- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Kettőt és könnyebbet.
Ráadásul ebben lesz grafikus mag is, ami szintén kér enni. Tippem szerint egy windows desktop-on állva, különösebb terhelés nélkül szerintem pár watt lehet majd a processzor idle fogyasztása (<10 W). Ezekben már lesz power gating és komlyabb clock gating is.
Az órajelkapuzást követően implementálásra kerül a Nehalem-ben már feltűnt tápkapuzás is. A SOI gyártástechnológiának köszönhetően rendelkezésre álló tízszer hatékonyabb, NFET tápkapuzó tranzisztorok használatával a kapcsolóüzemű működésből eredő veszteség mellett a szivárgási áram is a zéró közelébe redukálható, az éppen inaktív egységeknél. Így egy adott lekapcsolt rész teljes fogyasztása szinte nullára csökkenhet. [link] [link]
-
Oliverda
félisten
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Jó, de azért szerintem egy ilyen lap meg egy legkisebb belevaló APU többe is fog kerülni és többet is fog fogyasztani mint a Brazos. Nyilván a teljesítménye is nagyobb lesz, ehhez nem fér kétség.
Igen, elvileg június közepe.
-
Oliverda
félisten
válasz
atti_2010 #22 üzenetére
Már bocs, de én voltam az itt aki azonnal ráugrott a másikra, mert esetleg valami olyanra vágyik ami szerinted felesleges?
Az OFF vita pedig továbbra sem szükséges. A múltkorinak sem lett jó vége.
Azt viszont szívesen venné mindenki, ha elmesélnéd, hogy egy 4 magos Llano,1 6670-el HCF-ben pontosan mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest