Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
ForRedGlory #609 üzenetére
Kipróbáltam, a Divx Playert, valóban komoly. Még béta verzió, de mindent lejátszik, nem kell konvertálni a filmeket! Igaz csak néhány samplet próbáltam, avi, wmv eredetben játszható! Egy kicsit szinesebb a kép, de zökkenő nélkül fut - hála a procinak.
-
Rushmachine
csendes tag
válasz
ForRedGlory #579 üzenetére
Hát pontosan ezért vettem én is ,mert tetszik.Nincsen tökéletes telefon ,kicsit döcög a TS + a MS néha ,de ahogy a kolléga írta optimalizálási probléma van ,mivel a hardware bőven bírná , a sony az 1.6 os androidot nagyon felturbózta szerintem nagyon csinos lett és kihoztak mindent belőle amit lehetett ,hasonlítsd össze más 1.6 tal rendelkező telcsivel ég és föld , amikor megvettem tudtam ,hogy csak 1.6 van rajta ,de belevágtam ,mert tudtam ,hogy a sony kiadja a 2.1 major update et , telcsihez igazítva .Amugy a sebesség már most sem rossz néha döcög ,de a desire is döcög megnyugtatlak SENSE ide vagy oda kipróbáltam ,de nekem nem tetszett a felület, és a szuper Iphone is beszokott akadni néha ,az sem tökéletes . Szóval én a sok nem tökéletes aktuális high end telcsi közül a X10 et választottam ,pontosan azért amit írtál MERT TETSZIK
R -
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #575 üzenetére
Munkatársnak is Desire van. Szintén meg-megröccen az is pár helyen.
Mymelody: Amint időm lesz, küldöm priviben az infot!
-
Mymelody
aktív tag
válasz
ForRedGlory #575 üzenetére
Én is azt hittem
Olvasd csak figyelmesen a Desire fórumot! Akadozgat az is rendesen.
Egyébként a tapasztalatom szerint az akadozás minimális. Kb. iPhone is lassul ennyit.
De én úgy érzem Te nem igazán akarsz X10-et. -
HardSanyeee
őstag
válasz
ForRedGlory #572 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz: a 2 videó felvétele között eltelt 2 hónap és az utóbbi videó a frissebb, tehát a telefonon a szoftver is optimalizáltabb
-
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #571 üzenetére
Akadozik nèha sajnos, de nem csak a Time ès Mediascape-ben.
De ez nem a telefon hibàja, hanem az android kiforrantlansàgànak köszönhető (1.6)
De ha tèged ez speciel zavar, ne vegyèl mèg androidos kèszülèket, szerintem a többin is vannak ehhez hasonlò lassulàsok.
Ajànlom az àjfònt inkàbb, minden màs nyűgjèvel együtt.Az meg, hogy kinek milyen külső tetszik teljesen egyènfüggő. Kàr hasonlìtgatni őket.
-
Rushmachine
csendes tag
válasz
ForRedGlory #570 üzenetére
Fogtam
Nálam a X10 volt a nyerő ennyi
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #571 üzenetére
Ezen a videón pedig mindenféle akadás nélkül megy a Timescape. Miért van/lehet ekkora különbség?
Rushmachine: erre is tudsz valami okosat?
-
Rushmachine
csendes tag
válasz
ForRedGlory #565 üzenetére
Hát ezzel azért nem értenék egyet , X10 egyik erőssége pont a minőségi anyagok.Amellett nagyon szép is.Természetesen mindenkinek nem tetszhet ,de azért az eddigi tapasztalatok alapján azért 100 emberből 99 nek tetszik
-
PAtr0n
addikt
válasz
ForRedGlory #565 üzenetére
Ìzlèsek ès pofonok. Az lehet, hogy neked a HTC jobban tetszik, ezt elismerem.
De hogy az X10 nem èrezteti a minősèget, azèrt tùlzàs.
Nemsokà megfogdosok egy HD2-t, hàt kìvàncsi vagyok.pisti2216: neked működik a progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest