- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
cskamacska #12 üzenetére
anulu még tudja tartani a lépést vele. egyelőre
-
Glenda
addikt
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Szoktam én is írni, de amikor megérdemlik (pl 2 perce fejeztem ki a csalódottságom a Facebook WP8 topicban). Csak úgy, hogy köcsögm$, mert csak, nem szoktam. Ahogy van olyan is, hogy a ms konkurens cégeivel is egyetértek. Összekeved, bérfórumozók a Samsungnál voltak/vannak ;-)
-
negyven2
veterán
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Nekem a 12+1 hónapos kijött 807 Ft-ra.
Amúgy még mindig igaz, az amit szinte minden ilyen topikba beírnak, hogy a kettő nem összehasonlítható. Ugye PS-n elve az külön előfizetés ez, és csak bérled az adott játékokat játékot, ameddig az élőfizetésed alatt. Itt viszont egy eleve meglévő szolgáltatáshoz adják, ami már jó ideje része az Xbox rendszernek, ráadásul itt megkapod őket "örökre". Persze, értelem szerű, hogy a PS+ jobb játékok vannak, de Gold élfőfizetés eddig is volt és főleg Magyarországon, a multin és a kedvezményes akciókon kívül nem tartalmazott semmi extrát. Úgyhogy ezt úgy lehetne mondani, hogy Ajándék lónak ne nézd a fogát!
-
Glenda
addikt
válasz
cskamacska #9 üzenetére
Szerintem ezek nem feltétlenül rossz játékok. Van pár régi, de ez a kettő pont klasszikus.
Az első bekezdés meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest