Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vamzi

senior tag

válasz kolosanyi #80 üzenetére

Nem felesleges, mert ha kívánja az app a teljesítményt, akkor meg is kapja. Konkrétan a scrollozáshoz is 1500-ra vált a proci. Viszont, ha én kényszerítem, akkor nem fog tudni magának több erőforrást kérni. Egyébként a beépített gazdálkodója is tökéletesen megfelel, van nagyon sok séma benne, amik konfigolhatók. És ha az ember bekonfigolja, akkor kb annyit kell állítgatni, mint egy laptopon: energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítmény.

A közösségi támogatás sokkal magasabb szintű lehetne, ha végre kiadnák a kernel forrását,mert akkor már készülnének is az egyéni romok. De konkrétan van olyan tagja a közösségnek, aki kivezette a sorosportot a kütyü oldalára, forrasztással rávette a gépet, hogy ne a nandról bootoljon, hanem sd kártyáról. Szóval vannak elhivatott alakok.

A smartdevices is nyitott egy külön topicot amiben hétről hétre lehet gyűjteni a hibákat/óhajokat/sóhajokat.

De van olyan topicjuk is, hogy milyen kiegészítőket szeretnénk látni a táblánk mellé a webshopjukban.

Szóval szerintem az egyik legjobban támogatott kínai brand. Ja és válaszolnak a hozzászólásokra is és javítják az fw-t is.

(#79) gyapipapi
    Hamarosan letesztelem és leírom.

• vamzi

senior tag

válasz kolosanyi #74 üzenetére

Zökkenőmentesen játssza a fHD videókat. A bitrátáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem 20Mbps-ig simán vinnie kellene. Amit próbáltam rajta az csak 6 vagy 8 Mbps-os volt. Kicsit szűkölködöm az fHD tartalmakban, mert a projektorom csak 1280x1024-t tud, tévém pedig nincsen.

A cpu tweak nagyon hasznos tud lenni. Olvasáshoz bőven elég a 350MHz a böngészéshez meg a 720-900(ehhez is csak azért nem elég a 350, mert a scrollozás nem folyamatos, hanem kicsit szenvedős és az zavar). Csak játékon veszem fel 1500-ig. Frankón lehet gazdálkodni az akkuval.

Új hozzászólás Aktív témák