- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
this is life #14 üzenetére
Nokia Solution and Networks.
Regota nincs Nokia Siemens Networks. -
apaszka
veterán
válasz
De igen szerintem is!
-
Ezért nem értettem hogy minek keverték a cikkbe a hmd global oy és a licencelt nokia nevet . Mert a a Nokia az a nokia networks , a mobilok pedig csak licencelt nevű foxconn eszközök . Mint a pw név használata ,amit jó eséllyel leamortizál a hmd/foxconn+néhány ex nokiás marketinges .
-
BiP
nagyúr
válasz
De, azaz egyszerűbb nevén a Nokia.
A mobilokat tényleg teljesen felesleges volt idekeverni a cikkben. -
válasz
De
-
A hálozati eszközök kutatásást ,fejlesztését nem a Nokia-Siemens networks + (ex alcatel-lucent) végzi ?
-
Kíváncsi vagyok, mikor kérik meg Surit, hogy nézzen új challengek után, mivel jópár éve szenved a cég.
-
vicze
félisten
Ez most nem tudom honnan jön, azt írtam, hogy az MS mindent eladott a Foxconnak.
Nyilván Nokiának kitétele volt, hogy a teljes brand egy kézben legyen a név licenceléshez, és mivel igazából olcsón megúszta MS-től átvenni, így nem volt gond. Leírta MS a 6milliárdot veszteségnek és mindenki ment a maga útján. -
válasz
mantequilla #7 üzenetére
Én nem vennék az tuti....
-
-
mantequilla
aktív tag
válasz
Trevize1987 #6 üzenetére
Most kell nokia reszvenyt venni akkor.
-
válasz
Trevize1987 #2 üzenetére
Momentán a cikk témájához egyáltalán nem kapcsolódik
Ez a hálózati üzletág. Alapvetően sem lenne helye ebben a hírben.
-
vicze
félisten
válasz
Trevize1987 #2 üzenetére
Azért mert Foxconn tervezi gyártja és forgalmazza. Illetve Foxconn a cég valós tulajdonosa, a HMD-t pénzelő Virgin szigeteken bejegyzett cégnek. A MS-től a Nokia név minden jogát a Foxconn vette meg és nem a HMD, tehát az hogy nálunk van jelenleg mire következtetsz?
HMD jelenleg nem termelt profitot, csak tippre olyan 1milliárd Euro veszteséget termeltek ki(egy jelentés van eddig ahol 200millió volt a veszteség egy negyedévere, esélyesen ez nőtt).
Ezt elég nehezen tudják a semmiből finanszírozni.Wikit hiába idézed, minimális publikus információból tákolta össze valaki.
-
Narancskoma
tag
Ez ilyen, az új technológiák kifejlesztése mindig drága, ez főleg igaz az IT/telco szektorra.
-
Trevize1987
aktív tag
"HMD Global Oy, branded as HMD, is a Finnish mobile phone company...
...HMD is headquartered in Espoo, Finland, and is largely run by former Nokia executives.[10] The first CEO was Arto Nummela, a Nokia veteran for 17 years, until July 2017 when President Florian Seiche took over as CEO.[11] Manufacturing is outsourced to Foxconn."
Szóval miért kínai? Mert a Foxconn-al bérgyártat?
-
zsolt501
nagyúr
3-30Ghz, ez szépen hangzik, de bizonyos frekvenciák már egy eső vagy egy köd esetén is kifekszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek ugyan átengedték a hardvergyártást, de a hálózatfejlesztésben még mindig elöl járnak.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest