- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Létezik, írtak valamit a kodi.tv oldalon arról,hogy a Play Store-ral problémáik vannak, emiatt nem volt fent a 19.5 sem.
De valójában nem bonyi néha felkeresni a kodi.tv oldalt és megnézni, hogy mi a legfrissebb release. Olyan sűrűn nem generálnak release-t
Közben megtaláltam: [link]
For Android specifically, please note that we are unable to provide this update via Google Play. An updated Google requirement demands that apps now target API level 31 (Android 12) as a minimum, while Kodi v19 targets API level 29 (Android 10).
As such, we're unable to upload 19.5 to the Play Store, although 19.3 will remain available until 20.0 is available for the masses. However, for those who want the new release, 19.5 can be downloaded from our servers and installed manually.
More than that, though, for both the Play Store and Microsoft App store, there's simply too much throwaway work. With the final release of v20 "Nexus" extremely close, as well as difficulties with the Google Play store submission for v19, there is no practical possibility to do store submissions for 19.5 - as such, this release will NOT be released on either Google Play or the Microsoft App store. As always, we provide the packages for all platforms on the Kodi mirror website if you wish to install them on your device.
-
gyűrű
addikt
Én csak letiltottam, de sose dobál fel semmit. Lehet hogy valahol kikapcsoltam az értesítést is, azt nem tudom már.
lehet hogy igy :
Go to Settings → Apps → See all Apps → Show System Apps, then scroll down to “System Upgrade” (towards the bottom) and click on it. In that menu, delete data. Go back to the previous menu and turn off notifications.
Next, go to Settings → Device Preferences → About→ System Upgrade and turn off automatic updates. Then click on “Check for upgrade”, and turn off auto-download.
If you do this, the Shield won't pre-download the update, auto-update, or even let you know an update is available. -
Manimaci
tag
Ezt kipróbálom.
Viszont megint eljátszotta azt a készülék, hogy miután bementem a beállitásokba, hátha a távnak van valami beállitása, kilépéskor újra hangyás kép, aztán sötét. Felváltva nincs jel a tv-n van jel, de sötét. Újrainditás nem segít, most csináltam bootból egy factory resetet, de mpst ez se segített. Mi lehet ez? Gyárilag hibás termék vagy az új android rendszer szarakszik?
Annyi a közös az előző ilyen esettel, hogy a gyári Kodi Mátrix futott épp. -
PpenoO
őstag
Köszi mindenkinek a javaslatokat kábel téren.
Más.. sajnos nem tudtam megúszni a 11es frissítést beüzemelésnél, netkapcsolat kellett neki az indításhoz és már szedte is le az upgradet, onnantól már nem mertem leállítani. 9.0.1 (33.01.283)-as verziót tette fel. Érdemes ezt tovább bütykölni hotfixekkel?
Illetve még egy kérdés. Jól tudom, hogy magától a 9es Android sem tudott frame ratet állítani? Szerencsére megtaláltam a Refresh Rate appot, azzal sikerült a frame skippinget megoldani HBO Maxnál de ez a képvillogás minden lejátszás indításnál nem annyira 21. századi
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest