Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
-
antikomcsi
veterán
Igen, nyilván többe kerül, és többet is fogyaszt, de én már látatlanba is azt mondom, hogy van egy réteg, akinek megéri a felárat. Remélem nem tévedek. Viszont egy jól megválasztott táppal, szerintem a fogyasztása sem lesz vészes, hisz egy ilyen rendszer csak nagyon ritkán menne 100% körüli terheléssel.
Ez végre egy olyan termék(vonal), ahol azt mondom..... ez igen.
(#28) atti_2010
Látod erről beszél Oli! Felhasználói szokások........
A 6670 szerintem egy borzasztó gyenge vga. Szerinted meg erős. És az igazság az, hogy egyikünknek sincs igaza, és mindkettőknek az van. Ugyanis ez teljesen egyedi megítélés kérdése.Meg ne feledd, hogy a memória nem csak az aput korlátozza, hanem magát a diszkrét vga-t is. Amit a diszkrét vga számol, azt mind keresztül kell tolni az apu-n. Lehet ám, hogy itt lesz a szűk keresztmetszet.
Ezért kell megvárni a kézzelfogható teszteket, és majd meglátjuk milyen lett a dolog. Ezt mondja szerintem Oli is, minden vélt gonosz szándék nélkül.
-
atti_2010
nagyúr
Pontosat en sem tudhatok de maga a 6670-sem egy gyenge VGA, HCF-ben egy 6550 -el akkor sem lehet rossz ha az utóbbit valamelyest visszafogja az alaplapi memória, de szóljál ha tévedek. Továbbra se nagyon látom értelmét egy ilyen kicsi lapot betenni erős játék gépnek, egy alkalminak viszont megfelelhet de abba minek a Buldozer.
-
antikomcsi
veterán
Tesztet én sem láttam, de ez a lap nekem tetszik. Van egy két ismerős, aki kicsi gépet szeretne. És, hogy őszinte legyek, nálam ez a lap meg is ásta a brazos sírját. A legkisebb APU-val is tökéletesen elegendő lesz, külön vga nélkül.
Elméletileg ezek is június közepe felé jönnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest