- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Amit djnice is írt nagy vonalakban. Apple TV 4K-n kritikán aluli a Dolby Vision megjelenés, de általánosságban is jobb minőségű rajta érzésre minden. Nem tudom mennyit tesz hozzá ez az Enchanced AI upscaling (szerintem nem sokat), de a TV-n valahogy jobban néz ki. Az, hogy ez most leginkább a TV miatt van vagy sem, nem tudom. Minden esetre elég sok embert idegesít az interneten a téma.
Ettől függetlenül az A4K is marad, mert jó cucc, plusz kaptam hozzá 12 hó előfizetést. Egyedül az Infuse hiányzik, de a Plex is megteszi.
Egy baj van, hogy néha összeakad a kettő. Bekapcsolom az egyiket és bekapcsolódik a másik is, plusz a TV is átvált a másikra. Minden hülye CEC dolgot kikapcsoltam, mégis. Mind1, együtt tudok élni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged