Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Európai árak kerültek a Redmi Watch 5 Active-ra
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
Jó ár és brutál jól néz ki.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
NavySeal
senior tag
Egy ilyenre lehet benevezek (ha a teszteken sem vérzik el).
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
arn
félisten
ilyen kellene garmin connectes szolgaltatasokkal kar hogy nincs meg az atjarhatosag a szolgaltatasok kozott.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
alapvetoen en sem hasznalnam, de treningre meg mindig a garmin a legjobb (bringan edge) - es az azzal valo integracio sajnos mashogy nem megoldott a vivosmart4 is joval dragabb, de osszessegeben sokkal tobb visszajelzest ad az allapotomrol, mint barmi mas, amit probaltam.
igazabol nekem csak egy kijelzo nelkuli aktivitasmero kellene, ami teli van pakolva szenzorokkal. de azert nem mondom, hogy nem zavar, hogy hasonlo arban 5x annyit ad mas hwben.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
pusszycat
nagyúr
Fogadjunk nem ismeri a magyar ábécé-t még most sem. Rakhatnának bele 8GB háttértárat zenének. Alice keríts egy Amazfit X-et az való neked.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
veterán
válasz GreenGoblin #1 üzenetére
Én felpróbáltam olyan 2 hónapja Lurdyban a sima T-rex-et,de nagyon nem jött be.
Lehet bírja a strapát,meg jó tudású óra és jól néz ki,de kézbevéve és felpróbálva annyira kis gagyi játékóra hatása van az egésznek.Érzésre és fogásra kb mint fesztiválozásra (ne adja isten esek-kelek állapotra ) évekkel ezelőtt vásárolt filléres SKMEI kínai órám. -
veterán
válasz GreenGoblin #9 üzenetére
Rajtam jól állt,de a fent leírtak miatt nem szavaztam neki bizalmat.
Igaz azóta MI 10T Lite ment,iphone jött,így lehet jobb is volt így,az AW SE 44mm szifon mellé jobb választás lett sok szempontból (még ha nem is annyira strapabíró mint a t-rex). -
HThomas
senior tag
"a 390 mAh-s akku pedig 40 óra folyamatos helymeghatározást tesz lehetővé"
Kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi marad, hogyha közben térképen navigálsz is az órával.
-
Joe-Soft
tag
Én pár hónapja használom a T-Rex órát. Maximálisan elégedett vagyok vele. Az akku idő is rendben. Általában 3 hetente töltöm . GPS használatkor jobban szívja az akksit. A gyári 20 óra fedi a valóságot. Aktív használat mellett. A Zepp alkalmazás nagyon részletesen megjeleníti az óra által gyűjtött adatokat. GPS használatkor a megtett út, elégetett kalória, pulzus. Mindezt diagrammon szépen ábrázolva. Egybe lehet tenni például a pulzus és a megtett út diagrammját. A Zepp azt is mutatja, a megtett út alatt mekkora szintkülönbségeket tettünk a túra alatt. Nagyon hasznos még az alvás monitorozása is. Elég részletesen figyeli alvásunk. Persze ez csak az én saját tapasztalatom. Nekem maximálisan bevált. Az új verzió meg ahogy olvasom, még komolyabb lett. Természetesen mindenkinek mások az igényei és más formavilág jön be. Ezzel semmi baj. Nekem bejön ez a G-Shock dizájn.
-
pusszycat
nagyúr
Az érdekelne, h a GPS városban szakadozik e vagy nincs vele gond ilyen téren. A másik meg hogy az értesitésnél jött rá ékezet vagy kérdöjel.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
kekegsm
őstag
Én még annyit hozzátennék, hogy más vízállónak nevezett óráknál apróbetűvel kikötik, hogy ne nyomkodd víz alatt a gombokat (tapasztalatból mondom, hogy nem véletlen írják, instant halál), ennél meg pont jelzik is, hogy víz alatt a gombokkal navigálj, ne a képernyővel (azzal nem is tudsz). Nekem nagyon bevált, június óta használom a sima verziót. Mondjuk fólia nem árt a kijelzőre, mert azért minden karcot nem bír. Egyetlen dolog ami zavaró benne, hogy az autó fényerő fura, nappal nagy fényben hiába teszi maxra, gyenge (manuálisan erősebb a max), éjjel viszont nem veszi le minimumra (ami túl erős, akkor lehetne haloványabb.)
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
pusszycat
nagyúr
-
balu1977
senior tag
Ha már valakinek lesz írja meg legyen szíves tud e navigálni vak térképen, mint pl a stratosok. Köszi
-
kiskiraly6
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 hete használom az órát. Amazfit stratos-ról váltottam, azt több, mint 2 évig használtam.
Még egyelőre próbálgatom, bár az üzemidőtől többet vártam... Remélem pár feltöltés alatt kitolódik majd, eddig már 3x töltöttem...
A visszaszámláló pedig sajnos nem tud futni a háttérben, amíg le nem pause-zod. -
feel2006
tag
Sziasztok,
1 hét alatt sikerült váltanom [elad, megrendel, megérkezik] T-Rex -ről T-Rex Pro-ra.
Nagyon tetszik, hogy a menüje szerintem szebb lett.
ÉS VÉGRE a pulzus értékeknél jó az idők felosztása! + illetve a T-rex üvegfólia a Pro-ra is tökéletesen illeszkedett.Viszont amit nem találok/tudok, és segítséget kérnék:
- Ténlyeg nincs képernyőzár funkció a Pro-ban? Vízben hogy lehet így akkor használni? A sima képernyője is lezárás nélkül össze vissza ugrált ha fel volt oldva.
- Miért van az, hogy bármilyen mozgásnál (Séta, túrázás, bárhol ahol pulzust is kell mérni) nem mér, csak egy értéket és utána azt húzza be a pulzushoz? (ZEPP és Strava-ban is).
- Van arra limitáció, hogy a Pro-ra régi sima óralapot feltegyek? (volt egy két kedvenc minimalista).Köszönöm!
ui. ha valakinek kell Manual itt találtam angolul:
https://amazfit-support.cdn.bcebos.com/uploads/doc/20210324/161655546552.pdfMikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
feel2006
tag
válasz Csocsesz75 #22 üzenetére
Ott, de csak a sport tevékenység rögzítés módban.
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
feel2006
tag
válasz Csocsesz75 #24 üzenetére
Nem!
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
szpali
addikt
Történt, hogy bő 1 éves korában úsztam párat a tengerben a T-Rex Pro-ban.
Csórikám nem bírta... Az elmúlt 1 év alatt az izzadság megette a tömítést és be szivárgott a sós víz, pont az LCD alaplapi csatlakozójára.Béke poraira... Otthon az esélytelenek nyugalmával futok még egy kört alkoholos tisztítással...
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 1, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE (2020) 40mm Silver - Cellular + GPS - Szép állapotban, megbízható társ!
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 5 44mm Használt/1 hónap gar./Akku 91%/p3701
- BESZÁMÍTÁS! Apple watch S7 45mm cellular grafit okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen