- Magisk
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Már ebből sem jön ki.
poodle uugy érinti a zárt forráskodú világot is ahogy heartbleed is."amiket egyébként írni szoktál"
sztem vkivel keversz. Nem is emlékszem mikor írtam utoljára ilyen témában, idén biztos nem és nem is nagyon érdekel. De ha van pár linked szivesen elolvasom miket írtam a témában.Két gyanudból kettő kuka...?
.....
kb leírtam mi keltette fel a figyelmem. Hiába volt minden hibátlan nem számított. Egy kitartó ATPvel, power user (security officer) megkörnyékezésével bementek. Nem kellett se OS/aplikáció hiba, se poodle, se heartbleed....
és akkor mi van ahol 100ad annyit nem adnak a securityra és 99%ez mert vezetés nem érti minek? Volt is erről egy van benne vmi cikk hwswn. [link] -
De, a ShellShock bizony bug. Még ha az elsőre talált probléma nem is az, mert mondjuk valamilyen könnyebbséget jelentő feature-ként jelent meg, addig a Tavis Ormandy és a többiek által találtak valóban bugok a bash parserben.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest