- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ezt ki mondta?
Tökéletesen működött, én is használtam addig, míg nem váltottam vistáról win7-re.
A "belassult", az erős túlzás, az az igazság, hogy nem úgy skálázódott, ahogy kellett volna, viszont ha kellett a kakaó, akkor volt, ha meg böngésztem akkor lekapcsolta a 9800GX2-t, és bizony az ott csücsült etetetlenül a lapba, várva, hogy ismét harcba hívják.
Szóval nagyon jó kis dolog volt, és nem azért hagyták abba, mert nem működött, hanem mert az MS azt mondta, nem lát benne kellő fantáziát, és a jövőben nem támogatják operációs rendszer szinten. Viszont ha vistát teszel fel, és mondjuk egy gtx280-at használsz, akkor akár ma is élvezheted a hibridpower előnyeit.
(#10) Steven
Amennyiben múlt hét kedd, 2 hónapja volt, úgy valóban.
-
antikomcsi
veterán
Azért ezzel jócskán megkésve jönnek elő, és ha annyira terjed el, mint az nv-nél a hasonló megoldás akkor nem lesz valami fényes jövője.
Bár én pártolom az efféle megoldásokat, és használtam is, de nem sok embert ismerek, aki rajtam kívül élvezte még a fejlett energiagazdálkodás által nyújtható előnyöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest