- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Depression #59 üzenetére
Szerintem a menü ill a kezelőfelület nem annyira szubjektív ebben az esetben ugyanis pocsék lett. Meg lehet szokni, meg lehet barátkozni vele, de attól még nem lesz jó.
A hátizsákban lévő cuccok is tök átláthatatlanok. Hiába van többfelé kategorizálva, ha nem tudom a pontos nevét a cuccnak akkor görgethetek míg meg nem találom.Az egész kezelőfelület annyira le van butítva, hogy szerintem kb meghagytak mindent úgy mint ahogy a konzolos verzióban van. Szerintem nem egy nagy kérés, hogy ha kiadnak egy játékot PC-n akkor PC-s kezelőfelületet kapjon a játék ne pedig konzolosat.
-
ddekany
veterán
válasz
Depression #59 üzenetére
Az volt az elképzelésem, hogy ez a játék valamiféle belmerülésről szól, és ha bármikor egyetlen gombnyomásra maxon vagyok, az súlytalanná teszi a csatát a legnagyobb monstrummal szemben is. Tehát illúzió romboló. Biztos csak nekem...
"Mindegy, hogy mit találsz jobb megoldásnak, csak hamis elképzelések alapján vágysz másra"
Azért ez már kezd ijesztő lenni.
"de legalább bevallom, hogy ez szubjektív"
Ezzel együtt pláne...
-
ddekany
veterán
válasz
Depression #56 üzenetére
"Kontrolleren ez nem negvalósítható, ezért lett ilyen megállítható."
Olvasd el amit írtam... ennek semmi köze hotkey-ekhez meg irányításhoz. De hagyjuk, ez egy apró dolog a sok közül.
"Ha minden szörnytől 5-10x el kellene rohannod, hogy igyál egy gyógyitalt, az meg vár addig a helyén, hogy majd visszagyere mennyivel lenne életszerűbb?"
Ne várjon a helyén... most se teszik jobbára, ahogy elnéztem. Egyébként miről én beszélek, az lényegében a stunlock hiánya. Mindegy, gameplay elem, ráférne erre a csatára szvsz, még sok más mellett. Életszerűségnél inkább a lények viselkedése ami zavar (szarvas esete például).
-
ddekany
veterán
válasz
Depression #50 üzenetére
"Ezekszerint miért is lenne realisztikusabb az, amit te írsz, mint az, ami benne van a játékban?"
Egyrészt egy fikciós világban is vannak szabályok, többek közt azért, hogy hiteles legyen. A piroska és farkasban is van gravitáció, stb., pedig lehetne modani, hogy minek, amikor a farkas nem tud beszélni.
Másrészt, tisztába vagyok vele, hogy minden hétköznapi apróság szimulálása (jaj, leszakadt a nadrágod) idegesítő lenne... épp ezért amiket mondtam, nem is ez a kategória.
-
csaba951
veterán
válasz
Depression #11 üzenetére
>Végig se lehetett játszani ennyi idő alatt.
Ellentétben a MW3-al, ahol a PC változat 1.7 pontot kapott a felhasználóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest