Új hozzászólás Aktív témák
-
hankock
tag
Kérem valaki írja le, hogy miért jobb az e-sim, mint a fizikai.
OK nem kell tálca és tű.
DE.
Veszek egy független e-sim telefont... be kell mennem a szolgáltatóhoz.
Cserélem az e-sim telefont... be kell mennem a szolgáltatóhoz.
Behalt az e-sim telefon, mondjuk cseréli a gyártó garanciában, majd... be kell mennem a szolgáltatóhoz.
Én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem ez 1-1,5 óra sorban állást jelent a boltban. (Vagy távgyógyítással is megoldható?)
És amit feljebb megemlítettek, nem biztos, hogy egy 300-400e forintos telefonnal elindulnék a strandra. -
hankock
tag
"Nem licenceli tovább a PPF Csoport (Cseh a norvég ex tulajdonostól a Telenor brandet a régiós távközlési érdekeltségeinél, így immár biztossá vált, hogy a magyar piac egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója jövő tavasszal új márkanevet, vele együtt pedig új arculatot vesz fel."
"A Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja."
"Az eSIM szolgáltatás már 2021. december 8-tól elérhető a Telenor új és meglévő közép- és nagyvállalati ügyfelei számára – akár új készülékvásárlás nélkül is –, míg a lakossági és kisvállalati ügyfelek felé már a jövő év első felében megnyitja a lehetőséget a szolgáltató."
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest