- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
válasz
anonymus98 #53 üzenetére
Végül vettél ilyet?
Ha igen, meg tudod nézni, h zenehallgatás közben van e sisegő alapzaj rajta?
Az elmúlt 1,5 évben egy w200,w300 és w910-től is többek között emiatt (vagy a kényelmetlen gombok miatt) kelett megválnom.A másik jelöltem a Nokia 5310, az is jó árban van most a TRE-nél. Bár lehet akkor járnék a legjobban ha végre megvenném azt a fránya iaudio U3-at....
-
okib4100
aktív tag
Bonzsur
Kissé felhozom a topict.
Úgy hozta a sors, h a t-monál kell hűséggel telt vegyek, és ez van a legjobb árban (olcsóbb darabok közül, normál független árhoz viszonyítva)
Kérdésem az h a gombjai milyenek, mennyire jól lehet gépelni rajtuk?
Most egy vodás T280-at nyúzok és lehet h nagyon alapfunkciós készülék, de számomra etalon gombjai vannak. Alapvetően SE-kben utazok, de az elmúlt 1,5 évben többet a számomra megszokhatatlan gombok miatt adtam el (legutóbb a w910-et)
Ha a gombok jók, sztem meg van véve
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest