Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Én megoldottam, de ha alulról szívnának sokkal hatékonyabb lenne:
Egyet viszont elfelejtettem mondani, a Silencio-ban gyanítom ebben is a porszűrés a legjobb!
Valamikor írtam mé egy beszámolót róla, itt találod
(Jó ventik? 45 kiló mellé + 15 ezer
)
-
Csabroncka
addikt
Silencio 550 tulajként, megelégedetten veszem tudomásul, hogy nem lett jobb a 650. Egyrészt feleslegesnek tartom ezt az alumínium előlap őrületet, mintha bármi funkcionalitása lenne! Nekem például nagyon tetszik az 550 fényesfekete előlapja, bár ez szubjektív dolog. De csak azért nem fizetnék 20 ezer forinttal többet egy házért, mert az előző széria hibáit kijavították.
Na de akkor mi az új? + 2 ventilátorhely (hangot növeli) , az új kezelő panel (nincs az idegesítő fehér hdd led, és 2x2 plusz csatlakozó). És takarógumi a kábeleknek.
Drága, de semmi érdemi és forradalmi nincs benne! Nem értem miért erőltetik a csendes házaknál az előröl hátra mozgó levegő áramlást, ahelyett hogy minél kevesebb és minél nagyobb ventilátorral a fizikát kihasználva alulról felfelé alkotnának valami igazán halk hatékony hűtést.
(jelen esetben a silencio 550 megvételét még mindig javaslom, hibái ellenére)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest