Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Nokia Solution and Networks.
Regota nincs Nokia Siemens Networks. -
apaszka
veterán
válasz
this is life
üzenetére
De igen szerintem is!
-
Ezért nem értettem hogy minek keverték a cikkbe a hmd global oy és a licencelt nokia nevet . Mert a a Nokia az a nokia networks , a mobilok pedig csak licencelt nevű foxconn eszközök . Mint a pw név használata ,amit jó eséllyel leamortizál a hmd/foxconn+néhány ex nokiás marketinges .
-
BiP
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
De, azaz egyszerűbb nevén a Nokia.
A mobilokat tényleg teljesen felesleges volt idekeverni a cikkben. -
válasz
this is life
üzenetére
De
-
A hálozati eszközök kutatásást ,fejlesztését nem a Nokia-Siemens networks + (ex alcatel-lucent) végzi ?
-
weiss
addikt
Kíváncsi vagyok, mikor kérik meg Surit, hogy nézzen új challengek után, mivel jópár éve szenved a cég.
-
vicze
félisten
Ez most nem tudom honnan jön, azt írtam, hogy az MS mindent eladott a Foxconnak.
Nyilván Nokiának kitétele volt, hogy a teljes brand egy kézben legyen a név licenceléshez, és mivel igazából olcsón megúszta MS-től átvenni, így nem volt gond. Leírta MS a 6milliárdot veszteségnek és mindenki ment a maga útján.
-
válasz
mantequilla
üzenetére
Én nem vennék az tuti....
-
-
mantequilla
aktív tag
válasz
Trevize1987
üzenetére
Most kell nokia reszvenyt venni akkor.
-
válasz
Trevize1987
üzenetére
Momentán a cikk témájához egyáltalán nem kapcsolódik
Ez a hálózati üzletág. Alapvetően sem lenne helye ebben a hírben.
-
vicze
félisten
válasz
Trevize1987
üzenetére
Azért mert Foxconn tervezi gyártja és forgalmazza. Illetve Foxconn a cég valós tulajdonosa, a HMD-t pénzelő Virgin szigeteken bejegyzett cégnek. A MS-től a Nokia név minden jogát a Foxconn vette meg és nem a HMD, tehát az hogy nálunk van jelenleg mire következtetsz?
HMD jelenleg nem termelt profitot, csak tippre olyan 1milliárd Euro veszteséget termeltek ki(egy jelentés van eddig ahol 200millió volt a veszteség egy negyedévere, esélyesen ez nőtt).
Ezt elég nehezen tudják a semmiből finanszírozni.Wikit hiába idézed, minimális publikus információból tákolta össze valaki.
-
Narancskoma
tag
Ez ilyen, az új technológiák kifejlesztése mindig drága, ez főleg igaz az IT/telco szektorra.
-
Trevize1987
aktív tag
"HMD Global Oy, branded as HMD, is a Finnish mobile phone company...
...HMD is headquartered in Espoo, Finland, and is largely run by former Nokia executives.[10] The first CEO was Arto Nummela, a Nokia veteran for 17 years, until July 2017 when President Florian Seiche took over as CEO.[11] Manufacturing is outsourced to Foxconn."
Szóval miért kínai? Mert a Foxconn-al bérgyártat?
-
zsolt501
nagyúr
3-30Ghz, ez szépen hangzik, de bizonyos frekvenciák már egy eső vagy egy köd esetén is kifekszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest