Hirdetés

Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex

Több szenzor, magasabb nyomástűrés és kibővített navigációs egység jellemzi az új Amazfit T-Rex Pro-t.

Az alapkoncepció nem változott, az Amazfit T-Rex még mindig hatalmas és rendkívül strapabíró, a most bemutatott Pro verzió viszont ugyanabba a házba jobb szenzoros felszereltség és jobb navigációs rendszer került, a szerkezet pedig magasabb nyomást bír el. A kialakítás és a dizájn maradt, ahogy a MIL-STD 810 hitelesítés is (15 tesztet abszolvált az óra), viszont a nyomástűrés 10ATM-re nőtt. Egyébként az alapmodell is alkalmas volt úszásra a maga 5ATM minősítésével.


[+]

A 47,7 x 47,7 x 13,5 milliméteres megerősített polikarbonát tokozásban továbbra is egy 1,39 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású AMOLED panel kapott helyet AoD funkcióval, a pulzust viszont továbbfejlesztett szenzor figyeli, ami mér véroxigénszintet is mér. A gyorsulásmérő, a fényérzékelő és az iránytű kiegészült háromtengelyű giroszkóppal és légnyomás alapú magasságszenzorral, ami együttműködik az SpO2 szenzorral. Nagyobb magasságban javasolja a vér oxigénszintjének ellenőrzését.

[+]

A navigációt már nem csak a GPS és a GLONASS adatai segítik, bekapcsolódik a BeiDou és a Galileo is, a 390 mAh-s akku pedig 40 óra folyamatos helymeghatározást tesz lehetővé, ami a duplája az alapmodell terméklapján található adatnak. Intenzív használattal 9 nap üzemidőt ígér a gyártó, de átlagos felhasználás mellett is marad a majdnem 20 napos táv. Konkrétan 18.


[+]

A T-Rex Pro ugyanazt a zárt rendszert (RTOS) használja, mint az alapmodell, az alkalmazást pedig Zepp App néven érdeme keresni. Az alapfunkciók maradtak (értesítésmegjelenítés, alvásfigyelés, automatikus tevékenységészlelés és szüneteltetés), kíváncsiak lennénk, hogy a mozgásadatok exportálását esetleg megoldották-e már. A T-Rex pro az egyesült államokban már kosárba tehető 180 dollárért, Nagy Britanniában pedig március 31-től vásárolható meg 139 fontért, ami átszámolva körülbelül 50 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés