Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
szerinted van olyan lehetőség hogyha nézek egy filmet a shielden akkor a bal és jobb csatorna balance-ot lehessen állítani ? valamiért a digitális erősítők egy részéről ezt szeretik lehagyni. a pcnél ez nem gond ott mindegyik kimenetnél lehet állítani szoftveresen .a kodiban vagy a plexpen lehet ilyen funkció mert gondolom a shield android tvje az nem tud ilyet ?
-
zazenke
őstag
igen kimértem teljesítménymérővel van hogy 38 wattra is lemegy . régi gép i5 4670 proci gt1030 ddr5 passzív kártya(ennek nincs sok jelentősége kikapcsolt megjelenítőnél) noctua hűtéssel , micro atx gigabyte z87mx alaplap. csak és kizárólag ssd vel (2db). A gép ha nem pereg fel a proci és vele a ventillátor - akkor teljesen hangtalan . Csak onnan lehet megtudni hogy megy hogy ránézek a fényeire. Természetesen ez a méregdrága noctua hűtésnek és a passzív videokártyának is köszönhető . Egyéb házhűtés nincs a gépben csak passzív felső kiszellőzés. szóval hangtalan kisfogyasztású konfig 4k képes video kártyával. Most miközben gépelek is 41 wattot mutat mert hogy ne hazudjak nagyot -bedugtam a mérőbe . Ha most elindítok egy 4k filmet akkor az +10 watt de ugye ezt ne nézzük mert ilyenkor aktívan használom és nem csak a háttérben ketyeg. De még így is csak 50w átlag. Szóval a fogyasztásnak nem sok jelentősége van ezért ezt nem is nézem hátránynak. Sőt valójában van hozzá multimédiás távszabályzó is légegérrel stb . de nem igazán használom mert megszoktam a normál egeret és billentyűzetet . Mint ahogy azt is hogy az atya úristent is viszi valamelyik lejátszóval. Kivéve a dolby Visiont és társait szóval itt van hová fejlődni. A hangzás az nem is érdekel egyszerű sztereónál leragadtam. Bár ezt Xmos D osztályú erősítő dolgozza fel . Szóval csak a kép minőség érdekel.
-
zazenke
őstag
a fogyasztás nálam nem igazán téma mert a gép szépen hangtalanul egész nap megy és nyugalmi állapotában 40 wattot vesz fel ez 1200 ft körül van havonta ha akkor is megy ha nem vagyok itthon . az ma már egy pizzára sem elég . majd még elgondolkodom rajta van rá két hetem mert addigra ígéri az alza
-
zazenke
őstag
szeretnék egy láma kérdést tőletek kérdezni. Hogyha vennék egy ilyen eszközt azzal jobb minőségben tudnék lejátszani mondjuk egy 4k filmet mintha csak simán egy hdr 4k 60hz képes videokártyával simán hdmi kábelen átküldöm a tvre a filmet az asztali gépről? Van a médialejátszónak ilyen előnye vagy pusztán kényelmesebb kezelni és ebben ki is merül a médialejátszó előnye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged