- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Jó szériát kell kifogni, ezt logikáztam ki. Merthogy az M001-es nagyon nem ajánlott, de attól még picit más kialakításban lehet jó!
Nézd meg a Tiéd data sheetjét:
https://www.seagate.com/staticfiles/docs/pdf/datasheet/disc/barracuda-ds1737-1-1111us.pdfMás konstrukció, mint az M004-es.
Cifu pontosan!
-
Nekem meg van egy ST2000DM001-em, és ahogy a képen is látszik, hiába pörög fel és áll le rengetegszer, nincs problémája már több, mint 2 év naptári és 454 napnyi aktív használat után:
Akkor most 1:1?
@Lauda: A WDGreen sem volt soha ajánlott, nálam itt van két maréknyi, és eddig egyel volt problémám - cirka 5 évnyi 7/24-es működés után.
Be kell látni, hogy vannak a hétköznapi felhasználói igények, ahova a belépő szintű HDD-khez képest másfélszer-kétszer magasabb árak nem érik meg. Aztán vette mindenki két marékra a WD Red-eket, mert az ajánlott, pedig azok között is akadt, amelyik elhalálozott. Itt érdemes a bejegyzésben is említett részt figyelembe venni.
Én ezért is vagyok kicsit mérges a HDD ajánlásokra...
De már látom előre, hogy hamarosan jönnek a "Seagate hulladék", és hasonló kommentek, mert neki egy ilyen merevlemeze már meghalt / szektorhibás lett, stb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest