg fogod találni! Asszem valami kisbetűs dolog.
Sztem akkor majd felteszem a romot mégegyszer egy nagy wipe után, és egyből rátolom a dúmkernelt. -
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4592 üzenetére
Na megpróbáltam én is feltenni, de pár mp után hibát ír ki az xrec-ben a system-re hivatkozva. Pedig még wipe-oltam is telepítés előtt a cache-eket. Aztán nyomtam egy reboot-ot, annyi a változás, hogy a Th Go indítóanimációja előtt egy androidos xperia felirat van, meg a beállításokban a kernelhez odaírta, hogy doomlord. Most akkor feltette vajon vagy nem? Gyorsabbnak nem érzem a telefont.
Vagy csináljak egy full wipe-ot, és rögtön a rom telepítése után próbáljam rátelepíteni a kernelt, első indítás nélkül? -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4588 üzenetére
Ebben a topikban találod a zárt bootloadereshez valót.
A nyitott bootloadereshez külön fel kell flashelni a hozzá való wifi modult is, ehhez elvileg nem.
Amúgy azért jobb a nyitott bootloader, mert stabilabb vele a telefon, nem kell induláskor agyonvernie a gyári kernelt, stb. Ha szeretnéd megtudni, hogy nyitható-e a bootloadered, töltsd le ezt, csomagold ki, futtasd, kövesd az utasításokat. Ha az utolsó sorban ezt látod "semc simlock certificate", nyitható, minden más esetben inkább hanyagold. -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4586 üzenetére
Bootloader nyitás sajnos túl egyszerű, mert már a Flashtool 0.6.7 is tudja. Viszont ezzel lehetnek gondok, és komolyan mondom, ne legyintgess, ne májerkodj. Ha nem függő a készüléked, és nem tudod, hogy mivel nyitották, inkább ne próbálkozz, mert bootloader nyitás után könnyen lehet, hogy nem fog menni a GSM modul, magyarán lesz egy telefonálásra képtelen PDA-d.
Kernel csere egyszerű, kétféle van, egyik a zárt bootloaderesekhez, ezek zip-ként vannak, és recoveryből kell flashelni. A másik a nyitott bootloaderesekhez, ezek .ftf fájlok, és Flashtoolal kell felrakni őket, mintha ROM lenne. -
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4582 üzenetére
Nekem nincs vele gondom. Viszont tényleg megzavar néha, főleg ha 3G-n hagyom a mobilhálózatot, mert olyankor néha úgy mutatja, hogy 0 a térerő, de közben hívni meg tudok.
Aku: 93%-al hoztam el otthonról a telót, most mobilnetezek 15 perce és már csak 69%-on van. Nagyon retek ez a Theeee Go ebből a szempontból. -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4580 üzenetére
Amit nem értesz, ne piszkáld...
Th_min_voltage4: recovey-s zip, /etc/init.d-be rak egy scriptet, ami induláskor módosítja az egyes processzor sebességekhez tartozó feszültséget, jellemzően lefelé, ezáltal növelve a készenléti időt. Régebbi ROM-okon működött, kb. v12-ig, érezhetően.
A másik kettőnek a nevében is benne van, megfordítja, illetve visszaállítja az Arc gombbeállításokat (ott baloldalt van a vissza gomb)Ez a link jóbarátod lehet.
-
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4573 üzenetére
A wolfbreak-kel csak annyi gond volt, hogy szarul kezelte a memóriát. Ha kiléptem vmiből, állandóan újra kellett neki tölteni az asztalon lévő elemeket, eközben persze laggolt is szépen. Persze, kinézetre nekem is jobban bejön a Th Go, de a kinézet nem minden.
Ahogy Kleroo-nak, úgy nekem is fontos a stabilitás, és hosszú akuidő.
Az a baj, hogy minden romnak megvan a maga gyíkja, kár hogy nem segítik jobban egymást a ROM-ok írói.Kleroo:
Nekem a Wolfbreak-kel 1%-ot merült 4 óránként idle-ben. De mondom, ha reggel levettem töltőről, napközben pár sms, kb. 20 perc mobilnet, és pár hívás után 75-80%-al vittem haza 8-9 óra munka után. -
Kleroo
veterán
válasz
HawerKing #4573 üzenetére
Az akku ilyenkor nem merül jobban nálam sem. Viszont ha hozzá sem nyúlok akkor is keményen merül.Ez a baj. Gyári,illetve jobb romokkal ha hozzá sem érsz akkor órák alatt is 1-2%-ot ha merül.
Amúgy mazochista vagy,hogy ezen a szörnyűségesen moslék hangszórón hallgatod a rádiót/muzsikát?
Én valószínűleg kipróbálom a gyári romot a néhány kis tuninggal.Tele a hócipőm a mindig előjövő bugokkal,bajlódással.
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4559 üzenetére
Hawer
Gyári ROM, nyitott bootloaderrel, és Doomkernellel (06). A NoFrills helyett most a CPUMaster van fenn, de ugyanaz lényegében. Jelenlegi kedvenc párosításom ezzel a kernellel/rommal a SmartassV2 - sio.
Elégedett vagy a válasszal?PAtr0n
Asszem pénzért aktiválják, legalábbis pár éve, mikor nekem kellett, akkor kértek érte valamit.
-
PAtr0n
addikt
válasz
HawerKing #4554 üzenetére
Köszi! Közben már fel is tettem!
Nagyon gyors, és eddig stabil cuccnak tűnik. Tetszik! Már csak azt mondjátok el, hogy hogy tudom a hívóazonosító küldését bekapcsolni. (hívószámkijelzés). Alapértelmezésben ki van kapcsolva, de amikor be akarom kapcsolni, hálózati biztonsági kódot kér! T-s vagyok amúgy, eddig egyik romnál sem kért kódot. -
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4548 üzenetére
CpuFreq governorokról I/O Schedulerekről bővebben itt lehet olvasni.
-
-
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4519 üzenetére
"Tudja e valaki azt , hogy ez a Th Go v14.0 Felrakja a kernelt is a telomra???"
Ha eddig még nem tűnt volna fel... igen.
Külön kernel csak nyitott bootloaderre van, célszerű a ROM-ban találhatót használni.
Igen, felkerül a végleges, bár a 14D-től nem nagyon különbözik már, viszont új, backportolt display driver van benne, amitől gyorsulhatott. Majd mesélj, hogy látod. -
kirusz1
őstag
válasz
HawerKing #4509 üzenetére
tudom hogy nem kell hozzá de én a gyárit akartam tuningolni.nekem eddig a 14 es eddig jól müködik nekem a 12.1 es volt fent és csinált olyat hogy bloutoton nem tudtam köldeni filét sokszor csak ugy ha ujrainditottam a telot .meg az astroval egyáltalán nem akarta csak a rootexplorelel de azzal is ugy ahogy fentebb irtam.13 as nem csinál ilyet?esetleg linkelni tudnád a romot?előre is köszi
-
PAtr0n
addikt
-
viewdetails
addikt
válasz
HawerKing #4483 üzenetére
Úgy értettem, hogy a legjobb kalibrálás, ha egy-két alkalommal 100-ról 0-ra meríted és feltöltöd.
Igen, a CWM alapján dolgozták ki az xrecovery-t, amúgy a spaarc-féle ICS leginkább lego (kanged), ezt a topikot kövesd ICS ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest