- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
atti_2010 #34 üzenetére
Megint csak érdekes, hogy mi a normális FPS?
Ugyanis ebben a gépben, pont egy zafir 4670-em van és 1280x1024-ben, alap grafikával sem nevezném az FPS-értéket elegendőnek BFBC2 multiban. Ha pedig feljebb veszem a részletességet, vagy a felbontást, számomra az már diavetítés. Gyakorlatilag már ezzel a 19"-os crt-vel is élvezhetetlen a játék 4670-el, 1920x1080-be nem is érdemes gondolkodni vele.
Én így látom, Te meg máshogy, és ezzel nem azt mondom, hogy a 4670 rossz, csupán azt, hogy se a 4670, se pl. a 6670 nem való nekem játékra.
Egy Full HD ma már nem profi dolog, ha végignézed a 22-24"-os monitor kínálatot, szinte mindnek ez a natív felbontása. Szerintem ezeknél kisebb kijelzőben manapság már nem érdemes gondolkodni vásárláskor.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #28 üzenetére
Kis méret != kis teljesítmény. Egyre többen vannak, akik nem szeretik a helypazarló nagy torony házakat, amikor ugyanaz a teljesítmény elfér kicsiben is.
Egy példa a játékra is szánt kisgépre. [link]
(#36) tiborandras: Viszont ha megfigyeled ez a lap, illetve elrendezése tökéletesen passzol az olyan mini-ITX házakba, amelyekben elöl van egy venti, pl. SS SG05, így a főtápkábel nincs útban.
-
Oliverda
titán
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
Már bocs, de én voltam az itt aki azonnal ráugrott a másikra, mert esetleg valami olyanra vágyik ami szerinted felesleges?
Az OFF vita pedig továbbra sem szükséges. A múltkorinak sem lett jó vége.
Azt viszont szívesen venné mindenki, ha elmesélnéd, hogy egy 4 magos Llano,1 6670-el HCF-ben pontosan mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged